Qz9 Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia 7 godzin temu, RogerM napisał: A skąd ta wiedza, że Stukas jest "tuż za rogiem" i od razu drugie pytanie - jaka wersja??? No widzisz, twoja analiza zapowiedzi Eduarda jest dosyć głęboka co tylko potwierdza, że chłopaki z Eduarda są mocno zapracowani... Wystarczy zagladac na czeskie fora i edkowe miesieczniki. a co do zapracowania to tak od ladnych kilku lat im sie rozjezdzaja opowiesci z wykonaniami i dowozeniem w terminie obietnic. Dzisiaj o tym Kniaź na yt opowiadał używając ślicznie upapranego kucyka. Ale głównie grzeje teraz przepak B-17 w 48 które pod gniota z prime będzie sprzedawał, bo jest ciśnienie u Amerykanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 1/48 Albatros D.III- ProfiPACK edition - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Co za dodatki będzie zawierał Royal Class z P-51 edka? Można gdzieś podejrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 4 minuty temu, em napisał: Co za dodatki będzie zawierał Royal Class z P-51 edka? Można gdzieś podejrzeć ? https://exito.sklep.pl/pl/p/Przedsprzedaz-Eduard-R0019-148-P-51B-Mustang-Royal-Class-Edition-Dual-Combo/70748?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwq86wBhDiARIsAJhuphmV2eEpg14kqVxRM1H_t8qblCEdQJazlalto9j9Rf_eg_rYvm0SMAoaAqD9EALw_wcB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 1/48 A-10C Thunderbolt II - Dodatki do modelu Academy/Hobby 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 6.04.2024 o 00:33, Qz9 napisał: Wystarczy zagladac na czeskie fora i edkowe miesieczniki. a co do zapracowania to tak od ladnych kilku lat im sie rozjezdzaja opowiesci z wykonaniami i dowozeniem w terminie obietnic. Dzisiaj o tym Kniaź na yt opowiadał używając ślicznie upapranego kucyka. Ale głównie grzeje teraz przepak B-17 w 48 które pod gniota z prime będzie sprzedawał, bo jest ciśnienie u Amerykanów. Tu chyba chca nabic kasy po tym jak wzrosla sprzedaz B-17 po obejrzeniu serialu Masters of the sky- to tylko moje podejrzenie Edytowane 11 Kwietnia przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia To jest wlasnie ten gniot z prime , ciężko to obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia 59 minut temu, Qz9 napisał: To jest wlasnie ten gniot z prime , ciężko to obejrzeć To jest serial Apple TV, na IMDB ma ocenę 7,9... a oglądało mi się go bardzo dobrze, więc chyba jednak nie taki gniot Jak widać kwestia gustu, podobnie jak w modelach - jeden lubi Tamiyę, inny Plastyka A efekt jest taki, że temat B-17 stał się bardzo popularny i ma szanse przyciągnąć kilku młodych ludzi do modelarstwa. Więc nie ma tego (w niektórych ocenie) złego... A z "nowościowych" ciekawostek - na jednym z jutubowych wywiadów, Valeriia z ICM zapowiedziała, że planują wydać w przyszłym roku HP Hampden. Ludzie prosili, ludziom będzie zaoferowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Wiesz jakby ocena z IMDB była wyznacznikiem czegokolwiek… rzeczywiscie pomyliły mi sie serwisy, apple to z siebie wydaliło jak kos sobie cos po tym kupi to fajnie, ze zbuduje to jeszcze bardziej szkoda tylko, że znowu edek nie dowozi wieloletnich obietnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Nie wiem czemu ludzie narzekaja na Apple TV. Ja znalazlem oferte 3 miesiace za darmo i obejrzalem caly serial plus material dodatkowy ok 1h gdzie Tom Hanks byl narratorem. Fakt niektore ujecia czy motywy nie beda w 100% prawdziwe bo niestety w pelni sprawych fortec jest chyba 5 lub 6 na calym swiecie i nikt nie bedzie ryzykowal utraty takiego egzemplarza dla paru ujec do serialu. Ale fakt do wielu ujec musieli zdudowac sobie kilka sekcji samolotu reszta to CGI wlasciwie kazde ujecie w powietrzu to CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Każda chyba dzisiejsza produkcja wojenna w dzisiejszych czasach wykorzystuje CGI, to normalne… jak mieli to kręcić, jak „Krzyżaków”? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 4 godziny temu, Albatros napisał: Każda chyba dzisiejsza produkcja wojenna w dzisiejszych czasach wykorzystuje CGI, to normalne… jak mieli to kręcić, jak „Krzyżaków”? No ba...Z ostrą amunicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 5 godzin temu, Albatros napisał: Każda chyba dzisiejsza produkcja wojenna w dzisiejszych czasach wykorzystuje CGI, to normalne… jak mieli to kręcić, jak „Krzyżaków”? Jak "Bitwę o Anglię": trochę modeli, trochę makiet 1:1 a jak coś ma latać bierzesz od Hiszpana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Wkrótce Turbolet od KP https://www.modelarovo.cz/let-l-410-uvp-uvp-e-turbolet-1-48-kovozavody-prostejov/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Godzinę temu, Wymysl napisał: Wkrótce Turbolet od KP Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Nie śledzę wątku o 48, ale taka zapowiedz wpadła mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 2 godziny temu, kopernik napisał: Nie śledzę wątku o 48, ale taka zapowiedz wpadła mi w oko. Było - strona 112 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 1/48 NC.701 Martinet - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Wiosenne zajawki od Clear Prop jak dla mnie rewelacja F-86A 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Dla mnie też , wreszcie wczesna Korea do zrobienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Zwiezda zapodaje Ka-52, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Przed 2022 to chciałem model tej trzepaczki ale teraz to jest ble 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 6 minut temu, kzugaj napisał: Przed 2022 to chciałem model tej trzepaczki ale teraz to jest ble Zawsze możesz go zrobić w barwach Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Nie pogardziłbym też współczesnym opracowaniem Ka-50. A zdjęcia modelu Ka-52 w wykonaniu ichniego "sklejacza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi