Skocz do zawartości

Mig 31B Hobby Boss 1:48

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Adamo722 napisał:

Stawiam na recznik kuchenny?

Ręcznik ma prostokątne listki, papier toaletowy kwadratowe. Spójrz na 5 od góry zdjęcie, widać wyraźnie że to papier.

Napisano
Teraz, Solo napisał:

Ręcznik ma prostokątne listki, papier toaletowy kwadratowe. Spójrz na 5 od góry zdjęcie, widać wyraźnie że to papier.

To duza rolka w tej skali musi byc a jak pasuje do ego:wojo::piwo:

Napisano

Panie Ryśku, pan się nie przejmuje komentarzami. Ja nie zwracam uwagi na tło (chociaż biały brystol byłby lepszy).

Model fajny, choć to nie moja tematyka, podoba mi się malowanie i delikatny, nie nachalny weathering, zwłaszcza zacieki od spodu. Na tak dużych powierzchniach w jednolitym odcieniu możnaby przetestować szablony do "kropkowania".

Napisano

Spora srajtaśma musi być, pewnie american size, bo sam MiG-31 w 1:48 jest wysokości rolki papieru :)

Ładnie wygląda, chociaż nurtują mnie te R-27 pod skrzydłami. Myślałem, że MiG-31 może mieć tam tylko R-40, R-73 albo R-77, ale takiego z R-27 jeszcze nie widziałem.

Napisano

Słabo znam się na latadłach, a tych "z dopierdzaczem" to już zupełnie....  :szczerbol:

ale patrząc "z pyska" i ogólnie na całokształt sylwetki to MiG-31 obok Su-34 są moimi ulubionymi sowieckimi odrzutowcami

Napisano

Bardzo się podoba... Skoda że zdjęcia trochę nie pokazują wszystkiego. Chciał bym zobaczyć dysze z bliska. Delikatne brudzenie, że tak powiem, w pytkę ? podoba się ?

Napisano

Jesli chodzi o model wyglada ok chociaz moim zdaniem na tych fotkach traci i nie widac naprawde fajnego efektu jaki Pan osiagnal. Mam wrazenie ze model dla kogos i fotki tylko dla spisu ze z wytworni RH.:piwo:

Napisano (edytowane)

R-27 to czyste SF. Te samoloty nie przenosiły tych rakiet. Zbiorniki przy tej konfiguracji mało prawdopodobne. Ogólnie całkiem przyjemnie wyszedł. 

Edytowane przez smialus
Napisano

Model ekstra?. a ręcznik kuchenny no cóż, nie wszyscy muszą mieć jednolity kolor materiału lub profesjonalne studio foto.  

Napisano
21 godzin temu, GreGG24 napisał:

Model fajny, choć to nie moja tematyka, podoba mi się malowanie i delikatny, nie nachalny weathering, zwłaszcza zacieki od spodu. Na tak dużych powierzchniach w jednolitym odcieniu możnaby przetestować szablony do "kropkowania".

15 godzin temu, smialus napisał:

R-27 to czyste SF. Te samoloty nie przenosiły tych rakiet. Zbiorniki przy tej konfiguracji mało prawdopodobne. Ogólnie całkiem przyjemnie wyszedł. 

1 godzinę temu, Solo napisał:

Kupno arkusza brystolu za całe 3 zł to chyba nie jest coś niewykonalnego.

Moją ocenę idealnie oddają powyższe trzy opinie.

Mój wykładowca na uczelni kiedyś powtarzał, że jak gó...no zawiniesz w złoty papierek, to sprzedasz je szybciej niż złoto upaprane gó...nem. Zbudowałeś naprawdę ciekawy w odbiorze model i na prawdę prosi się o kupno zwykłego białego brystolu i zdjęcia w świetle dziennym. Tylko tyle!

• Like 1
Napisano

Na prawym stateczniku jest tylko  jedna antenka i nie taka gruba jak po lewej stronie. Ciekawe czy w pudle były te R-27 czy to z innych zasobów?