lord_karton Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) Jak już wymyślisz to daj znać bo ja też się zaczynam nad tym zastanawiać. Na razie nie wymyśliłem nic co by mnie przekonało, że dam radę to zrobić Edytowane 10 Lutego 2023 przez lord_karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Jakiś czas temu mignął mi taki filmik odnośnie malowania szachownic: 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Właśnie mi się przypomniało, że kiedyś tak malowałem ścianę w kuchni, żeby wzorek pasował do płytekRozwiązanie ma potencjał dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: ..ma na ryby, to trzeba wiedziec dokad jechac Ja to z reguły na ryby jeżdżę nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 sczupak 95, leszcz 60, wegorz 90 i plotek nie zlicze.. .:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 W sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 2 godziny temu, jmx62 napisał: Ja to z reguły na ryby jeżdżę nad wodę A po ryby na stawy chodowlane ( kupić ) wracając z ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: sczupak 95, leszcz 60, wegorz 90 To ceny za kilogram? Znowu będzie na mnie że od tematyki modelarskiej odjeżdżamy niebezpiecznie daleko. w końcu bana się doproszę u szanownych Moderatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Zawsze można pogadać o Karasiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 2 godziny temu, greatgonzo napisał: W sezonie? nie zartuj - to moje najlepsze osiagi w cigu wieeelu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 43 minuty temu, lord_karton napisał: Zawsze można pogadać o Karasiach przynajmniej mod sie nie obrazi, ze nie na temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 No to zaraz wszyscy myśliwi zlecą się na forum bo to Łosie, Wilki, Wyżły, Jastrzębie, Sokoły, Czajki i nie wiadomo co jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: nie zartuj - to moje najlepsze osiagi w cigu wieeelu lat Pamiętniki piszesz, czy jak? Czy taka pamięć, że z wieeelu lat: pyk i jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 jak ciagniesz prawie metrowego szczupaka na lodce, to tak szybko nie zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 95 siedmiokilowych szczupaków. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Forum jest przygotowane na wszystkie potrzeby https://modelwork.pl/topic/48154-ryby/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Panowie, ostatnio kilkukrotnie w różnych wątkach spotkałem się z terminem "marbling". O co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 marmurek prawdopodobnie jako " preshading " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 THX @BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Lutego 2023 Share Napisano 12 Lutego 2023 Rozpoczynam klejenie Airacobry i potrzebuję podpowiedzi. Chodzi o kolory kamuflażu z Afryki północnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Czy dostanę gdzieś kalkomanie do polskiego C-47 "Spirit of Ostra Brama", lub "Spirit of Lwów" w skali 1/72? Edytowane 15 Lutego 2023 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 9 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Czy dostanę gdzieś kalkomanie do polskiego C-47 "Spirit of Ostra Brama", lub "Spirit of Lwów" w skali 1/72? Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Czy Arma Hobby w Hurricane'ch II zmieniła konstrukcję podwozia względem Mk. I, czy tylko proponowaną kolejność montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 30 minut temu, Wymysl napisał: Czy Arma Hobby w Hurricane'ch II zmieniła konstrukcję podwozia względem Mk. I, czy tylko proponowaną kolejność montażu? Zmieniła, znaczy - poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 9 minut temu, martinello napisał: Zmieniła, znaczy - poprawiła Znaczy jeśli będę próbował montować w Mk.I podwozie jak w Mk.II to się nie da/nie będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi