Erni Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Traktor w akcji Diorama inspirowana dzielnymi poczynaniami Ukraińskich traktorzystów. Diorama w skali 1/48 . 2s3 Akacja to produkt firmy Tank Mania , traktor to model AVD w skali 1/43 a figury to druk 3D . Drzewko wykonane od podstaw. 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) bardzo fajna i na czasie praca Edytowane 25 Marca 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Świetna praca. Jedna z lepszych jakie widziałem w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Super. Oby takich więcej się trafiało ukraińskim traktorzystom. Dziś czytałem że armia ukraińska od początku wojny straciła 74 czołgi a pozyskała 117. Ale czołgów to chyba traktorami nie ciągają, Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 I takich scenek sobie i somsiadom byśmy jak najwięcej życzyli. Albo jeszcze lepiej żeby jak najszybciej tymi traktorami mogli wrócić w pole a nie holować "Z"łomy. Scenka bardzo w punkt i na czasie i wykonanie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Świetne, i na czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Te traktory walczne powinny też mieć jakieś znaki inwazyjne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Bardzo mi się spodobało. Nie znaki inwazyjne, tylko znaki przeciwinwazyjne - ja bym proponował N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 10 hours ago, pmroczko said: Bardzo mi się spodobało. Nie znaki inwazyjne, tylko znaki przeciwinwazyjne - ja bym proponował N Może "JP"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 (edytowane) Tzn jot...bac Putina Edytowane 26 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Pomysł i wykonanie bardzo dobre i niestety na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 19 godzin temu, pmroczko napisał: Bardzo mi się spodobało. Nie znaki inwazyjne, tylko znaki przeciwinwazyjne - ja bym proponował N Gdzieś była propozycja Ctrl Z Rozumiana jako "cofnij" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 33 minuty temu, martinello napisał: Gdzieś była propozycja Ctrl Z Rozumiana jako "cofnij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Świetna praca, nie tylko ze względu na tematykę! Czy opierałeś się może na jakiś konkretnym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 No nie mógł się opierać na konkretnym zdjęciu, przynajmniej jeśli chodzi o podstawkę, pora roku nie ta. Praca świetna, ale powiem przewrotnie, oby to była tylko wizja autora. Te stracone 74 czołgi po stronie ukraińskiej to 222 martwych czołgistów. Czołg to kupa złomu którą chłop na polu może znaleźć. No, a teraz więcej takich galerii i na kropka.ru z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 Ma ktoś może zdjęcie, że 2s3 Akacja używana jest po stronie wojsk Rosyjskich lub Separatystów na Ukrainie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 W dniu 28.03.2022 o 08:17, copycat napisał: No nie mógł się opierać na konkretnym zdjęciu, przynajmniej jeśli chodzi o podstawkę, pora roku nie ta. Praca świetna, ale powiem przewrotnie, oby to była tylko wizja autora. Te stracone 74 czołgi po stronie ukraińskiej to 222 martwych czołgistów. Czołg to kupa złomu którą chłop na polu może znaleźć. No, a teraz więcej takich galerii i na kropka.ru z nimi. Miło ze się podoba ale na ruskich stronach nie będę sie pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 W dniu 28.03.2022 o 13:40, chorąży napisał: Ma ktoś może zdjęcie, że 2s3 Akacja używana jest po stronie wojsk Rosyjskich lub Separatystów na Ukrainie ? Tak była ,są foty spalonych Akacji i Gożdzików. Jak koledzy wspomnieli diorama jest luźna interpretacją, a nie wiernym odwzorowaniem . Po pierwsze z uwagi na ograniczony zasób modeli w tej skali po drugie jakoś nie miałem ochoty robić błota. Sytuacja może być i po wojnie już jak sprzątają ruskie niedobitki pochowane w krzakach. Celowo wybrałem ruski ciągnik i wykonałem go w ukraińskich barwach ( niebiesko żółty ) ot taki podtekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 Koledzy jak ktoś ma ochotę zapraszam do mnie na grupę na FB mamy aktualnie taki mały konkurs w tematyce ukraińskiej . Regulamin jest przypięty na górze strony pod plakatem. https://www.facebook.com/groups/fejsbukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Super praca. I do tego w mojej ulubionej skali. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi