net_sailor Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 1 minutę temu, Kon_Bar napisał: Bule nie polewali Hataki Eeee, nie byłoby tak źle. Nikt nie każe tego pić! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 Kilka co ciekawszych (wg mnie) tematów z wystawy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 29 minut temu, Fixer napisał: Fajna ta żaglówka w galarecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Wrzucam skromnie parę fotek które dzisiaj zrobiłem. Jutro zrobię ich więcej. Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Bengal 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Widzę całą paletę PKW Irak i Afganistan w wykonaniu Robroya..! Świetna robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 W dniu 8.06.2019 o 17:52, Bengal napisał: … Jutro zrobię ich więcej. … Czy udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Byłem, widziałem. Bardzo ciekawa i udana impreza. Wielkie gratki dla organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 21 minut temu, kjp_a_man napisał: Czy udało się? Udało się, postaram się niedługo wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Pomyślałem sobie, że w natłoku zdjęć modeli warto uhonorować także pomysłowość organizatorów Brawo 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Byłem w niedzielę i chociaż festiwal bardzo mi się podobał (bardzo wysoki poziom), o odniosłem wrażenie, że modeli oraz sprzedawców było dużo mniej niż rok temu. Czy to dlatego, że dużo osób się zawinęło z towarem/modelami po sobocie czy jednak frekwencja była niższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 W dniu 9.06.2019 o 09:03, mandrivecs napisał: Widzę całą paletę PKW Irak i Afganistan w wykonaniu Robroya..! Świetna robota... A dziękuję ... kolekcja jest w trakcie rozmnażania się 26 minut temu, Dudzio napisał: Byłem w niedzielę i chociaż festiwal bardzo mi się podobał (bardzo wysoki poziom), o odniosłem wrażenie, że modeli oraz sprzedawców było dużo mniej niż rok temu. Czy to dlatego, że dużo osób się zawinęło z towarem/modelami po sobocie czy jednak frekwencja była niższa? ok. 1400 modeli...to mało? Rok temu było z tego co wiem, to ponad 1600, więc to Twoje "dużo mniej" ciut nie pasuje Ja ze swojej strony dziękuję organizatorom za ogromny trud włożony w zorganizowanie największej na chwilę obecną imprezy modelarskiej w Polsce. Czapki z głów Pozdrawiam i do zobaczenia rzecz jasna za rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Modelarze Redukcyjni z Łasku też dziękują za wspaniałą imprezę. Ilość modeli ogromna, a tym samym konkurencja na wysokim poziomie. Mimo tego zostałem ogromnie zaskoczony zdobywając Grand Prix konkursu z potężną nagrodą rzeczową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Witam. Podzielę się swoimi odczuciami. Wpadłem wczoraj tylko na godzinę( niestety inaczej się nie dało) , bo nie mogłem na dłużej, skupiłem się tylko na wąskiej tematyce, pobieżnie przejrzałem całą wystawę , nie zdążyłem z nikim porozmawiać , i jestem OSZOŁOMIONY do dzisiaj . Ilość modeli powala . Naprawdę świetna impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 W tym roku kategoria SF tak kartonowa jak i plastikowa kulała maksymalnie W zeszłym roku poziom i ilość były znacznie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Cześć wszystkim, Ja niestety w tym roku nic nie wystawiałem, a na samą wystawę też wpadłem tylko na 1,5 h. Niestety brak czasu. Przepatrzyłem całość w miarę porządnie jednak skupiłem się na części pancernej. W mojej skali 1:48 naliczyłem 17 czołgów i 8 kołowców. Jednak patrząc na całokształt odniosłem wrażenie że ilość modeli była zbliżone lub większa niż w roku ubiegłym. Miejscami na stołach było ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 5 godzin temu, Robroy napisał: A dziękuję ... kolekcja jest w trakcie rozmnażania się ok. 1400 modeli...to mało? Rok temu było z tego co wiem, to ponad 1600, więc to Twoje "dużo mniej" ciut nie pasuje Ja ze swojej strony dziękuję organizatorom za ogromny trud włożony w zorganizowanie największej na chwilę obecną imprezy modelarskiej w Polsce. Czapki z głów Pozdrawiam i do zobaczenia rzecz jasna za rok Ja byłem w sobotę od 10 do 12 i też wydawało mi się, że słabiej niż w zeszłym roku, sprzedawców też mniej chyba. Może potem się rozkręciło. Jakbym miał się do czegoś przyczepić, to odniosłem wrażenie, że kategorie były trochę chaotycznie porozrzucane - raz samoloty, raz pancerka, znów samoloty... 3 godziny temu, Peter_D napisał: W tym roku kategoria SF tak kartonowa jak i plastikowa kulała maksymalnie W zeszłym roku poziom i ilość były znacznie większe. Fakt, było biednie... Chyba czas zacząć swoją kolekcję Macrossów i Yukikaze kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Mi też się bardzo podobało, poziom prezentowanych modeli był wysoki, nawet mnie to zastanawia, czy to znaczy że wśród nas jest tak mało początkujących modelarzy, a stara gwardia się doskonali, bo juniorach też był dobry poziom. Czy początkujący szkolą się tak skutecznie. Duży plus za czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 15 godzin temu, Fixer napisał: Fakt, było biednie... Chyba czas zacząć swoją kolekcję Macrossów i Yukikaze kleić. Nie wiem czy tylko moje Macrosy, ale ogólnie nie są one jakoś szczególnie mile widziane. Byłem ze swoimi chyba na 3 festiwalach, w tym na Babarybie i generalnie klapa. Może moje wykonanie było bardzo słabe, a może nikt nie lubi Macrossów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 9 godzin temu, Peter_D napisał: Nie wiem czy tylko moje Macrosy, ale ogólnie nie są one jakoś szczególnie mile widziane. Byłem ze swoimi chyba na 3 festiwalach, w tym na Babarybie i generalnie klapa. Może moje wykonanie było bardzo słabe, a może nikt nie lubi Macrossów Stare dziadki tylko meseszmity, spitfajery i inne łosie uznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 Czy na jakiś komunikat z wynikami można liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 A na jakieś konkretne zdjęcia modeli? Nikt tam nie był i zdjęć nie robił, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 44 minuty temu, Solo napisał: A na jakieś konkretne zdjęcia modeli? Nikt tam nie był i zdjęć nie robił, czy co... Pare ich wrzuciłem, w weekend postaram się wrzucić wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 Wielkie dzięki, mam nadzieję że będzie więcej lotnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 18 minut temu, Solo napisał: Wielkie dzięki, mam nadzieję że będzie więcej lotnictwa. Bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 (edytowane) 11 godzin temu, Solo napisał: Wielkie dzięki, mam nadzieję że będzie więcej lotnictwa. troszkę jest ale nie miałem tak dużo czasu jak bym chciał na porobienie zdjęć kolejność dowolna, proszę : Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Bengal 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi