abtb Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 W końcu nadeszła pora aby "zmagania z materią" doczekały się swojego miejsca w galerii gotowych modeli. Bez zbędnych opisów ( te można sobie poczytać w "warsztacie") zapraszam do oglądania i komentowania mojego najnowszego wypustu jakim jest śmigłowiec Mi 10. A zatem lecimy W roli głównej: I odrobina fotek z "cargo" - BTR 60B Oczywiście BTR tak tylko tymczasowo do porównania I to by było na tyle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Świetna robota. Model prezentuje się bardzo 'smakowicie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Zbliżenia na podwozie z tą dorobioną hydrauliką prezentują się fantastycznie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Amodele nie takie straszne jak o nich piszą.W dobrych rękach powstają piękne modele z ich zestawów. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Gratulacje, wspaniale to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Świetny. Po prostu chylić czoła.Poziom którego nie osiągnę choćbym setki dociągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Piękny model wyszedł. Wspaniale prezentował się w Łasku. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Milek bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Takiego vehikułu to ja jeszcze nie widziałem, robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Warsztat podglądałem "na partyzanta" nic nie pisząc, bo merytorycznie nie wniósłbym nic do dyskusji. Efekt końcowy bardzo mi się podoba. Raz, że nietuzinkowy temat, to jeszcze wykonanie na wysokim poziomie. Dodatkowo z modelami producenta, nie miałem wątpliwej przyjemności ale roboty jak widać włożyłeś mnóstwo. Gratuluję! Jeden z tych modeli, które na długo zapadają w pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Brzydal przecudnej urody... Jak najbardziej zasłużone gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Września 2017 Autor Share Napisano 13 Września 2017 Brzydal przecudnej urody... Nie "Brzydal" tylko 27 ton przecudnej urody radzieckiej myśli technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Znalazłem galerię dzięki ziłowi Znakomita robota. Maszyna wygląda jak marzenie zwariowanego naukowca ze strychu; mamy dieselpunk i post-apo w jednym. Podoba się Warto było zająć się galeriową nekromancją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 Oż ty w dzioba. Ale Kolega głęboko kopał. Aż mi się łezka w oku zakręciła na wspomnienie mojej pierwszej poważnej galerii na worku. Ziłek to tak delikatnie reaktywowały się dopiero w warsztacie Jaków 15/17/17UTI/21/23/23UTI Może kiedyś wrócę na poważnie do Ziła i wtedy zrobię takiego potwora (nie z Bieszczad a raczej z Syberii) Części już przygotowane dawno ale chęci umknęły 13 godzin temu, LordDisneyland napisał: Znakomita robota. Dziękuję Jak nic należy się Koledze za odkopanie tematu "Złota Łopata Archeologa Roku". Do odebrania na Babarybie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Świetny ten ZiŁ. Na taki model to aż się prosi drzewka załadować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 13 minut temu, Grzes napisał: Na taki model to aż się prosi drzewka załadować Mówisz i masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Cóś pięknego, aż se chyba obejrzę raz jeszcze "Bazę ludzi umarłych". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Takie wykopaliska to lubię. Jest na czym oko zawiesić. Niezła robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Ziłek świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Obydwa modele dają pozytywnie po oczach aż miło popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 ten wiatrak jest po prostu obłędny!!! Piękna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Podoba mi się ten Mi-10:). To jest ten, który jest ponoć niesklejalnym modelem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) 6 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: To jest ten, który jest ponoć niesklejalnym modelem? Jest całkowicie sklejalny, wymaga tylko ODROBINĘ więcej szpachli niż inne modele. A jest sklejalny do tego stopnia że zimowe wieczory 2019/2020 poświęcę na zrobienie Mi-10K Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi