welder Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Hej wszystkim, poniżej klika zdjęć ukończonego modelu Miss Vriginia. Był to jeden z samolotów, który 18 kwietnia 1943 wzią udział w operacji "Vengeance". Po więcej zdjęć i opis z budowy zapraszam na bloga https://www.fine-miniatures.art/post/miss-virginia-weathering-and-final-assembly 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Piękne zdjęcia wspaniale wykonanego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 No nie.To już jest przegięcie.Dlaczego na tych zdjęciach nie ma zlewozmywaka ewentualnie deski do krojenia .Ręcznik papierowy to już niedzowny element i wprost nie wypada o nim pisać. Bardzo ładny model.Przybrudzony z wyczuciem.Bez wszechobecnej przesady.Podoba się. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Jakoś tak jest, że czasami wystarczy rzut oka na pierwsze zdjęcie i już wiadomo, że będzie sztos i sama frajda (czasem oczywiście bywa odwrotnie). To jest właśnie ten przypadek. Z dokładniejszymi oględzinami poczekam, aż będę przed monitorem bo niezręcznie oglądać na telefonie taką galerię. Ale i tak ŁAŁ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Piękny gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Takie galerie są dla mnie inspiracją, żeby spróbować zbudować sobie dany typ samolotu. Pięknie wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Fajny model fajnego samolotu i jeśli można to więcej zdjęć proszę, żeby kiedyś w przybliżeniu taki efekt osiągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) 26 minut temu, Adamo722 napisał: jeśli można to więcej zdjęć proszę Więcej zdjęć, nie tylko tego modelu, jest na stronie WWW autora galerii, strona podana w stopce użytkownika. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Jery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 6 minut temu, Jery napisał: Więcej zdjęć, nie tylko tego modelu, jest na stronie WWW autora galerii, strona podana w stopce użytkownika. Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Kawał dobrej roboty, wygląda świetnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Podoba się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 @welder jedno pytańko, jak Ci pasowało "nose gun bay" do modelu tamki? Bo to jest chyba jedyny dodatek, którego się obawiałem w swojej p38 i zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welder Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2021 26 minutes ago, Bengal said: @welder jedno pytańko, jak Ci pasowało "nose gun bay" do modelu tamki? Bo to jest chyba jedyny dodatek, którego się obawiałem w swojej p38 i zrezygnowałem Hej @Bengal Sama komora uzbrojenia pasuje całkiem nieźle, chociaż trzeba trochę pokroić oryginalne części - decydując się dodatkowo na żywiczy kokpit miałem jeszcze więcej zabawy aby wpasować oba te dodatki w kadłub. Zdecydowanie gorzej ma się sprawa z drzwiami do komory uzbrojenia - tutaj Eduard się zupełnie nie postarał jeśli chodzi o ich spasowanie, także jeśli ktoś chciałby pokazać otwartą komorę z jednej strony to będzie trochę pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 20 minut temu, welder napisał: Hej @Bengal Sama komora uzbrojenia pasuje całkiem nieźle, chociaż trzeba trochę pokroić oryginalne części - decydując się dodatkowo na żywiczy kokpit miałem jeszcze więcej zabawy aby wpasować oba te dodatki w kadłub. Zdecydowanie gorzej ma się sprawa z drzwiami do komory uzbrojenia - tutaj Eduard się zupełnie nie postarał jeśli chodzi o ich spasowanie, także jeśli ktoś chciałby pokazać otwartą komorę z jednej strony to będzie trochę pod górkę. super dzięki, postaram się mieć to na uwadze przy kolejnej p38 dobrze by było wyeksponować w górę tą piękną pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Piękny podoba mi tak bardzo, że muszę sobie zbudować tego widlatego. Świetnie przybrudzony i przykuwa uwagę na dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Dobre zdjęcia, starannie i przemyślanie zrobiony model - czego chcieć więcej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welder Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2021 Dzięki wszystkim za komentarze! Mega miło słyszeć, że praca jest doceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Piękny kawał maszyny. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi