BRAVO112 Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 nawet nie chce sie do googla tlumacza zajrzec zreszta kiedys gdzies ktos napisal, ze zatopiono niemiecki okret podwodny, ktory wiozl do Japonii Me-262 i Blaupausena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 20 Grudnia 2022 Share Napisano 20 Grudnia 2022 Po niemiecku byłoby "Vergessen Operationen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 20 Grudnia 2022 Share Napisano 20 Grudnia 2022 VergessenE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 20 Grudnia 2022 Share Napisano 20 Grudnia 2022 40 minut temu, filipsg napisał: Po niemiecku byłoby "Vergessen Operationen" Dlatego to jest po 13 godzin temu, KayFranz napisał: niemielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Grudnia 2022 Share Napisano 20 Grudnia 2022 (edytowane) vergessene Operationen Edytowane 20 Grudnia 2022 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Ktoś coś kiedyś wspominał, że przydałby się Harriery w wersji szkolnej. Sword zapowiedział wznowienia Harriera wersji T. https://nowosci.plastikowe.pl/aktualnosci/wznowienia-sword-grudzien-2022/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Nooo i mam must have 2023 GO NAVY !!! Tutaj link z filmikiem: watch Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Psar77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Zgadzam się, doskonała wiadomość, teraz tylko rozterka jakie malowanie wybrać kiedy ostatnio heller wydał cokolwiek naprawdę nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Chyba jak byłem w liceum i było przed denominacją Z filmu wynika, że jako pierwszy wydadzą w malowaniu US Navy, potem japońskie a potem francuskie. Ciekawy jestem czy będzie opcja wykonania starszej wersji z 4 łopatowym śmigłem? Jeszcze mogliby iść za ciosem i przeskalować do 72 kinetycznego Prowlera bo tego trumpkowego to się chyba w najbliższej dekadzie nie doczekamy... Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 9 godzin temu, Psar77 napisał: Chyba jak byłem w liceum i było przed denominacją Z filmu wynika, że jako pierwszy wydadzą w malowaniu US Navy, potem japońskie a potem francuskie. Ciekawy jestem czy będzie opcja wykonania starszej wersji z 4 łopatowym śmigłem? Jeszcze mogliby iść za ciosem i przeskalować do 72 kinetycznego Prowlera bo tego trumpkowego to się chyba w najbliższej dekadzie nie doczekamy... Jakby mieli coś jeszcze od Kinetica przeskalowywać to ja bym zaczął od Mastera A co do Prowlera od Trumpka - parę miesięcy temu pojawiły się zdjecia ramek Intrudera, więc jak się okazuję po latach zapowiedzi jednak coś się w temacie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Tak dla równowagi od Hellera. Stary model, kiedyś uważany za najlepszego Flankera w 1/72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Będą dwie różne górne połówki kadłuba? Edytowane 23 Grudnia 2022 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Hawkeye to bardzo daleko od mainstreamu? Podziwiać Hellera za trafny wybór, czy za odwagę zainwestowania w taką niszę? Nie mam żadnego wyczucia, jeśli chodzi o rynek modeli współczesnych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 11 minut temu, letalin napisał: Hawkeye to bardzo daleko od mainstreamu? Podziwiać Hellera za trafny wybór, czy za odwagę zainwestowania w taką niszę? Nie mam żadnego wyczucia, jeśli chodzi o rynek modeli współczesnych maszyn. Żadna nisza, przecież to klasyk, a przy okazji bohater drugiego planu w "Top Gunie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 15 godzin temu, filipsg napisał: kiedy ostatnio heller wydał cokolwiek naprawdę nowego? zrobili rewelacyjnego Alha Jeta jakies 3 lata temu. Pokazali w Norymberdze i..... nie wydali, bo im A380 przeszkodzil Podobno projekt nie zostal calkiem pogrzebany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 5 godzin temu, BRAVO112 napisał: i..... nie wydali, bo im A380 przeszkodzil możesz opisać jak im A380 przeszkodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 https://www.facebook.com/EduardCompany/posts/pfbid02dvF69GzXihkTVeAcAMF4WmFp3jyvjeheNTdJBVm94BPSzF5WHb2M1PRWzZ9S8hVYl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 1 godzinę temu, letalin napisał: możesz opisać jak im A380 przeszkodził? po 3 moich mailach w koncu odpisali, ze projekt Alphy nie jest uziemiony, tylko przesuniety, bo cala moc produkcyjna poszla na A 380, ktory sie wtedy podobno bardzo dobrze mial sprzedawac Teraz pewnie przestraszyli sie KP, ze wydali 3 zestawy, podobno byle jakie ( nie mialem w rekach ) i drogie W Lingen byly po 25-28 Euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 8 minut temu, panDespota napisał: https://www.facebook.com/EduardCompany/posts/pfbid02dvF69GzXihkTVeAcAMF4WmFp3jyvjeheNTdJBVm94BPSzF5WHb2M1PRWzZ9S8hVYl Boże ,jak ja czekam na te 109'tki ! a tu dopiero na lipiec ( przy dobrych wiatrach ) Kniaź zapowiada ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Nie pamiętam czy było: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: Teraz pewnie przestraszyli sie KP, ze wydali 3 zestawy, podobno byle jakie ( nie mialem w rekach ) i drogie W Lingen byly po 25-28 Euro Niby Święta idą i nie powinienem, ale KP jest z definicji byle jakie i zachęcam do bojkotu. A nowości Hellera cieszą, obok Airfixa chyba najstarsza marka w tej branży i na szczęście nie kupił jej multiinstrumentalista z Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 1 minutę temu, letalin napisał: i na szczęście nie kupił jej multiinstrumentalista z Czech nie z Czech ale za to z Niemiec .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Heller GmbH. Dopiero teraz zauważyłem kolejną zmianę właściciela. Oby na dłużej i stabilnie. Kawał historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 35 minut temu, letalin napisał: ale KP jest z definicji byle jakie i zachęcam do bojkotu. Uuuù, nieładnie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 29 minut temu, letalin napisał: Heller GmbH. zostali wykupieni przez Glow2be - duego dystrybutora ( chyba najwiekszy w D ) modeli dla handlowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi