Fixer Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) @DamianosPLNakotne Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Breguet i Salmson już w zapowiedziach KS Model jeszcze bez ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 W dniu 15.04.2022 o 15:03, DamianosPL napisał: Mamy to. Ktos wie jakiej firmy formy? Formy firmy Nakotne - chyba pierwszy mig w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 W dniu 17.04.2022 o 15:49, myszaty napisał: Breguet i Salmson już w zapowiedziach KS Model jeszcze bez ceny. Już podali: 63zł/szt, status: wyprzedane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Tak a'propos wyczekiwanego Biesa. Ostatnio był model z Ardpola na Allegro. Uwaga! Strona zawiera informacje dla osób o mocnych nerwach https://allegrolokalnie.pl/oferta/ardpol-ts8-bies-pma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Ciekawe czy zakup Orlika będzie równie udany...w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Grzes napisał: Tak a'propos wyczekiwanego Biesa. Ostatnio był model z Ardpola na Allegro. Uwaga! Strona zawiera informacje dla osób o mocnych nerwach https://allegrolokalnie.pl/oferta/ardpol-ts8-bies-pma No to mam przynajmniej sześciokrotną przebitkę. Jak Answer zapowiedział, to chciałem sprzedać, bez liczenia na zysk, ale jak widać warto trzymać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 35 minut temu, letalin napisał: Jak Answer zapowiedział A ja myślałem że to @Grzesjest niepoprawnym optymistą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Jeszcze trochę to taniej wyjdzie kupić od AMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 9 minut temu, myszaty napisał: A ja myślałem że to @Grzesjest niepoprawnym optymistą! Ja to już jestem na etapie chłodnego realizmu. Na zasadzie - będzie nowość, to super. Nie będzie, to i tak jest tyle dostępnych (na rynku i w domowym magazynie) modeli i dodatków, że zapewne większość z nas miałaby co robić w modelarstwie przez długie lata, Nawet jeśli od teraz przestałoby się cokolwiek ukazywać. Swojego Biesa kupiłem za 95zł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Hmm, jeśli kolega letalin sprzedaje ( bo tak zrozumiałem jego post ) Biesa, to może oznaczać, że Arma coś w tym temacie planuje. Dlaczego tak sądzę ? Ktoś łączył Armę z kolegą letalin, on sam pisał coś o jakichś konsultacjach z nimi. Wnioski może i daleko idące, ale Arma zapowiadała na ten rok tajemniczą nowość ! A kolega letalin niech się nie obraża na mnie za snucie spiskowych teorii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 4 godziny temu, letalin napisał: to chciałem sprzedać, bez liczenia na zysk, ale jak widać warto trzymać:) Chciał... a już nie chce... czyli marne szanse by tajemniczy ,,zonk item" to bies... bo gdyby to był bies ,,oł jess" to by opchnął dopóki cena zwyżkuje, tak czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) 16 minut temu, myszaty napisał: Chciał... a już nie chce... czyli marne szanse by tajemniczy ,,zonk item" to bies... bo gdyby to był bies ,,oł jess" to by opchnął dopóki cena zwyżkuje, tak czuje... Wszak napisał :" No to mam przynajmniej sześciokrotną przebitkę. Jak Answer zapowiedział, to chciałem sprzedać, bez liczenia na zysk, ale jak widać warto trzymać:)" . Ja to odebrałem, że nie sprzedał ja Answer zapowiedział, a teraz sprzedał ... Nie odbieraj nadziei Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, kopernik napisał: Hmm, jeśli kolega letalin sprzedaje ( bo tak zrozumiałem jego post ) Biesa, to może oznaczać, że Arma coś w tym temacie planuje. Dlaczego tak sądzę ? Ktoś łączył Armę z kolegą letalin, on sam pisał coś o jakichś konsultacjach z nimi. Wnioski może i daleko idące, ale Arma zapowiadała na ten rok tajemniczą nowość ! A kolega letalin niech się nie obraża na mnie za snucie spiskowych teorii. Gdyby w AH planowali Biesa, to dowiedziałbym się o tym z newslettera:). Mam ciągle nadzieję, że Answer się ogarnie i będę mógł swojego Ardpola pchnąć za pińcet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Szkoda, widziałem już światełko w tunelu ... a okazało się, że z moimi teoriami jestem w czarnej ( technicznie to też tunel ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 tak, czy inaczej Bies jest moim ulubionym polskim samolotem. Iskra, chociaż królowa polskiego nieba, mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 to swiatlo w tunelu, to pociag..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 8 minut temu, BRAVO112 napisał: to swiatlo w tunelu, to pociag..... Chyba, że jesteśmy w tunelu o którym pisał @kopernik to światło w tym miejscu byłoby zagadką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Żadna zagadka, po prostu soczysty bąk w wersji widzianej od środka może dać taki efekt, przerywany pozwala na zaobserwowanie efektu stroboskopowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Oj, nie idźmy tą drogą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 5 godzin temu, kopernik napisał: technicznie to też tunel Przecież to czarna rura karbowana SN8 do wykonywania przepustów pod koroną drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 W dniu 13.04.2022 o 08:11, Artek82 napisał: Piotrze znam te modele. Oni robią tylko Cessny 172 i 182, a KaPeć ma wydać Cessny 185 i 150. Breguet XIX myślę że wart uwagi bo i dostępny i wart chyba ceny w porównaniu do Hit Kit gluta Uważajcie z tym Breguetem - z tego co wiadać na ich stronie (a widać niestety słabo) kadłub ma płócienne pokrycie, podczas gdy polskie Breguety miały kadłuby do połowy pokryte listewkami metalowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, GrzeM napisał: gdy polskie Breguety miały kadłuby do połowy pokryte listewkami Chodzi o XIX ? Czy XIV? I co jest z tą fotką nie teges? Bo mi się oczy rozjeżdżają... P.s ok ogarnąłem, chodzi o 19... Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi