Robertas Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 32 minuty temu, Tap-chan napisał: Przecież to DCS Albo jakaś inna gra. Przepraszam to moje niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 nie wiem czy już gdzieś były - mi wyskoczyły dziś jeden Mi-24 filmik : drugi Mi-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Ten Mi-24 n/b RF-13017 jest z początku marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Co mnie trochę rozbija to te niejednolite oznaczenia... Jak pierwszy raz zobaczyłem napis WKS Rossiji (niedawno) - to mówię: co to? Okazało się, wojska powietrzno-kosmiczne Rosji. A potem patrzę, że powołano je w 2011 roku. Albo mają jakieś rozróżnienie, czy malują napis WWS czy WKS, albo 11 lat im nie wystarczyło, żeby to przemalować... No dla tego Mi-24 z powyższych obrazków to już nie będzie miało znaczenia. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Po zestrzelonym TB-2 w posiadaniu rosjan, ale oni tego nie skopiują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 W dniu 24.03.2022 o 13:31, Rafał B napisał: ...i wciąż można, na sąsiednim forum, gdzie Ewpiga prezentuje obecnie prace nad rozwalonym tramwajem. Co to za forum? Można jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 https://pwm.ukw.edu.pl/viewtopic.php?f=28&t=92025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 3 godziny temu, pmroczko napisał: albo 11 lat im nie wystarczyło, żeby to przemalować... Oni do tego nie przywiązują wagi. Nazwę Sankt Petersburg wprowadzili w 1991 a obwód do dziś jest dalej leningradzki. Pozdrawiam. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 możliwe że już było ale wrzucam.. a tu "oryginał" : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Tak się ostatnio zastanawiałem, że w stosunku do tego o ilu strąceniach piszą, to bardzo niewiele jest zdjęć tych zbitych samolotów i śmigłowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Grzes napisał: Tak się ostatnio zastanawiałem, że w stosunku do tego o ilu strąceniach piszą, to bardzo niewiele jest zdjęć tych zbitych samolotów i śmigłowców. Przecież nie mogą się przyznać że te podawane statystyki zestrzeleń to pobożne życzenia są. Tym bardziej że teraz za podanie informacji o rzeczywistych stratach własnych i wroga grozi więzienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Grzes napisał: to bardzo niewiele jest zdjęć tych zbitych samolotów i śmigłowców. Może: - nie zawsze spada w miejsce dostępne - niekoniecznie od razu wszyscy chcą mieć fotkę - niektóre fotki mogą za ,,dużo powiedzieć" o miejscu ataku inokolicach - a propaganda swoją drogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Z dziś Mi-28 ,ciekawe jak odpadła jeszcze w powietrzu belka ogonowa....president go chronił . Załoga przeżyła. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Oby nie wpadła w łapy tym barbarzyńcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Masz na myśli Ukraińców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Tap-chan napisał: Oby nie wpadła w łapy tym barbarzyńcom. Nie martw się, jest nadzieja że dostanie się do niewoli ukraińskiej. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Ukraiński Mi-8 koło Mariopola z Rannymi 31.03: To ten z napisem: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 7 godzin temu, ManiekB napisał: Ukraiński Mi-8 koło Mariopola Bardzo rzadkie zdjęcia. Ukraińcy szybko takie ukrywają. Film pokazujący z powietrza zniszczenia na lotnisku Hostomel i to co zostało z An-225 Mrija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Niech was zdjęcie nie zmyli! To nie rozgnieciony pająk... To ruski Mi-8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Rosyjski Mi-8AMTSh na lotnisku Hostomel po odbiciu prze Ukraińców - uszkodzony wcześniej później spalony: to ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Su-30 lub Su-35 zestrzelony koło Charkowa dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Z "tego" czyli z jakiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 4 godziny temu, ManiekB napisał: Su-30 lub Su-35 zestrzelony koło Charkowa Potwierdzony jako Su-35S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 7 godzin temu, ManiekB napisał: Wcześniej tego wariantu nie widziałem - a to raczej nie jest zwykła "ciężarówka" patrząc jak on jest czujnikami obłożony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi