bożo wpożo Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Heloooł . Traktór uznałem za gotowy : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Jakbyś na tych siłownikach nie oszukał proponuję tytuł pod nickiem 'C-360' Chyba c-385a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Umyłbyś go, jak do ludzi jedziesz Ładniuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2016 Witam. Piękna maszyna, usyfiona, zaolejona. Brakuje operatora w gumofilcach, niebieskich spodniach, białej koszulce na ramionczkach i czarnym berecie z antenką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Witam.Piękna maszyna, usyfiona, zaolejona. Brakuje operatora w gumofilcach, niebieskich spodniach, białej koszulce na ramionczkach i czarnym berecie z antenką. Trafione w punkt! No może jeszcze powieszonej gdzieś siateczkowej siatki z zawartością w postaci tzw. granatów czyli piwa w butelkach 0.33 pod nazwą np. Gdańskie, Morskie. Model cód, mnijód i oreszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 bożo wpożo - zaj.... tego Zetora też będziesz kleił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Francja elegancja jeden z ładniejszych modeli ostatnio na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 znakomita białoruska !! ciekaw jestem jak wygląda cała Twoja kolekcja. Musi być naprawdę imponująca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Takie modele inspirują. Gratuluję - oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Super wyszło, gratulacje!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Piękny! Rzeczywiście tylko kolesia w berecie z antenką brakuje. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Zajechany jak prawdziwy Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Jak zawsze super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 będzie można pooglądać na którejś z najbliższych wystaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Lutego 2016 Super model! Zapraszamy na front :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 Bardzo dziękuję za dobre słowa i zacieszam , że koparka się podoba i wylądowała na froncie Sam model według mnie bardzo trudny i pracochłonny. Spędziłem nad nim mnóstwo czasu , dużo części trzeba było prostować we wrzątku . Mimo tego niektóre miały z geometrią kłopoty i musiałem starać się gubić gdzieś te koślawości . Do tego masa drutów do których nie ma szablonów , sporo drobnych części , nie wspomnę już o spasowaniu poszczególnych elementów szoferki . Nie zniechęciły mnie jednak te wszystkie pieNty , golgoty , gehenny , sodomie i kłody pod nogami , bo traktor jest po prostu uroczy będzie można pooglądać na którejś z najbliższych wystaw? Będziemy z traktorem w Bytomiu . tego Zetora też będziesz kleił ? No pewnie ! I będzie Ursusem 385a , bo w pudełku są stosowne oznaczenia wiec będzie zplusemzapolskiemalowanie . Przyznam , że zestaw robi wrażenie , jakość odlewów jest świetna , zyliard detali i liczba części jak na żywiczny modelik ogromna . Jak na razie jest jeszcze dwóch współmodelarzy wśród nas , co mają też te traktory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 ..będzie można pooglądać na którejś z najbliższych wystaw? Będziemy z traktorem w Bytomiu . ... a to może będzie mi dane poznać autora a model będę oglądał jako jeden z pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Przynajmniej jeden z tylnych reflektorów powinien straszyć pustym wnętrzem i wystającymi kablami "Podobie się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Jak zawsze pieknie wykonany model bijacy po oczach realizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Choć ja z działu.....śmigłowce .....to nie mogłem nie zwrócić uwagi na tego brudaska...aaaale czaderski model ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 No to juz jest ekstra klasa model!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Gratuluję, nawet bez wachlowania cyckami model trafił na pierwszą stronę Świetnie ci wyszedł, co do koślawości elementów i problemów z geometrią- skąd wiesz , czy i w oryginale tak nie było ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Gratuluję bardzo udanego modelu. Jest świetny. Ma to coś, że można powiedzieć - wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi