Buberson Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Witajcie.Wiekowy już można powiedzieć model Tamki ciachnięty prosto z pudła dla relaksu.Malowanie Tamka,Ammo. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 wnętrze na wypasie, bardzo ładnie pomalowane wszystko i faktura drewna super, ale doczepie się brudzenia pojazd jest schematyczne że aż boli. Tak czy inaczej wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Bardzo ładny. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Z zewnątrz mi się podoba, uzbrojenie we wnętrzu też. Drewno ładnie zrobione. Jednak środek jakoś odstaje, np. nad ławkami jest nic nie ruszone. Ale ogólne wrażenie jest pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) No właśnie o czymś takim myślałem - takie delikatne przełamanie jednolitego koloru. Bez jakiejś wielkiej dewastacji. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Jeżeli ten jest lajtowy to chętnie obejrzę taki na napince gratuluję wykonania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 Dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Prócz obić na podłodze wszystko bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Bardzo fajny model, świetnie pomalowany i wybrudzony. We wnętrzu umieściłeś dużo ciekawych detali super się to komponuje, jednak i tu brakuje mi figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Zacne wykonanie(malowanie,brudzenie).Jakich używasz farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Fajniusi podoba mi się moje gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 12 Grudnia 2018 Super Moderator Share Napisano 12 Grudnia 2018 I kolejny raz że z starej Tamki da się zrobić ładny model, mnie jedynie brakuje pasków w ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 23:33, Mierzu napisał: Zacne wykonanie(malowanie,brudzenie).Jakich używasz farb? Tutaj Tamiya i AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Bardzo fajne brudzenie, ale ja trochę przyczepię się odnośnie ekwipunku w środku. Na broniach i puszkach na gas-maski brakuje pasów nośnych, natomiast oznaczenie R Mun na Panzerschrecku to oznaczenie znajdujące się na skrzyni z rakietami do niego, a nie na samej broni: Do tego Twoja wyrzutnia to nie RPzB 54, tylko 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 W dniu 9.12.2018 o 20:56, Bobek napisał: doczepie się brudzenia pojazd jest schematyczne że aż boli. Tak czy inaczej wygląda to dobrze. Jestem tego samego zdania. Raz pisałem o tym dla Bozo w pozo czy jak mu tam. I myślałem ,że wszyscy się na mnie obrażą -ale widzę ,że nie jestem sam. Pomijając tą kwestię podoba mi się bardzo. Wnętrze z kolei wyszło boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2018 W dniu 13.12.2018 o 23:36, pedzelek napisał: Jestem tego samego zdania. Raz pisałem o tym dla Bozo w pozo czy jak mu tam. I myślałem ,że wszyscy się na mnie obrażą -ale widzę ,że nie jestem sam. Pomijając tą kwestię podoba mi się bardzo. Wnętrze z kolei wyszło boskie! Dobrze wiedzieć. Teutońskie machiny to nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Jeśli chodzi o merytorykę to na łączeniu części kabinowej z częścią łądunkową nie powinno być spawu, bo to było połączenie na śruby. Nie zmienia to walorów samego modelu. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uneXpected Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Model znakomity. Malowanie, weathering - miód malina! Sam właśnie zaczynam się brać za tego Hanomaga, więc stworzyłeś tutaj świetny podkład do mojej przyszłej pracy. Czy jest szansa dowiedzieć się skąd brałeś uzbrojenie we wnętrzu? To zdecydowanie najlepsza część całości. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Fajne wnętrze. Z zewnątrz zróżnicowałbym zacieki. Wszystkie pod kątem prostym, jakby pojazd stał zawsze wypoziomowany idealnie. Zacieki takie są we wszystkich kierunkach i czasem nawet załamane. Prosty zaciek jest na rynnie , dachu, gdzie nie zmienia się kierunek spływania brudu, ewentualnie na pojeździe w muzeum lub pomniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2019 W dniu 16.01.2019 o 12:10, uneXpected napisał: Model znakomity. Malowanie, weathering - miód malina! Sam właśnie zaczynam się brać za tego Hanomaga, więc stworzyłeś tutaj świetny podkład do mojej przyszłej pracy. Czy jest szansa dowiedzieć się skąd brałeś uzbrojenie we wnętrzu? To zdecydowanie najlepsza część całości. Z góry dzięki! Wszystko z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 W dniu 18.01.2019 o 19:56, Buberson napisał: Wszystko z pudła Powaga? Kurteczka, ale Tamka daje na bogato... Robię tę samą wersję ale od ICMu - lipa jest w pudle a nie uzbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Thalgonis napisał: Powaga? Kurteczka, ale Tamka daje na bogato... Robię tę samą wersję ale od ICMu - lipa jest w pudle a nie uzbrojenie Powaga. Zestaw 35195. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Buberson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi