zaruk Napisano 19 Marca 2022 Share Napisano 19 Marca 2022 Fajosko. Mocno rozcieńczasz farbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 Dzięki wszystkim. Zaruk - co najmniej 1:3-4 na korzyść rozcieńczalnika. Idzie wolniej niż bym sobie życzył, ale jakoś tam się kompletują ostatnie detale, jak np drabinki dostępowe do silników: A i na modelu pojawiły się oznaczenia: CDN.. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Na Olsztyn zdążysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) Zadek zacnie wygląda. Edytowane 30 Marca 2022 przez rymulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Jest pięknie, czekam na finał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 Cieszę się, że się podoba. Andrzej - myślę, że będzie ciężko, a jak ognia unikam "zdanżania" na najzacniejszą choćby imprezę, bo to się raczej nie kończy dobrze. Za to gadam z chłopakami, żeby nie robić frekwencji w Mosongradzie i wybrać sympatyczniejszy kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 13 minut temu, Mikolaj75 napisał: ... jak ognia unikam "zdanżania" na najzacniejszą choćby imprezę, bo to się raczej nie kończy dobrze. Słuszna uwaga, bo w takich przypadkach, jak Twój, bardziej adekwatne jest: spiesz się powoli. Dornier tymczasem zapowiada się na kolejnego łowcę krasnali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Mamy kategorię "model w budowie". I jak sięteraz wykręcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 4 minuty temu, Andrzej_LK napisał: Mamy kategorię "model w budowie". I jak sięteraz wykręcisz? Eee, w tej kategorii mam bardziej rozgrzebanego psa płci żeńskiej... Dornier jest na takim etapie, że już - w moim subiektywnym przekonaniu - nie nadaje się sensownie do tej kategorii. A to będzie ostatnia edycja? Nie uda mi się go w przyszłości przywieźć? Rafał - spieszę się powoli, choć dziś udało się pomalować większość popierdółek typu osłony silników, podeściki itp. Sam Dornier właściwy to może i się zmontuje, ale jeszcze trza skończyć wózek i skombinować podstawkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 5 minut temu, Mikolaj75 napisał: ...ale jeszcze trza skończyć wózek i skombinować podstawkę.. I to jest słuszna koncepcja, bo takiej pracy, należna jest odpowiednia ekspozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Miodnie, jak zawsze! Fanem jestem, nie poradzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Cytat A to będzie ostatnia edycja? Nie uda mi się go w przyszłości przywieźć? Specjalnie dla Ciebie będą następne edycje Poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Szkoda mi trochę tej filigranowej, jubilerskiej roboty we wnętrzu i nie tylko...bedzie coś z tego widać? Tam się tyle działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Myszaty - niech Ci nie będzie szkoda, bo jednak da się to wnętrze zobaczyć. Na razie wszystko jest zamaskowane, ale szybki są dość duże, a i szyberdachy będą otwarte. Jasne, że to nie będzie widoczne jak na dłoni, ale taka to już konstrukcja. Silniki też będą w całości otwarte. Tymczasem w przygotowaniu sprzęt przeciwcesarski: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Dozujesz emocje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Warsztat do którego się wraca, majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Maja 2022 Autor Share Napisano 7 Maja 2022 Majówka spowodowała przerwę na rzecz skali 1:1... Ale już wracamy, tym razem do wózka, któremu przygotowałem podwozie: I z dużą ostrożnością pierwszy kolor linii glonowej: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Bardzo ładnie, zdjęcie się przydało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Maja 2022 Autor Share Napisano 20 Maja 2022 Trwa ueksploatowienie spodu łodzi. Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe ujęcia wskazujące na bardziej charakterystyczne tworzenie się śladów, to będę wdzięczny: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Mikołaj no mega to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 to cieniowanie wygląda obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 6 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe ujęcia wskazujące na bardziej charakterystyczne tworzenie się śladów, to będę wdzięczny Wszystko co mam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Super robota!!Co do śladów zużycia,to może podrap do amelinium dziób?przy dobijaniu do brzegu/pomostu/wózka transportowego mógł się troszkę obedrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Maja 2022 Autor Share Napisano 20 Maja 2022 Dzięki wszystkim, że się podoba. Barszczo - jak zwykle trafiasz zdjęciami w punkt. Istotne jest to, że ogólnie nie ma tam jakichś sensacyjnych układów zacieków jeśli chodzi o spód, za to przecudnie są pokazane zabrudzenia pod pływakami na "pionowym" odcinku burty, wcześniej nie miałem pomysłu jak tam eksploatować, w teraz już wiem. Dzięki. Piotrkur - chyba tak nie zrobimy, choćby fotki od barszcza pokazują, że raczej nie obtłukiwali dzioba, ale dzięki za propozycję. W weekend ma padać, to może uda się trochę podciągnąć. Duży ten Dornier i to olejowanie dość powoli idzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 14 minut temu, Mikolaj75 napisał: za to przecudnie są pokazane zabrudzenia pod pływakami na "pionowym" odcinku burty, Tak czułem że Ci się przydadzą te dwa pierwsze zdjęcia, cieszę się że mogłem pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi