Wymysl Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, Moses napisał: Hanba! a gdzie "polski" P-40 Urbanczyka? W przyszłym modelu Kittyhawka? Cytuj
socjo1 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, Moses napisał: Hanba! a gdzie "polski" P-40 Urbanczyka? Urbańczyk to taki żeglarz, Andrzej ma na imię. A jego s.p. kot to Myszołów. A świat opłynął na jachcie Nord, bodajże IV. Edytowane 17 godzin temu przez socjo1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Wybrakowany zestaw bez oznaczeń P-40K Witolda Urbanowicza! Chyba, że wypuszczą jakieś pudełko z oznaczeniami asów albo coś... Cytuj
socjo1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Kolekcjoner WP napisał: Wybrakowany zestaw bez oznaczeń P-40K Witolda Urbanowicza! Policzek w twarz polskiego modelarza! 1 Cytuj
Moses Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, socjo1 napisał: Urbańczyk Pi@$-#&#& autokorekta Cytuj
raptorf22 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czy Arma planuje cokolwiek wydać w skali 1:48 oprócz Hurricane, Pzl P.11 i Cobry?...... Cytuj
greatgonzo Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) 44 minuty temu, Moses napisał: Pi@$-#&#& autokorekta Myślałem, że piszesz o Mikołajczaku. Nie pamiętałem jego nazwiska i ten Urbanczyk mi podpasował. Ale to wszystko są późniejsze P-40, więc na zdrady i policzki przyjdzie poczekać. Edytowane 14 godzin temu przez greatgonzo Cytuj
Tainan41 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, raptorf22 napisał: Czy Arma planuje cokolwiek wydać w skali 1:48 oprócz Hurricane, Pzl P.11 i Cobry?...... Tak skromnie chciałbym zauważyć, że na co to komu??? A na serio, to przecież ogłosili P-36. Z tego co wiem, to prace trwają. Czy będą jakieś inne projekty? Wszystko zależy od sprzedaży i dochodów. Produkcja form nie należy do tanich inwestycji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi