iceman Napisano 3 Czerwca 2025 Napisano 3 Czerwca 2025 Witam, ostatnio skończony Warhawk Eduarda to bardzo dobry model, ale ma też słabsze momenty (fatalne łączenie bąbli komory podwozia z krawędzią skrzydła - ponoć poprawione już w wydaniu z Pacyfiku). Nie zmienia to faktu, że na tą chwilę jest to najlepszy zestaw pe czterdziestki na rynku w tej skali i można go efektownie poskładać nawet bez tony dodatków, które oferuje producent. Malowanie kamuflażu wykonałem farbami AK RC, łedering to już klasycznie u mnie oleje, postshading tuszami i kredki akrylowe. Pozdrawiam 49 Cytuj
jachud3 Napisano 3 Czerwca 2025 Napisano 3 Czerwca 2025 Ależ piękny Łorhołk, podziwiam i gratuluję. Już się nie mogę doczekać jak w końcu się zabiorę za swoją kolekcję peczterdziestek, bo już się trochę tego uzbierało... 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 3 Czerwca 2025 Napisano 3 Czerwca 2025 Fajny podoba się Widać, że niejedną misję odbył Cytuj
barszczo Napisano 3 Czerwca 2025 Napisano 3 Czerwca 2025 No to jest pierwszy, praca rewelacja, podoba się bardzo . 1 Cytuj
Woit Napisano 3 Czerwca 2025 Napisano 3 Czerwca 2025 Normalnie jak Tytus w księdze o Dzikim Zachodzie wskoczyłbym w ekran monitora i latałbym nim i latał... Jak żywy. Świetna robota. 1 Cytuj
Helmut Napisano 4 Czerwca 2025 Napisano 4 Czerwca 2025 Aż zazdraszczam z wyprzedzeniem, bo czuję, że mój to się nawet nie zbliży do tego poziomu. Fantastyczna dbałość o detal - te zabrudzenia na klapach km-ów, obicia przy śrubach okapotowania i napisu US ARMY, miejscowa przemalówka, przetarcia do podkładu... no łał normalnie. 1 Cytuj
KP.Taurus Napisano 4 Czerwca 2025 Napisano 4 Czerwca 2025 Fantastyczny jest, znaczy wspaniale wygląda. Dla mnie co najmniej kandydat na fotę tygodnia. 1 Cytuj
iceman Napisano 4 Czerwca 2025 Autor Napisano 4 Czerwca 2025 Dziękuję za pozytywny odbiór 4 godziny temu, Helmut napisał: Aż zazdraszczam z wyprzedzeniem, bo czuję, że mój to się nawet nie zbliży do tego poziomu. Fantastyczna dbałość o detal - te zabrudzenia na klapach km-ów, obicia przy śrubach okapotowania i napisu US ARMY, miejscowa przemalówka, przetarcia do podkładu... no łał normalnie. Brawo za spostrzegawczość ... właśnie takie modelarstwo lubię! 1 Cytuj
RogerM Napisano 4 Czerwca 2025 Napisano 4 Czerwca 2025 Bardzo mi się podoba, fajnie zmaltretowany, skurzony, poobijany itp, itd 1 Cytuj
rhinoceros Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 Gratulacje- bardzo efektowny model! 1 Cytuj
Karl Napisano 5 Czerwca 2025 Napisano 5 Czerwca 2025 (edytowane) Dla mnie BOMBA!! Lubię takie. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez Karl 1 Cytuj
DamianPoltorak Napisano 6 Czerwca 2025 Napisano 6 Czerwca 2025 Świetny model! Kolejny już raz wracam do tej galerii i wpatruję się w te zdjęcia ,na powierzchni naprawdę dużo się dzieje. 1 Cytuj
Psar77 Napisano 6 Czerwca 2025 Napisano 6 Czerwca 2025 Klasa !!! Niuanse weatheringu świetne - normalnie uczta dla oczu - gratuluję ! 1 Cytuj
TAW Napisano 8 Czerwca 2025 Napisano 8 Czerwca 2025 Świetny, bardzo atrakcyjny model i pokaz umiejętności modelarskich. Jest na czym oko zawiesić. A zdjęcie nr 8 sprawiło, że chciałem otworzyć stronę pewnego sklepu internetowego. Ale może wstrzymam się jak wyjdzie N. 1 Cytuj
smialus Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Na tego typu lotnictwie się nie znam, ale naprawdę jestem pod wrażeniem weatheringu, MEGA!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj
Moses Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Fantastyczna miniatura! Wyszedł super. 1 Cytuj
socjo1 Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Nie będę oryginalny: ogromnie mi się ten Twój wykon podoba. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi