Flachenty Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 No i stało się, bydlątko gotowe Dzięki wszystkim za doping i pomoc w realizacji tego projektu, a zwłaszcza Krzyśkowi za świetne fotki bez których baboli byłoby znacznie więcej niż jest Zapraszam do oglądania galerii (robienie zdjęć takiemu bydlakowi to wyzwanie samo w sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 BAJKA...ŚWIETNY MODEL .....KUPA RÓŻNYCH DETALI...KAPITALNIE UBABRANY...MOŻE I MA JAKIEŚ MINUSY,JAK KAŻDY MODEL,ALE PODOBA SIĘ BARDZO ......A JA DOPIERO W KABINIE p.s.Zazdroszczę ci,że możesz już swojego oglądać na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 ......A JA DOPIERO W KABINIEp.s.Zazdroszczę ci,że możesz już swojego oglądać na półce Ale za to jakiej PS. Nie mogę, na żadną mi się nie mieści Muszę zrobić nowe meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Zachwyt wyraziłem osobiście w Łasku, Ale i tutaj nie poskąpię pochwał. Gratuluję bardzo udanego modelu i bardzo ładnej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Przyjemnie było patrzeć na warsztat, jeszcze przyjemniej popatrzeć na taką galerię. Znakomitość Zwłaszcza wszelkiego rodzaju postarzanie i brudzenie. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Wspaniały model!!! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 W Łasku warto było być m.in. dla tego MODELU! Brawo Andrzej! Piękna robota! No i już wiem czemu podstawka taka duża Ona po prostu musiała pomieścić mnóstwo nagród! Do zobaczenia gdzieś, kiedyś..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 (edytowane) Jeden z najlepszych modeli, jakie kiedykolwiek widziałem! Powinienes go koniecznie zaprezentowac miedzynarodowej widowni. Edytowane 19 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Kawał dobrej roboty. GRATULUJĘ ! ! ! Flachenty można wiedzieć czym robiłeś niebieskie przebarwienia dysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 kolejny świetny model w Twoim wykonaniu, zaskoczyło mnie wykończenie tylnej rampy, zakładam że ta przesłona to prowizoryczne rozwiązanie wykonane przez żołnierzy, na fotografiach Mi 17 (niekoniecznie wojskowych) które ja posiadam, nie ma tego . . . jeśli masz fotografie tylnej rampy to będę wdzięczny jeśli wrzucisz - serdecznie pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Gratuluje! Kapitalny model, pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Gratuluję udanego projektu i warsztatu oczywiście. Zazdroszczę metrażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Świetnie pobrudzony, wygląda jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Dzięki Panowie. Miło, że się podoba Flachenty można wiedzieć czym robiłeś niebieskie przebarwienia dysz?? Można jeśli masz fotografie tylnej rampy to będę wdzięczny jeśli wrzucisz - serdecznie pozdrawiam.. Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Świetny, świetny, świetny!, a teraz wracam do oglądania, może już na spokojnie, zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Mocny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Jestem pod wrażeniem malowania - w mojej ocenie precyzyjnie zaplanowanego i wykonanego z możliwie szerokim zakresem wyeliminowania przypadku. Może w ogólnym entuzjazmie nie wypada trochę, ale ponieważ pisałem o tym w warsztacie - żałuję jedynie, że zrezygnowałeś z uwypuklenia nitów. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Rewelacja! No to mam czego żałować, że sie do Łaska nie wybrałem, bo dla Twojego mila warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 No Panie! Zacne Towarzystwo dla pozostałych PKW. KA-PI-TAL-NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Super model. Daję inspirację do pracowania nad swoim warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Piękny model, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 ......A JA DOPIERO W KABINIEp.s.Zazdroszczę ci,że możesz już swojego oglądać na półce Ale za to jakiej PS. Nie mogę, na żadną mi się nie mieści Muszę zrobić nowe meble. Ta... ty musisz meble zrobić zbieraj płytę a model jak już mówiłem niejednokrotnie pikny i w ogóle przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2014 Świetna praca, moc detali i konsekwencja - o tak, cierpliwość i konsekwencja - dziękuję za mistrzowski pokaz :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi