BRAVO112 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia jest po prostu niepodobne do oryginalu ( zebra, ugiecia materialu itp ) Juz chyba bylo nawet gdzies o tym pisane Edek wydal " korekte ", ktora mozna bylo kupic chyba za 50 koron na E-Day ( w tym " ruskim hotelu" pod Praga je widzialem), ale byly jeszcze gorsze Najgorsze, ze kupilem ich czteropak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Ale w 48 jest dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia A to ci news z tą Avią... Jak byłem mały to taka Avia z KP była jednym z nielicznych modeli który "mnie pokonał". Teraz chciałem sobie taką zrobić jeszcze raz i co - zapowiada się problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia (edytowane) W dniu 7.04.2024 o 03:24, jmx62 napisał: A jak w tym rankingu stoi Hasa? https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=48177&hilit=me+262+smer+academy&start=55 Edytowane 8 Kwietnia przez Piotr Dmitruk błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 14 godzin temu, pmroczko napisał: zapowiada się problem? niekoniecznie. Model Edka jest dobry, ale jest to moja osobista ocena na niem Modelversium uwazaja, ze jest to najlepszy model B-534 W miedzyczasie ( przed Edkiem ) bylo dozo modeli zywicznych ( dobrych ) i oczywiscie RS - ktorego ja zlapie na poczatek.Lap wiec Edka i zaczynaj jakis warsztat acha Podobno nie zachowala sie zadna Avia B-534 a to, co stoi w Pradze to samolot odbudowany czesciowo z oryginalnych czesci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Też gdzieś obiło mi się o uszy, że to replika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 52 minuty temu, RogerM napisał: Też gdzieś obiło mi się o uszy, że to replika. Czesi tego nie ukrywają. W monografii Avii B.534, którą swego czasu wydali, pisali wprost, że to replika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 23 minuty temu, Jostein napisał: monografii Avii B.534, którą swego czasu wydali i ktora jest u mnie w szafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Od dziś dostępne dwie ostatnie części do naszych MiGów-21 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia 1/72 Breda Ba.88B Lince - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia I jest pięknie 60793 1/72 Lockheed Martin F-35B Lightning II Tak koło 14:20 zaczyna się o Lightningu chyba tym razem jest komora uzbrojenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia To już nie ten przepak Italeri z pilotem sza miliony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) 12 godzin temu, mirage3 napisał: I jest pięknie 60793 1/72 Lockheed Martin F-35B Lightning II Tak koło 14:20 zaczyna się o Lightningu chyba tym razem jest komora uzbrojenia . A jakaś informacja, kiedy wydadzą swojego małego Vipera z małym wlotem powietrza do silnika? Wzorem ich "czteryósemki"? Przemek Edytowane 13 Kwietnia przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia jak Tamiya, to moze byc i Italeri w srodku.... a co jest z tym Airfixowskim F-35 B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: jak Tamiya, to moze byc i Italeri w srodku.... New tool, model Italeri pakowany przez Tamkę za kosmiczne pieniądze ma numer 60791 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia W dniu 13.04.2024 o 08:26, mirage3 napisał: Tak koło 14:20 zaczyna się o Lightningu chyba tym razem jest komora uzbrojenia . Jest ewidentnie Będzie też całkiem rozbudowany jak na Japończyków zestaw oznaczeń, bodajże trzy eskadry z USN, Włoch i Anglik. Niech jeszcze dadzą przyciemnioną owiewkę, i biorę - nomen omen - w ciemno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Czy wiadomo kiedy premiera? Nie znalazłem takiej informacji, niestety... 12 godzin temu, BRAVO112 napisał: a co jest z tym Airfixowskim F-35 B Z tego co widziałem jest cały czas dostępny np. na MH jako starter set. Czy o tego Ci chodziło? Prawie zabawkowa wersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia tak wlasnie w tym zestawie go widzialem i myslalem, ze na fali Airfix wydal cos rozsadnego choc samolot mi sie nie podoba i nie bedzie budowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 6 minut temu, BRAVO112 napisał: choc samolot mi sie nie podoba i nie bedzie budowany Mam to samo: burzy moje poczucie estetyki Ale i tak w końcu zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Zgadzam się z oboma przedmówcami, dlatego nie kupię i nie zrobię. Już F16 ledwo przełknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 5 minut temu, giberes napisał: Zgadzam się z oboma przedmówcami, dlatego nie kupię i nie zrobię. Już F16 ledwo przełknąłem. Ja chyba zakończę na MiG-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Jakby ktoś chciał sobie wczesnego Bf110 stworzyć, to AML taki zestawik na Edwarda wypuścił: https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-110B-1-Conversion-Set-designed-to-be-used-with-Eduard-kits.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 6 minut temu, barszczo napisał: Jakby ktoś chciał sobie wczesnego Bf110 stworzyć, to AML taki zestawik na Edwarda wypuścił: https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-110B-1-Conversion-Set-designed-to-be-used-with-Eduard-kits.html Już kupiony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Cieszy fakt że AML nadal aktywny i ciągle coś wypuszcza, świetne pozycję wydawali na przestrzeni lat, poznałem ich kiedyś w Bytomiu b. sympatyczni ludzie Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi