BRAVO112 Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca po prostu nie ma zapotrzebowania. Prawa rynku..... Cytuj
barszczo Napisano Wtorek o 17:20 Napisano Wtorek o 17:20 Kolejny model z próbnych wtrysków, wydaje się być lepszy niż poprzednik. Według zapowiedzi Army, właśnie ruszyła produkcja: 2 Cytuj
Moses Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Jako ze wpadł mi w ręce nowy F4F-3, dziś zamiast sklejać modele, porównałem go sobie do starszego zestawu F4F-4 Army, o czym napisałem na blogu https://mosesworkshop.blogspot.com/2026/08/wildcaty-dwa-czyli-subiektywna-rzecz-o.html 1 Cytuj
Tainan41 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Moses napisał: Jako ze wpadł mi w ręce nowy F4F-3, dziś zamiast sklejać modele, porównałem go sobie do starszego zestawu F4F-4 Army, o czym napisałem na blogu https://mosesworkshop.blogspot.com/2026/08/wildcaty-dwa-czyli-subiektywna-rzecz-o.html Kilka uwag do Twojego wpisu. 1. Maski. Nie masz ich w swoim pudełku F4F-4, ponieważ jest to edycja bez masek. W tzw. Expert maski są. 2. Wnętrze wnęk. W FM-2 też nie ma chłodnic i całego innego ustrojstwa. 3. Stojak - akurat to jest fajny ficzerek. Cytuj
Moses Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie narzekam na brak masek w F4F-4, ciesze sie ze są w nowym zestawie. 3 godziny temu, Tainan41 napisał: 2. Wnętrze wnęk. W FM-2 też nie ma chłodnic i całego innego ustrojstwa. no nie ma, bo FM-2 poprostu juz nie mial tego. Za to jest imitacja tylnej części silnika, a w nowym zestawie nawet tego brakuje. Co do 3 pktu, nie bede się odnosił do tego, bo jeden rabin mów tak a inny tak Cytuj
martinello Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć. Co do uwagi nr 2 - też uważam, że to błąd. Ale F4F-3 miał różne silniki, co ważne z różnymi sprężarkami, co powodowało znaczne różnice w wygłądzie ściany ogniowej w przedziale podwozia i koniecznośc umieszczenia na ramkach części alternatywnych. Liczę na jakieś dodatki do wydruku, tym bardziej że będę chciał szykować budowę F4F-3A. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi