kopernik Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 Spora wyprzedaż Mister... w Bonito . Te z farbkami są sporo tańsze ( czyżby farbki szlak trafił ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 bonito bardzo często ma przeceny modeli MC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Marca 2023 Share Napisano 30 Marca 2023 Apacz w 1/48 (z szachownicami???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 30 Marca 2023 Share Napisano 30 Marca 2023 Godzinę temu, Kolekcjoner WP napisał: Apacz w 1/48 (z szachownicami???) Dopiero teraz ??? "... 8 września 2022 roku Polska ogłosiła decyzję o wyborze śmigłowca AH-64E Apache w liczbie nawet 96 egzemplarzy jako modelu stanowiącego trzon nowej floty śmigłowców bojowych Lotnictwa Wojsk Lądowych (Polska planuje zakup 96 śmigłowców szturmowych AH-64E Apache Guardian).Tekst pochodzi z Magazynu Militarnego MILMAG. Przeczytaj więcej na:https://milmag.pl/5-mln-godzin-nalotu-apache-w-us-army/ ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 31 Marca 2023 Share Napisano 31 Marca 2023 w środku pewnie Italeri. a tak na marginesie czekam już chyba 3 rok na wypuszczenie śmigłowca puma w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregg84 Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września Jezu, kupiłem "Rudego" od mistercraft, to jakaś pomyłka, instrukcja źle opisana, pierwsze elementy ledwo pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września W dniu 30.03.2023 o 15:20, Kolekcjoner WP napisał: Apacz w 1/48 (z szachownicami???) ! Przecież kupiliśmy inną odmianę AH-64 (E), więc wciskanie modelu z dużym opisem na pudełku AH-64A Strike (a jest taki?) Apache, ociera się o oszustwo (jak na wnuczka). Poza tym można domniemywać, że po zmianie przepisów związanych z szachownicami na F-35, one także mogą być "low visibility". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września 42 minuty temu, Gregg84 napisał: Jezu, kupiłem "Rudego" od mistercraft, to jakaś pomyłka, instrukcja źle opisana, pierwsze elementy ledwo pasują... Instrukcja do UH-1 to kopia instrukcji Italeri. Większość tam wymienionych elementów nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września 7 minut temu, JJ62 napisał: AH-64A Strike (a jest taki?) Apache "Strike Apache" traktowałbym raczej jako nazwę nadaną przez producenta modelu. Zobacz jakie są różne dopiski na innych modelach Mistercrafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września Stąd ja użyłem tego "wnuczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września 7 godzin temu, Gregg84 napisał: Jezu, kupiłem "Rudego" od mistercraft, to jakaś pomyłka, instrukcja źle opisana, pierwsze elementy ledwo pasują... Nihil novi. Jak robiłem Val-a, to w instrukcji były trzy części o tym samym numerze, a przy Curtiss-ie jedno z malowań opisane było cytuję: Curtiss P-36 (Cu-581),Lelv32 Lokakuu Airfield, Hawai Dec.7th 1941. Tak, że ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi