Maxy Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Bo Armahobby nie jest boska, a wyrób człowieka nie może być doskonały. To kwestia wiary. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 5 minut temu, Maxy napisał: Bo Armahobby nie jest boska, a wyrób człowieka nie może być doskonały. To kwestia wiary. Idealnie to ująłeś. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mir Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Ja cieszę się z tej Cobry ale się wstrzymam z zakupem jak będą inne malowania . Ponieważ jestem "sklejaczem" dla siebie nie mam takich dylematów jak niektóre przedmówcy. Tylko z malowaniami powinni "poszaleć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Postawiono zarzut dotyczący braku wskazania w instrukcji miejsc przylepienia elementów 3d -> ten problem został rozwiązany -> http://armahobbynews.pl/blog/2022/10/07/detale-drukowane-3d-do-airacobry/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 5 godzin temu, Maxy napisał: Bo Armahobby nie jest boska, a wyrób człowieka nie może być doskonały. To kwestia wiary. Dokładnie, tylko Allah tworzy idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Tak mi po głowie chodzi, nie pamietam powodu dlaczego w P-39 używano tylko jedne drzwi? Cos tam było ,że pilotom było niewygodnie wychodzic z jednej strony... Czy to jest uwidocznione w kabinie modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 2 godziny temu, giberes napisał: Dokładnie, tylko Allah tworzy idealnie Tak nie do końca, bo ani Jemu, ani Panu Bogu "starość" się nie udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 https://www.kfs-miniatures.com/1-72-p-39q-airacobra-arma-hobby/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 (edytowane) Od wczoraj tylko jedna strona? Czyli Kobriczka nie taka zła jak ją AH robiła. Edit: Jednak lipa solo znalazł dużego errora... Edytowane 7 Października 2022 przez mirage3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 9 minut temu, mirage3 napisał: Od wczoraj tylko jedna strona? Czyli Kobriczka nie taka zła jak ją AH robiła. A co tu pisać?Zacznie człowiek wytykać błędy i to co się nie podoba to zaraz od trola zaczną wyzywać.To już lepiej siedzieć cicho. 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 3 godziny temu, martinello napisał: Postawiono zarzut dotyczący braku wskazania w instrukcji miejsc przylepienia elementów 3d -> ten problem został rozwiązany -> http://armahobbynews.pl/blog/2022/10/07/detale-drukowane-3d-do-airacobry/ Ciekawe, czy by został rozwiązany gdyby nie marudzenie Josteina. Abstra:bip:ąc już od tego, iż wypadałoby, by stosowny suplement do instrukcji pojawił się w pudełku w formie drukowanej. A jeszcze złośliwym będąc - wysoką cenę Wildcata i Mustanga motywowano m.in. koniecznością wykupu licencji na zastosowanie znaków towarowych, których w Hayate ani Airacobrze (czyżby Bell Textron Inc. nie zabezpieczył swoich interesów?) już nie uświadczymy, a ceny jakoś od tego nie spadły 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: a ceny jakoś od tego nie spadły A zauważyłeś jak od tego czasu wszystko, łącznie z gratami modelarskimi skoczyło w góre? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 (edytowane) czyli nie kupowac, tylko kleic to, co jest w szafie u mnie na 120 lat.... Edytowane 7 Października 2022 przez BRAVO112 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 14 godzin temu, abtb napisał: Aha - jutro do moich łapek dotrze moja Cobra (niewątpliwie ze "sterem zdrady") i będę mógł się wypowiedzieć o modelu w oparciu o doznania organoleptyczne jakich niewątpliwie doświadczę macając wypraski A spróbuj się nie wypowiedzieć . Godzinę temu, BRAVO112 napisał: czyli nie kupowac, tylko kleic to, co jest w szafie u mnie na 120 lat.... Przy moim tempie to u mnie trochę mniej, tak realnie jakieś 4-5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 1 minutę temu, Baas ArK napisał: A spróbuj się nie wypowiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Godzinę temu wstawili na facebooka zdjęcia gotowej AiraCobry w naszym malowaniu: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Bardzo ładna modela Teraz to ta nasza polska Kobra miał jednokolorowy ogon ? Bo jak pamiętam to zawsze były dyskusje na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Tylko mi sie wydaje że tył osłony kabiny jest za duży i nie przylega do kadłuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 22 godziny temu, Moses napisał: Idealnie to ująłeś. Amen. mój podpis to wyjaśnia. Doskonały model mógłby wywołać gniew Najwyższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Znalazłem dlaczego otwierano głównie prawe drzwi. Po lewej stronie była manetka gazu, czy też kontrola przepustnicy, częściowo zachodząca na drzwi. Co czyniło trudnym wychodzenie przez nie bez obijania sobie kolana. Przepustnica owa jest zaznaczona na wyprasce w modelu. Przód części nr 12. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Chłopaki robią dobra robotę, czasem ciut przedobrzą (szyny na sterach)- nie popełnia błędów kto nic nie robi. Może sugestia na przyszłość- ruchome elementy sterowania mają obłe noski. Może warto to ciut zaznaczyć w następnym modelu? Pionowa linia nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem- szczególnie dotyczy to lotek (inny dół i inna widoczna góra). Chcecie być najlepsi (szacun) to macie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 9 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Godzinę temu wstawili na facebooka zdjęcia gotowej AiraCobry w naszym malowaniu: Wygląda, że stalowe kulki gwarantują stanie bez siadania na ogon. Tylko czy otwarto dwoje drzwi..hmm. Jak dla mnie widzę, że model może wyjść spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Zwrociliście uwagę na szachownicę na górze skrzydeł? Pytałem i odpowiedzieli, że dotarli do nowych fotek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 28 minut temu, Wymysl napisał: Pytałem i odpowiedzieli, że dotarli do nowych fotek. I trzymają dla siebie ? Nieładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Ma być artykuł na blogu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi