Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2017 Witam Oddajemy wam Arkusz Sędziego - TUTAJ LINK 1. Jeśli dana kategoria nie jest waszą specjalnością i nie wiecie jak oceniać - nie ma wymogu oddawania głosu - wystarczy przejść do kolejnego pytania. 2. Gentleman's agreement - nie głosujemy na swoje prace. Głosowanie potrwa do 12 Grudnia 2017 do godziny 23.59. Uwaga arkusz nie zapamiętuje wyników - jeśli zamkniecie okno przeglądarki albo padnie net - trzeba będzie rozpocząć od nowa. pozdrawiam i życzę udanej zabawy :-) Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Niedzielna kawa i arkusz sędziego. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Jest co oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 No to zabieram się za arkusz. Powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 już po zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Patriotyczny obowiązek spełniony. Kilka prac, które mi umknęły w trakcie konkursu teraz mogłem obejrzeć dokładnie. Gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli modele w terminie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Przy głosowaniu na 012, odsyła do galerii 011! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Poprawiać szybko, bo to moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 I znowu kilka godzin oceniania. Żeby przejrzeć wszystkie warsztaty i galerie ;P W środę wolne, to wtedy się za to zabiorę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Faktycznie! W takim razie zamiast model Mikele oceniłem swój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Zalogowałem się jeszcze raz i wszystko jest ok.Żadnych przesunięć do innych galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 U mnie tak to wygląda, wszedłem jeszcze raz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Też sprawdziłem i jest tak jak na print screen wrzuconym przez Marcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2017 Zalogowałem się jeszcze raz i wszystko jest ok.Żadnych przesunięć do innych galerii. Właśnie skończyłem i miałem, 2 pomyłki w linkach. Ale to od razu idzie się skapnąć. Pierwsza pomyłka to Oceniałem [011] a otwiera się [012], a później dwa razy otwiera się diorama "W jesiennej zadumie, zamiast "Jesienna herbatka" jak klikniemy na link do galerii. Ale arkusz z punktami jest w porządku, tylko link jest pomylony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Faktycznie odsyła do galerii Caudrona. Popatrzyłem tylko czy nr galerii się zgadzają. Ale jeśli zaliczane będą głosy z ankiet to nie będzie miało wpływu na wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2017 Również wszedłem jeszcze raz i ten błąd się nie powtórzył. Może w Google jest coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Ja także już po. Fajne te nasze modele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2017 Błędy w linkach galerii już poprawione. Bardzo przepraszam za pomyłkę. Oddane głosy będą uznane - jedynie linki były pomieszane - numeracja, nazwy oraz zdjęcia są podpięte prawidłowo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Głosy oddane, jednak zastanawia mnie kryterium podpięcia pod "Najlepszy model w polskich barwach" Bodajże ten -> viewtopic.php?f=257&t=59745 model miał taką opcje do zagłosowania, może błąd (do sprawdzenia), a jeśli nie to niech ktoś mi wytłumaczy co w nim polskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Przejrzałem wszystkie galerie i powiem szczerze, że ciężko będzie 95% dać niższą ocenę niż "5". Poziom jest naprawdę wysoki. Po pracy przejrzę warsztaty. Może tam będzie bardziej zróżnicowany poziom ;-) Pozdrawiam Mel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Głosy oddane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Arkusz wypełniony i wysłany pozdrawiam OLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 głosy oddane Reflect - szacun za kawał dobrej roboty jak zwykle zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2017 Dziękuje... wielkie brawa należą się całej załodze a w szczególności kolegom jawkers oraz Marcin Rogoza, którzy na prawdę sporo się napracowali - dzięki chłopaki!!!!!!! pozdawiam Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Fajny konkurs, fajne modele gratuluje wszystkim, ktorym udalo sie skonczyc na czas Zaluje ze nie udalo mi sie skonczyc mojego modelu - coz moze nastepnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi