Lipa Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Nie wiem czy mam zbierać dywan ze szczenki już tutaj czy w galerii końcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Daj spokój Lipa, aż takiego szału nie ma, ale dzięki za miłe słowo a czy będziemy zbierać szczęki, to się zobaczy, myślę że sam fakt skończenia dioramy będzie do tego powodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 W dniu 16.12.2019 o 14:28, chudyhunter napisał: Dzięki Markuz za fotki Powiedz lepiej jak tam się ma Cesarewicz? Spoko nie ma sprawy. Cesarewicz, czeka na wolny slot w czasoprzestrzeni, żeby się nim zająć. Na dzień dzisiejszy zamknięty w szafce co by się nie kurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 ZDRADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2020 Autor Share Napisano 5 Lutego 2020 na razie zrobiłem sobie tramwaj Łącznie będą dwa albo trzy. Dla porównania tramwaj żywiczny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 No i klasa! Jeździłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Trawiony, czy papierowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Bez porównania do gluta obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2020 Autor Share Napisano 5 Lutego 2020 25 minut temu, Messer napisał: Trawiony, czy papierowy? Trawiony, ale zrobiłem za mały pantograf i będę musiał zrobić nowy. A tym czasem cegiełka po cegiełce budujemy Stettin Dobudówka w pierwszej kamienicy doczepiona tylko do fotki, więc jest odrobinę krzywo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Wooow, macie tempo - poczta i Ty! Już pomalowany tramwaj mnie rozwalił - tak on jak i pierwsze mury wyglądają baaardzo zacnie! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2020 Autor Share Napisano 5 Lutego 2020 21 minut temu, donalyah00 napisał: Wooow, macie tempo - poczta i Ty! Już pomalowany tramwaj mnie rozwalił - tak on jak i pierwsze mury wyglądają baaardzo zacnie! Pozdrawiam, Marek Marku sam się zdziwiłem, jak chyba po 13 zawitał listonosz! Tramwaj i kamienice jeszcze nie malowane, na razie wszystko wrzuciłem do kwasu by poczerniało i dało lepszą przyczepność farby. Dobra ostatnia fotka na dzisiaj i koniec. Przy okazji informuję, że w chwili umieszczenia galerii końcowej będzie ogłoszony konkurs na spostrzegawczość. Kto pierwszy wskaże na dioramie kota wygrywa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Robi się klimacik... Głośniczek tam zainstaluj z dzwonkiem tramwaju, krzykiem mew itd... A poważnie, znakomite blachy Mariusz! Kot jak kot.. Ale w porównaniu do roweru i psa wypasiony skurczybyk jest. Pewnie to samego Gauleitera kiciuś do rynsztoka uciekł powąchać portowego życia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 Świetna robota z projektem tych blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) Teraz musisz opracować rudOM farbę i kaprawe oko dla kota Edytowane 6 Lutego 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 No i kot musi być w prążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Lutego 2020 Autor Share Napisano 6 Lutego 2020 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Teraz musisz opracować rudOM farbę i kaprawe oko dla kota Godzinę temu, Messer napisał: No i kot musi być w prążki Oj macie panowie wymagania Postaram się jeszcze zrobić konie A może jeszcze gołębie i mewy No nie wiem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 A jak port to i szczury - coś ten kot musi ganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Tyko o gniazdach mew nie zapomnij na dachach tych kamienic. I żeby mi konie podkute były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Lutego 2020 Autor Share Napisano 6 Lutego 2020 Godzinę temu, Przemek Przybulewski napisał: A jak port to i szczury - coś ten kot musi ganiać. 8 minut temu, Messer napisał: Tyko o gniazdach mew nie zapomnij na dachach tych kamienic. I żeby mi konie podkute były! Panowie... Stąpacie po grząskim gruncie Szczerze się przyznam, że już powoli zaczynałem wątpić w ten projekt. Gdybym miał robić te kamienice z hipsu, a taki był pierwotny plan, to pewnie bym to wszystko rzucił w cholere! Teraz jak patrzę jak to zaczyna wyglądać, wróciły nowe siły i trzeba brać się do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Ja już nic nie pisze kogo jeszcze możesz postawić w suterenie skoro to miasto portowe.... Admiralicja mogłaby źle to odebrać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Lutego 2020 Autor Share Napisano 8 Lutego 2020 No i mam kolejną kamienice 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Kurcze, rewelacja. Kamienice robią wrażenie. A do przecinaka nie zapomnij dodać odbieraka prUNdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Lutego 2020 Autor Share Napisano 8 Lutego 2020 1 minutę temu, Markuz napisał: A do przecinaka nie zapomnij dodać odbieraka prUNdu. Spoko, jest, ale na razie nie dawałem, bo okazało się że pantograf jest za mały, więc muszę zrobić nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Kamienica jak prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi