Bercik Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Cześć Dawno mnie tu nie było, pora coś pokazać. Zapraszam na wideo z budowy i zdjęcia :) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Świetny. Trochę innych kolorów i inne znaki rozpoznawcze, a oklepany temat robi się naprawdę interesujący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Bardzo, że się tak wyrażę....smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Piękna maszyna! Wygląda jak prawdziwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Ależ mi się podoba w tym malunku. Super. A wykonanie cymesik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Piękny. Zbliżenia ogona bardzo mi się podobają. Wash fajnie wszedł. Ale pierwsza nagroda dla czarnego primera. Zrobił robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 (edytowane) Jak każdy model w Twym wykonaniu, tak i ten elegancki i nieprzesadny w efektach. Podoba się Roberto Edytowane 12 Września 2021 przez Rafał B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Dzięki Panowie! Trochę się bałem co wyjdzie po washu i starałem się lać tylko wzdłuż linii podziałowych łączeniach blach, omijając rowki Powierzchnia przygotowana przez IBG jest bardzo fajna, ale podział części wymusza dużą ostrożność przy montażu - sklejanie na styk szczególnie powierzchni sterowych, gdzie na obu są rowki, wymagało kilku głębszych... oddechów Szkoda też, że pomysłu na podwozie nie podchwycono od Army... No ale tak czy tak, części plastikowe wyglądają super finezyjnie. Gorzej z przezroczystymi, szybka jest tak gruba, że w zasadzie nie nadaje się do użycia Blackbasing bardzo polubiłem, w sumie nie używam już klasycznego preshadingu. A ten primer Mr Paint jest godny polecenia, jeśli mamy dobrze przygotowaną powierzchnię (jest rzadziutki, więc nie wyrówna żadnych rys jak np. Gunze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Bardzo ładna jedenastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Ładny, nie ma co... Swoją drogą, aż się nie chce wierzyć, że IBG w rodzinie 11-24 zrobiła szkło rodem z wczesnych Novo/Frogów. Blaszki mogą to ratować może w 11, ale w P.24 nie wierzę, że ktoś wygnie estetycznie te blaszki, a potem czysto i trwale wklei szybki w większości nierozwijalne.. No to teraz Bercik trza 11c przyszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 13 Września 2021 Autor Share Napisano 13 Września 2021 Dzięki! Mikołaj, nie ukrywam, że impulsem do zakupu była Twoja plamiasta 11-stka W P.24 to się może jeszcze aż tak nie rzucać w oczy jeśli zrobiłoby się oszklenie całe zamknięte, ale generalnie ciężko jest ładnie wygiąć te blaszki nawet w P.11, są bardzo delikatne. 11c będą trzy sztuki, ale jeszcze przed premierą IBG zaopatrzyłem się w modele Army i z przyjemnością to właśnie je popełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Bardzo eleganckie wykonanie, po prostu pierwsza liga. Kalkomanie siadły pięknie. Kiedyś też będę chciał go popełnić w krzyżowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Super praca. Bardzo podoba mi się taki wypłowiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Piękne wykonanie. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Miły w oglądzie, wyważenie zmalowany, może bym trochę jaśniejszego wosha dał w niektórych miejscach, ale rzecz gustu. Podoba się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Dawno nie było tak ciekawej jedenastki. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 W dniu 13.09.2021 o 13:57, Mikolaj75 napisał: Ładny, nie ma co... Swoją drogą, aż się nie chce wierzyć, że IBG w rodzinie 11-24 zrobiła szkło rodem z wczesnych Novo/Frogów. Blaszki mogą to ratować może w 11, ale w P.24 nie wierzę, że ktoś wygnie estetycznie te blaszki, a potem czysto i trwale wklei szybki w większości nierozwijalne.. No to teraz Bercik trza 11c przyszykować Znam takich modelarzy którzy potrafią wygiąć estetycznie te blaszki, a nawet zastąpić je paskami z polistyrenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Bardzo przyjemna P11, nieczęste malowanie, fajna relacja na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Znakomita rzecz, już chwaliłem pod filmem, ale że takich rzeczy nigdy dość, więc pochwalę i tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi