kjp_a_man Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 …Gdzie mogą zgłaszać się potencjalni sponsorzy? ×2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 A ja mam dwa następujące pytania. 1. Czy może się łapać model w barwach Tiger Meet? Skojarzenie( tygrys w porze letniej w Afryce.) Barwy ciepłe. 2. Model który bym budował kupiłem w stanie zaczętym gdyż ciężko z jego dostępnością. ( Mogę przesłać zdjęcia) I czy może wtedy brać udział taki model, a jest przy nim mnóstwo pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 20 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Marca 2016 @bartek33365 1. Tak 2. Przyślij foty na PW Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 A ja mam dwa następujące pytania.1. Czy może się łapać model w barwach Tiger Meet? Skojarzenie( tygrys w porze letniej w Afryce.) Barwy ciepłe. @bartek333651. Tak Tygrysy w Afryce, brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 No w zoo mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 No, może to nawiązanie do tych wczesnych i początkowych z Afryki :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 No, może to nawiązanie do tych wczesnych i początkowych z Afryki :> A no tak, zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Nic tylko czekać na pierwsze warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Czas tak leci że 1- maj już za chwileczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 czy nie lepiej byłoby datę zakończenia konkursu ustalić na 21 września 2016 roku - miesiące letnie nie sprzyjają aktywności modelarzy na ich warsztatach także lepiej to zrobić teraz niż później prowadzić dewagacje na temat terminu trwania tego konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo słuszna i 'życiowa' uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Wszyscy powyjeżdżają i nie pokończą modeli... Ale przynajmniej będą większe szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xerix Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 nie wiem czy nie za długi ten termin 21.09. Przecież jak znamy życie to będziemy od października szykować coś na jakiś zimowy konkurs . Jak dla mnie lipa, że dopiero od 1.05 startujemy, bo właśnie zakupiłem sobie kilka ciekawych modeli co mocno by tu pasowały...ech, modelarstwo uczy cierpliwości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 nie wiem czy nie za długi ten termin 21.09. Przecież jak znamy życie to będziemy od października szykować coś na jakiś zimowy konkurs . Jak dla mnie lipa, że dopiero od 1.05 startujemy, bo właśnie zakupiłem sobie kilka ciekawych modeli co mocno by tu pasowały...ech, modelarstwo uczy cierpliwości :P żaden termin żadnego forumowego konkursu nie był jeszcze za długi - przynajmniej ja się spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xerix Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 żaden termin żadnego forumowego konkursu nie był jeszcze za długi - nic mi nie mów, w zimowym skończyłem niemal godziny przed terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2016 nie wiem czy nie za długi ten termin 21.09. Przecież jak znamy życie to będziemy od października szykować coś na jakiś zimowy konkurs .Słusznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 A nie lepiej 22.09 godz. 23:59? W końcu 23.09 zaczyna się kalendarzowa wiosna. No chyba we wrześniu nie wiosna chociaż bardzo bym chciał A propozycje z późniejszym terminem wrześniowym uważam za uzasadnione i podpisuję się obyma rencyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Witam Też jestem za późniejszym terminem zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Ja proponuję w drugą stronę - datę zakończenia zostawić jak jest a konkurs wystartować już. Ma to też jeszcze inny plus ale o nim póki co nie będę pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Ja proponuję w drugą stronę - datę zakończenia zostawić jak jest a konkurs wystartować już. Ma to też jeszcze inny plus ale o nim póki co nie będę pisał. Może to jest najlepsze rozwiązanie? Zwłaszcza dla osób, które np na "Zająca" coś przytulą i paluszki będą swędzieć, by już działać. A tak, to zapał osłabnie, zniechęcenie weźmie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Czas trwania konkursu jest zdecydowanie za długi - prawie 5 miesięcy! Apeluję o znaczne skrócenie go, najlepiej do 3 miesięcy, inaczej nie będzie żadnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Chyba lepiej byłoby zacząć np. 1 kwietnia i kończyć z ostatnim dniem sierpnia. To chyba nie jest konkurs sprinterski. Nie każdy robi model w dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Czas trwania konkursu jest zdecydowanie za długi - prawie 5 miesięcy!Apeluję o znaczne skrócenie go, najlepiej do 3 miesięcy, inaczej nie będzie żadnej zabawy. Solo, jak ktoś chce wystartować w konkursie np. z okrętem w 1/350 to nawet 5 miesięcy to mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Zgadzam się. Nie można wyskoczyć nagle z tematem: "start! robimy konkurs i zaczynamy teraz!". Ludzie muszą przemyśleć z czym wystartować, kupić ewentualnie model, dodatki albo chemię - na to trzeba trochę czasu, podobnie jest z zakończeniem dotychczasowych prac. Nikt nie lubi przerywać sobie klejenia modelu po to żeby zacząć nowy, bo termin goni. Dlatego 1 maja to dobry termin, a koniec zabawy w sierpniu byłby niezłym czynnikiem motywującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Z punktu widzenia regulaminu to żadna różnica bo temat jest już znany i już teraz można myśleć i kupować modele i dodatki. Więc w tym względzie data startu jest w zasadzie bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi