Rektor Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 (edytowane) To, przepraszam, zgody trzeba jakoweś? :-) Preordera złożyłem. Edytowane 11 Października 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 Teraz, Rektor napisał: To, przepraszam, zgody trzeba jakoweś? Lepiej chuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 35 minut temu, filipsg napisał: Wypuszczać swój model równo z P.11 z IBG, toż to marketingowe samobójstwo A niby dlaczego?Akurat ten Jak to mnie bardziej ucieszył niż P-11.Teraz powinni iść za ciosem i wypuścić Jaka 7 i 9.Z nowego Mig-a 3 też bym się ucieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: A niby dlaczego?Akurat ten Jak to mnie bardziej ucieszył niż P-11.Teraz powinni iść za ciosem i wypuścić Jaka 7 i 9.Z nowego Mig-a 3 też bym się ucieszył. e tam powielanie tego co juz jest na rynku... ja bym sie ucieszył z wilgi, dromadera, orlika, irydy, bryzy, an-26 i tak dalej i tak dalej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 (edytowane) 6 godzin temu, crustian napisał: e tam powielanie tego co juz jest na rynku... ja bym sie ucieszył z wilgi, dromadera, orlika, irydy, bryzy, an-26 i tak dalej i tak dalej Ale to wszystko też już było (jest) dostępne oprócz Irydy. Edytowane 12 Października 2019 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszK. Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 Wtryskowy C-295 to byłby miód ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Xmen napisał: Ale to wszystko też już było (jest) dostępne oprócz Irydy. Ale bez problemu z tej listy można kupić właściwie tylko Bryzę. Kurcze, Dromader też jest do kupienia, ale wychodzi ok. 250zł z wysyłką http://grandmodels.gr/product/pzl-m18-b-dromader/ 33 minuty temu, MateuszK. napisał: Wtryskowy C-295 to byłby miód ) Jak się Answer sprawi to nam posłodzi... Edytowane 12 Października 2019 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 13 godzin temu, Rektor napisał: Modelarze śpicie? Jaka nie widzicie??? Widzimy, widzimy, już jakieś 8-10 dni temu na ich stronie widziałem te zapowiedzi. No może faktycznie będzie wreszcie porządny Jak 1 - nie licząc tego szortrana z Amodelu. Poza tym dlaczego marketingowe samobójstwo? Kupi się to i to. Odstawić fajki na tydzień i spoko styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 W dniu 12.10.2019 o 00:36, crustian napisał: e tam powielanie tego co juz jest na rynku... ja bym sie ucieszył z wilgi, dromadera, orlika, irydy, bryzy, an-26 i tak dalej i tak dalej porządne wtryski? no nie słyszałem nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 A tak się zapytam, ktoś ma apetyt na sprowadzenie tego Dromadera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Pewnie furmankę pieniędzy kosztuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 58€ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 za tą kase to szczerze mówiąc badziw nie model...przydałby się normalny wtrysk i bez ceny zaporowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 (edytowane) W dniu 12.10.2019 o 08:49, MateuszK. napisał: Wtryskowy C-295 to byłby miód ) ponoć ma być...ja cierpliwie czekam...na cas'e ze stajni answera...przydałoby się zeby stajnia armahobby spróbowała raz jeszcze z orlikiem albowiem airbus ostatnio zmienił swą politykę wobec pzl-130 Edytowane 16 Października 2019 przez crustian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Z tym Orlikiem to dziwna historia, bo przecież świetne modele wersji TC i tłokowego robił Ardpol. Potem wskoczył na rynek przebłyskiem Yellow Box z wersjami TM... (kto zdążył ten ma) I ja się pytam, czemu tego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Może nie ma zapotrzebowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Pisałem swego czasu do AH, czy jest możliwość odkupienia od nich chociaż projektu 3D, ale jak to AH odpowiedzi nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 20 minut temu, WujekAlice napisał: Może nie ma zapotrzebowania? Zapotrzebowanie to raczej jest tylko chyba za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Czyli nie ma... to tak jak kiedyś mój kolega prowadził wypożyczalnię video - namawiałem go żeby ściągnął jakiś film SF z serii Star Trek - on mi na to - no a kto to pożyczy? Ty , Krzysio, Kangur i pewnie ze dwie osoby jeszcze, a półtorej stówy muszę na to wydać. Tu jest dokładnie to samo - kwota zainwestowana się nie zwróci - chyba, że ktos będzie chciał dłubać amatorsko jakiś szortran. Lepeiej wydać następnego Me109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 26 minut temu, Pires napisał: Pisałem swego czasu do AH, czy jest możliwość odkupienia od nich chociaż projektu 3D, ale jak to AH odpowiedzi nie dostałem. Nawet kratownicowy ogon do Bell'a 47 jest od nich nie do zdobycia. A mieli gotowy drukowany 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Ale przecież Orliki o których pisałem były na rynku, więc to nie kwestia robienia ich od zera.. A teraz ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 No i kolejny Tomcat na horyzoncie. Tym razem dawno temu już zapowiedziany F-14A Academy, naturalnie new tool. Zdjęcia trochę kiepskie, więc trudno oszacować jakość, ale wygląda przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 (edytowane) To już jakaś tomcatomania wśród producentów, chyba każdy chce zdążyć na premierę Top Gun 2, a tam superszerszeń w głównej roli Edytowane 16 Października 2019 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 Jeśli zrobili ładny detal, a Academy to potrafi, i dobre spasowanie, to mogą fajnie powalczyć z GWH ceną, bo na pewno nie będzie taka absurdalna jak u Chińczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 Taka drobna informacja, dla wielu pewno nieistotna, ale Eduard w końcu zapowiedział zestaw Brassin z AGM-65 w 1/72 - czekam na nie już bardzo długo, więc mnie to cieszy bardziej niż niejedna zapowiedź modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi