iceman Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Witam, ostatnio skończony Warhawk Eduarda to bardzo dobry model, ale ma też słabsze momenty (fatalne łączenie bąbli komory podwozia z krawędzią skrzydła - ponoć poprawione już w wydaniu z Pacyfiku). Nie zmienia to faktu, że na tą chwilę jest to najlepszy zestaw pe czterdziestki na rynku w tej skali i można go efektownie poskładać nawet bez tony dodatków, które oferuje producent. Malowanie kamuflażu wykonałem farbami AK RC, łedering to już klasycznie u mnie oleje, postshading tuszami i kredki akrylowe. Pozdrawiam 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Dla mnie, model petarda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Ależ piękny Łorhołk, podziwiam i gratuluję. Już się nie mogę doczekać jak w końcu się zabiorę za swoją kolekcję peczterdziestek, bo już się trochę tego uzbierało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skormac77 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Wygląda mega . Podziwiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Fajny podoba się Widać, że niejedną misję odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Aleś go złachał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca No to jest pierwszy, praca rewelacja, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Normalnie jak Tytus w księdze o Dzikim Zachodzie wskoczyłbym w ekran monitora i latałbym nim i latał... Jak żywy. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Aż zazdraszczam z wyprzedzeniem, bo czuję, że mój to się nawet nie zbliży do tego poziomu. Fantastyczna dbałość o detal - te zabrudzenia na klapach km-ów, obicia przy śrubach okapotowania i napisu US ARMY, miejscowa przemalówka, przetarcia do podkładu... no łał normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Fantastyczny jest, znaczy wspaniale wygląda. Dla mnie co najmniej kandydat na fotę tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Dziękuję za pozytywny odbiór 4 godziny temu, Helmut napisał: Aż zazdraszczam z wyprzedzeniem, bo czuję, że mój to się nawet nie zbliży do tego poziomu. Fantastyczna dbałość o detal - te zabrudzenia na klapach km-ów, obicia przy śrubach okapotowania i napisu US ARMY, miejscowa przemalówka, przetarcia do podkładu... no łał normalnie. Brawo za spostrzegawczość ... właśnie takie modelarstwo lubię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Bardzo mi się podoba, fajnie zmaltretowany, skurzony, poobijany itp, itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Zajechany bardzo mocno. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Gratulacje- bardzo efektowny model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca (edytowane) Dla mnie BOMBA!! Lubię takie. Edytowane 5 Czerwca przez Karl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Świetny model! Kolejny już raz wracam do tej galerii i wpatruję się w te zdjęcia ,na powierzchni naprawdę dużo się dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Klasa !!! Niuanse weatheringu świetne - normalnie uczta dla oczu - gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca Dziękuję jeszcze raz Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Świetny, bardzo atrakcyjny model i pokaz umiejętności modelarskich. Jest na czym oko zawiesić. A zdjęcie nr 8 sprawiło, że chciałem otworzyć stronę pewnego sklepu internetowego. Ale może wstrzymam się jak wyjdzie N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Piękne cacko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Na tego typu lotnictwie się nie znam, ale naprawdę jestem pod wrażeniem weatheringu, MEGA!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Fantastyczna miniatura! Wyszedł super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Nie będę oryginalny: ogromnie mi się ten Twój wykon podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Zacnie wygląda. Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi