Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Heloooł . Traktór uznałem za gotowy :

PGZgkbd.jpg

sa93K9X.jpg

YiUrJrR.jpg

vToPcLH.jpg

OCPZPcP.jpg

lAMridO.jpg

RE4NpkT.jpg

KcaKQoo.jpg

WulP5dZ.jpg

DUb5edu.jpg

DO5ovv7.jpg

pQE1bTD.jpg

tULBDh9.jpg

Edytowane przez Gość
  • Like 1
  • Super Moderator
Napisano

Witam.

Piękna maszyna, usyfiona, zaolejona.

Brakuje operatora w gumofilcach, niebieskich spodniach, białej koszulce na ramionczkach i czarnym berecie z antenką.

Napisano
Witam.

Piękna maszyna, usyfiona, zaolejona.

Brakuje operatora w gumofilcach, niebieskich spodniach, białej koszulce na ramionczkach i czarnym berecie z antenką.

Trafione w punkt!

No może jeszcze powieszonej gdzieś siateczkowej siatki z zawartością w postaci tzw. granatów czyli piwa w butelkach 0.33 pod nazwą np. Gdańskie, Morskie.

Model cód, mnijód i oreszki!

24848901390_2329109233_c.jpg

Napisano

znakomita białoruska !! ciekaw jestem jak wygląda cała Twoja kolekcja. Musi być naprawdę imponująca!!!

Napisano

Piękny! Rzeczywiście tylko kolesia w berecie z antenką brakuje.

Pozdrawiam, Rafał

Napisano

będzie można pooglądać na którejś z najbliższych wystaw?

Napisano

Bardzo dziękuję za dobre słowa i zacieszam , że koparka się podoba i wylądowała na froncie

Sam model według mnie bardzo trudny i pracochłonny. Spędziłem nad nim mnóstwo czasu , dużo części trzeba było prostować we wrzątku . Mimo tego niektóre miały z geometrią kłopoty i musiałem starać się gubić gdzieś te koślawości . Do tego masa drutów do których nie ma szablonów , sporo drobnych części , nie wspomnę już o spasowaniu poszczególnych elementów szoferki . Nie zniechęciły mnie jednak te wszystkie pieNty , golgoty , gehenny , sodomie i kłody pod nogami , bo traktor jest po prostu uroczy

Będziemy z traktorem w Bytomiu .

tego Zetora też będziesz kleił ?

No pewnie !

I będzie Ursusem 385a , bo w pudełku są stosowne oznaczenia wiec będzie zplusemzapolskiemalowanie . Przyznam , że zestaw robi wrażenie , jakość odlewów jest świetna , zyliard detali i liczba części jak na żywiczny modelik ogromna . Jak na razie jest jeszcze dwóch współmodelarzy wśród nas , co mają też te traktory .

Napisano
..

Będziemy z traktorem w Bytomiu .

...

a to może będzie mi dane poznać autora a model będę oglądał jako jeden z pierwszych

Napisano

Gratuluję bardzo udanego modelu. Jest świetny. Ma to coś, że można powiedzieć - wygląda jak prawdziwy.