Peacemaker Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 A wiadomo coś więcej nt. Hawk Major? AZ go zdaje się wcześniej nie wydawał? Ma coś "wspólnego" z modelem SBS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Co my tu w Hobby 2000 mamy?? Plus Nakajimy J1N1 "GEKKO" Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Rektor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Nowe zestawy kalkomanii z Exito: https://exito.site/en_GB/p/EXITO-DECALS-ED72013-172-Eastern-Front-Fighters-vol.2-Yak-1b-Bf-110-Bf-109/62562 https://exito.site/en_GB/p/EXITO-DECALS-ED72014-172-Wulf-Pack-vol.2-Fw-190/62563 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 30 minut temu, caughtinthemiddle napisał: Nowe zestawy kalkomanii z Exito: https://exito.site/en_GB/p/EXITO-DECALS-ED72013-172-Eastern-Front-Fighters-vol.2-Yak-1b-Bf-110-Bf-109/62562 https://exito.site/en_GB/p/EXITO-DECALS-ED72014-172-Wulf-Pack-vol.2-Fw-190/62563 Znowu komuchy i naziole... Czy na prawdę nie ma innych ciekawych malowań do modeli? Każdy z tych samolotów był w użyciu w wielu ciekawych oznaczeniach nie z gwiazdami i nie że swastykami. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 bo to sie sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Exito wyjątkowo poważnie podchodzi do swoich projektów. Tematy może zgrane, ale jeśli ktoś chce naprawdę dobrze udokumentowane i opracowane malowania, to nie ma lepszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Przegapiłem coś czy jak? Szykują się nowe modele PWS-16/-26? Arma? IBG? Cały wysyp jest stareńkich PWSiaków z RPM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 7 godzin temu, Moses napisał: bo to sie sprzedaje? No co ty?! Wiesz ilu będzie chętnych na Fokę w barwach francuskich albo jakiegoś innego San Escobar. Ja już widzę jak ludzie się oto szarpią i urywają sobie rękawy No właśnie - francuska Foka - opchnie się z dziesięć kalek na kraj i "kupa" szmalu z tego. Trafiłeś w sedno tarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 9 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Znowu komuchy i naziole... Czy na prawdę nie ma innych ciekawych malowań do modeli? Każdy z tych samolotów był w użyciu w wielu ciekawych oznaczeniach nie z gwiazdami i nie że swastykami. Czytam już któryś Twój post i... przejrzałem Cię! Wygląda na to, że masz dobry pomysł na business. Kalki, modele... Jestem z Tobą, sukces gwarantowany, śmiało! Kiedy można się spodziewać pierwszych premier? Pozdrawiam, Michał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 34 minuty temu, socjo1 napisał: Czytam już któryś Twój post i... przejrzałem Cię! Wygląda na to, że masz dobry pomysł na business. Kalki, modele... Jestem z Tobą, sukces gwarantowany, śmiało! Kiedy można się spodziewać pierwszych premier? Pozdrawiam, Michał Socjo, pokochaj ludzi ! Kolega WP skleja sobie różne modele i oznacza je naszymi szachownicami, zaznaczając, że to jest malowanie i oznakowanie domniemane i wymyślone przez niego. Ja odbieram to jako odpowiedz na dominację niektórych symboli na modelach. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez kopernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 48 minut temu, kopernik napisał: Ja odbieram to jako odpowiedz na dominację niektórych symboli na modelach. Koperniku, ludzi kocham do głębi mojego gadziego serca! Fajnie, że pokazałeś tę siódemkę. Zgadzam się z Tobą całkowicie, że producent dał tu świetną odpowiedź na dominację szachownic na PeZeteLkach! ... bo czy nie szachownice dominują na PeZeteLkach? PS. Moderatorze, poprosimy do Hajdparku! PPS. Zapewniam, na mojej półeczce więcej jest modeli z szachownicą niż gwiazdami lub krzyżami, więc jestem absolutnie koszer. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, jmx62 napisał: Cały wysyp jest stareńkich PWSiaków z RPM-u. Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Alle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 3 godziny temu, jmx62 napisał: Alle... Allegro znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Znaczy się Alle... W ciągu ostatnich dwóch tygodni to ze 7 sztuk było wystawionych. No ceny troche robią wrażenie. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 13 godzin temu, jmx62 napisał: Przegapiłem coś czy jak? Szykują się nowe modele PWS-16/-26? Arma? IBG? Cały wysyp jest stareńkich PWSiaków z RPM-u. No może w końcu już te mustangi, hurricane i "dory" pozwoliły na wydanie kolejnego modelu z tych ... co powiadają, że nie za bardzo dochodowych. W myśl modelarskich życzeń w stylu " życzymy im aby sprzedali jak najwięcej mustangów, hurricane-ow, focke-wulfów i innych nie PeeLi, aby excel się zgadzał po wydaniu jakiegoś naszego samolota" Ps. przyłączam się również do tych życzeń:) Pzdr. Jaro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Może ktoś wyprzedaje magazynek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Nie, to były sklepy internetowe z zabawkami, chyba jedna czy dwie oferty byly od osób priv. Ceny powyżej pięciu dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Jakby komuś nie odpowiadała oferta Dora Wings: Savoia Marchetti SM.55 X https://www.italiankits.it/itkitswings72.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Nie wiem czy to nowość, ale ja wcześniej nie widziałem. Coś dla doświadczonych uwielbiaczy poloników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 7 minut temu, Grzes napisał: Nie wiem czy to nowość, ale ja wcześniej nie widziałem. Coś dla doświadczonych uwielbiaczy poloników Dostepny tylko u Pana Brożka, czy gdzieś w sklepie? Misia da się skleić. Poniżej zdjęcie ze strony Rodzime modelarstwo IIRP opowiedziane modelami: https://www.facebook.com/EdwardHernet/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 21 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Dostepny tylko u Pana Brożka, czy gdzieś w sklepie? Fotkę znalazłem w necie. Ciekawa ta stronka z lotnictwem II RP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 2 godziny temu, Grzes napisał: Fotkę znalazłem w necie. Ciekawa ta stronka z lotnictwem II RP Namawiałem właściciela tej stronki, żeby podzielił się zdjęciami swoich zbiorów też u nas na modelworku. Powiedział, że zobaczy. Możesz mu też to zaproponować w komentarzach Robi bardzo dobrą robotę, z tym sklejaniem samolotów II RP. Chyba ma już z 300 modeli IIRP i nie zamierza na tym skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 15 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Możesz mu też to zaproponować w komentarzach Frejsbuka tylko okazjonalnie podglądam. Konta tam nie mam i raczej to się nie zmieni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Że "Miś" to polonik to ok, ale jaka to II RP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi