19robi88 Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 To w ramach zadośćuczynienia za tak długa przerwę w warsztacie chociaż pochwal się jak skończysz swój kącik modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 ... nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 A jakieś zdjęcia a'la "making of ..."? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 Nie bardzo mam jak Poza tym, w tak zwanym miedzy czasie google coś zmieniło z pikasą... i przyznam się, że muszę naumieć się od nowa, jak zdjęcia załączać. Bo tak jak wklejałem nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Ja też zgłupiałem ze zdjęciami po przerwie ....i też picassą się posługuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 ...o to to to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Domagam się kontynuacji!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 a może już cały model gotowy od dawna tylko fotek nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 a może już cały model gotowy od dawna tylko fotek nie ma.... Z tego co wiem, oczywiście nieoficjalnie, to nie jest jeszcze gotowy, a prace skupiają się na instalacji elektrycznej oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Osprey przy moim Kiowa to monstrum, domagam się fotek celem podniesienia morale mego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Z tego co wiem, oczywiście nieoficjalnie, to nie jest jeszcze gotowy, a prace skupiają się na instalacji elektrycznej oświetlenia. Znaczy się, 24.12 zabłyśnie jak choinka? No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 Miło mi słyszeć, że się dopominają co poniektórzy, niestety z przyczyn osobistych zmuszony jestem zrezygnować z modelarstwa, Mam nadzieje, że na jakiś czas a nie na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Żona zabroniła? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Miło mi słyszeć, że się dopominają co poniektórzy, niestety z przyczyn osobistych zmuszony jestem zrezygnować z modelarstwa, Mam nadzieje, że na jakiś czas a nie na stałe... Kuźwa ...następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Miło mi słyszeć, że się dopominają co poniektórzy, niestety z przyczyn osobistych zmuszony jestem zrezygnować z modelarstwa, Mam nadzieje, że na jakiś czas a nie na stałe... Chciałeś napisać: "przechodzę na wyższy poziom - kolekcjonowanie pudełek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Mam nadzieje, że na jakiś czas a nie na stałe... Grunt to pozytywne myślenie I dlatego będę zapychał "niszę" małymi wytworami rąk własnych, żeby jeszcze trochę miejsca Tobie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 To nie jest dobra wiadomość((((((((((((............. Ja też mam nadzieję,że na jakiś czas((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Adwokat - mam nadzieję, że jednak wrócisz do modelarstwa Te maleńkie śmiglaki w Twoim wykonaniu są naprawdę sympatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Miło mi słyszeć, że się dopominają co poniektórzy, niestety z przyczyn osobistych zmuszony jestem zrezygnować z modelarstwa, Mam nadzieje, że na jakiś czas a nie na stałe... szkoda bardzo szkoda..... ale może tylko na jakiś czas .... ja tez przez cholerny remont od ponad roku nic nie robię, ale cały czas mam nadzieje, ze wkrótce zacznę znowu moje dłubanko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Mam nadzieje ze twój powrót do modelarstwa nastąpi bardzo szybko trzymam kciuki bo bardzo brakuje twoich smiglaków na forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 No to kolejny odkłada modele na bok............... zresztą Ja również niebawem. Ostatni model sklejony prawie 2 lata temu......w międzyczasie coś się dłubie ale ewidentnie brak chęci na składanie/malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Listopada 2017 Autor Share Napisano 14 Listopada 2017 Nie, to chyba mnie życie odstawiło na bok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 Mam nadzieje ze nic powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Jeśli jesteś na życiowej prostej po tych zakrętach, to się cieszę. To najważniejsze. Mam nadzieję, że zaangażujesz siły w ten model. Czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 Tak, jak napisałem będzie tylko najpierw MH-65C Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi