Bobek Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 w trakcie świat postanowiłem zrobić model i padło na AH 1z, pięknie prezentował się zrobiony przez Doog's model a później jeszcze gdy zobaczyłem model Iao Kit to wogóle byłem pewny, ze będzie to piękna maszyna a przy okazji wzór do naśladowania. Sam model jest bardzo fajny skalda się jak klocki lego i prawdę mówiąc całkowicie zaspokaja moje rozumienie "dobrego" modelu do składania, zero problemów idzie szybko i zgrabnie. Blaszki Eduard uzupełniły całość i nadały kształtu nie którym elementom, podsumowując wszystko fajnie tylko jeszcze trzeba to złożyć i ogarnąć. No i tu zostaje wielka zabawa ...sam widzę ile jeszcze poprawek i rzeczy do nauki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Bardzo ładny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Pięknie wybebeszona Kobra. Starannie wykonana. Fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Stycznia 2019 Share Napisano 11 Stycznia 2019 Bardzo ładna Cobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 11 Stycznia 2019 Share Napisano 11 Stycznia 2019 Cobra/Viper to generalnie są najpiękniejsze śmigłowce, ale ten wyszedł wybitnie, ciężko oderwać wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Stycznia 2019 Share Napisano 11 Stycznia 2019 Gdzie sprzedają półlitrowe słoje kleju Tamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Również jestem pod wielkim wrażeniem . Super robota, czysta I realistyczna. Nic tak nie motywuje jak modele kolegoów widziane w internecie. Jakby.jeszcze jakis warsztat sie pojawil byloby idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Piekna robota. Bardzo realistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Piękny model !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Robi wrażenie - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Zdjęcie z klejem wyprostowało mi optykę - z pierwszych zdjęć wydaje się większa. Podoba się, bardzo dobrze wykonany, malowany i całościowo wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Brawa dla tego Pana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi