Matys Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Wychodzi na to, że jednak trzeba poczekać na M4, ten wlotu powietrza na stateczniku nie ma. Pełen album in-boxa tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 A to aż taki problem wziąć kawałek rurki czy profilu i przerobić? M4 nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wypuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Biorąc pod uwagę, że Su-7 puścili trzy wersje, Su-17 jeśli mnie pamięć nie myli nie było tylko M2, teraz jest M3 to prawdopodobieństwo jest całkiem spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 A to aż taki problem wziąć kawałek rurki czy profilu i przerobić? M4 nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wypuszczą. dokładnie, albo po prostu przeszczepić/podrasować wlot z najtańszego wypustu pantery/mistercraft/plastyk co tam teraz jest w najtańszym pudełku. Też czekam na M4, ale M3 to i tak świetna wiadomość! pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Parę perełek jest ale trochę jestem rozczarowany brakiem rozwoju linii Su-17/22 i Tu-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 za to rozwinęła się linia Mirage pionowego startu i lądowania, jak sklep zamówił opracowanie modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Ciekawe co zaprezentują MirageIIIE i jak wypadnie w porównaniu z wypustem RV aircraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Nie warto chyba zakładać dla takiego pytania osobnego wątku, a ten wydaje się najwłaściwszy, tak więc- czy komuś obiły się może o uszy zapowiedzi/plotki/sugestywne komunikaty/cokolwiek na temat jakiegoś nowego modelu SBD Dauntlessa (w 1:72 oczywiście)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Może wie ktoś, coś na temat F-86 Fujimi? Znalazłem dzisiaj na stronie sklepu: http://www.mojehobby.pl/products/F-86F-30-Sabre-Sky-Blazers.html http://www.mojehobby.pl/products/F-86F30-Saber-First-Sabre.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Wypraski z 1986 https://www.scalemates.com/kits/1069096-fujimi-721415-f-86f-30-sabre-sky-blazers http://www.webmodelers.com/201309iwamaF86.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Dzięki wielkie za skuteczne ostudzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Nie warto chyba zakładać dla takiego pytania osobnego wątku, a ten wydaje się najwłaściwszy, tak więc- czy komuś obiły się może o uszy zapowiedzi/plotki/sugestywne komunikaty/cokolwiek na temat jakiegoś nowego modelu SBD Dauntlessa (w 1:72 oczywiście)? Niestety, ani widu ani słychu. Hasegawa też nic nie ogłasza jakiegoś poważniejszego wznowienia swojego modelu. Pozostaje więc polowanie na Hasegawe lub Airfix. Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Fakt, nie zwróciłem uwagi na MCP... Ok, czekam więc cierpliwie na F-15E GWH, tam raczej nie będzie kompromisów jakościowych. Jest coś więcej na ten temat : L7201 1/72 F-15E Strike Eagle A ja liczę, że GWH wyda też wersję E w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Patrząc na podział technologiczny wydaje mi się, że to przeskalowany model z 1:48 (w końcu F-15I tej firmy to praktycznie i niemal to samo co F-15E), pytanie tylko jak sobie poradzili z detalami w tej skali. W 1:48 ich F-15 wyglądają znakomicie, choć przy poziomie detali F-14 Tamki to już tak różowo może nie jest, choć wciąż bardzo dobrze. Fajnie że zrobili to co zapowiedzieli, ale tak jak piszesz - naród oczekuje F-15E w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Tak pewnie jest, że przeskalowali 1:48. I trudno się im dziwić skoro mają dobry produkt wyjściowy, który na pewno jeszcze kilka lat porządzi jeśli chodzi o F-15. Pewnie wersja E w 1/48 też w drodze, liczę, że w stosunku do I dodadzą jeszcze jakieś uzbrojenie, może poprawią te koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Kovozavody Prostejov MiG-21 w wersji MF i R http://www.modelarovo.cz/mig-21mf-r-fishbed-premiera-v-mosonu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Przepaki z RV Aircraft. Dobre modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Przepaki z RV Aircraft. Dobre modele. Dołożyli od siebie zbiorniki paliwa i uzbrojenie mam RV wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgadza się, bo w RV zapomnieli nie tylko o uzbrojeniu, ale i o tak charakterystycznych zbiornikach podwieszanych. Jedynie w wersji R były jako dodatek żywiczny. A skoro wydaje KP to jest szansa, że i cena będzie przystępniejsza niż RV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 W KS Model jest zapowiedż Mf a 9111 za 49 pln http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/mig-21mf-fishbed-j-1-72-12287/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 W ModelMaker już chyba są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 W Martoli 54,00zł 3 wersje w tym R http://www.martola.com.pl/pl306/produkty71696/mikoyan_mig_21r_fished_h_recce_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Przepaki z RV Aircraft. Dobre modele. Dołożyli od siebie zbiorniki paliwa i uzbrojenie mam RV wiem co mówię. Ja swoje posprzedawałem, wyleciało mi z głowy, ze one były gołe. Zmiana decyzji, bardzo dobre modele, lepsze od RVAircraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Nowy F-15E z Academy, podobno new tool. I co ważne, nie jest to MCP, czy jak oni nazywają te zestawy z kolorowymi wypraskami dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Kiedy będzie dostępny ten F 15 ?. Pytam bo zamierzam w końcu zrobić kilka amerykańców w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi