Kolekcjoner WP Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 Airfix wznawia Rotodyne w 1/72 zdjęcie formy z facebooka airfixa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 Nowy Pzl/Iar P.11F od IBG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2021 Share Napisano 29 Października 2021 Weekendowy miecznik z taką piękną ryciną na pudełku: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Co to za żaglowiec w tle? Ktoś umie rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Fregata, chyba "Dar Młodzieży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 trafiony ( a ) w dziesiatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Wymysl napisał: Co to za żaglowiec w tle? Ja obstawiałem żaglowiec spod czeskiej bandery Edytowane 30 Października 2021 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Nie ma to tamto, ale Eduard z tymi nowymi malunkami na pudełkach to wymiata jak mało kto Ten Mig, P-51K, Fw-190D itd... no po prostu piękne rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Godzinę temu, Grzes napisał: Ja obstawiałem żaglowiec spod czeskiej bandery SS Prezydent Masaryk https://pl.wikipedia.org/wiki/Czechosłowacka_Marynarka_Wojenna?wprov=sfla1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 39 minut temu, arhtus napisał: Nie ma to tamto, ale Eduard z tymi nowymi malunkami na pudełkach to wymiata jak mało kto Ten Mig, P-51K, Fw-190D itd... no po prostu piękne rysunki. To nie Eduard wymiata tylko nasz artysta... rodak 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Kiedyś w dobrym tonie było umieszczanie sygnaturki/ nazwiska grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 pan Velc sie podpisywal a kto to wlasciwie maluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 25 minut temu, BRAVO112 napisał: a kto to wlasciwie maluje? Piotr Forkasiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Patrząc na rysunek z pudełka, tak bym sparafrazował klasyczne powiedzenie: Słusznie powiadają, że nic piękniejszego na świecie nad konia w galopie, kobietę w tańcu, fregatę pod pełnymi żaglami i myśliwiec w locie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Głębokie i jakże trafne...✌ A po weekendzie podobno dolphiny mają rozsyłać. Edytowane 30 Października 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 (edytowane) A na lata 2022-2023 Eduard zapowiedział dalsze dwa MiG-i 21: wersje R i bis, oprócz tego rodzinę Bf 109F i G oraz Avię S.199 i CS.199 (w tym zestaw potrójny: Avia S.199 wczesna, S.199 późna i CS.199 w jednym pudle.) A tymczasem od RS Models: Choć kadłub polskiego Jungmeistera wyglądał tak, jak w niemieckich z tego zestawu: Edytowane 31 Października 2021 przez Jostein 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 W dniu 29.10.2021 o 09:50, Grzes napisał: Weekendowy miecznik z taką piękną ryciną na pudełku: Zamówiłem, będzie miecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 36 minut temu, sjr napisał: będzie miecznik No i to jest słuszna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Ciekawe co to może być za nowośc od IBG. Trójłopatowe śmigło Cztery wersje produkcyjne Produkcja w 5 zakładach Edytowane 10 Listopada 2021 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 Parę rzeczy odpada od razu. Jak-9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 MiG-1/3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Lancaster był produkowany w 6 zakładach: A LIBERATOR W 5 ZAKŁADACH Edytowane 10 Listopada 2021 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 W dniu 11.10.2021 o 11:38, Wymysl napisał: Pytałem ich, czy w modelu uwzględnili różnice między wersjami D i DF. Odpowiedzieli, że tak. Nie spytałem jak, ale podejrzewam, że na poziomie instrukcji: nie przyklejaj, zeszlifuj. No i dobrze podejrzewałem, ale nie podejrzewałem, że popełnią błąd - owiewkę aparatu na lewym boku kadłuba zalecają pominąć, ale o 2 aparatach na spodzie wlotów powietrza najwyraźniej zapomnieli. Dodatkowo rysunek malowania indyjskiej Iskry jest na podkładzie DF-a, czyli aparaty widać. I ostatnia rzecz: datowanie jest niepoprawne. O tym też rozmawiałem z nimi, przyznali mi rację, ale na zmiany najwyraźniej było za późno. https://www.mojehobby.pl/products/TS-11-Iskra-bis-DF-Expert-Set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 2 godziny temu, Wymysl napisał: datowanie jest niepoprawne czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 11 godzin temu, Jostein napisał: Parę rzeczy odpada od razu. Jak-9? Też stawiam na Jaki -1/-7/-3/-9 śmigło pasi ilość zakładów produkcyjnych hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi