WujekAlice Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia W dniu 11.04.2024 o 11:19, KFS-miniatures napisał: 1/72 Breda Ba.88B Lince - Special Hobby Wrócił do dystrybucji po dosyć długim okresie pozostawania w niebycie. Swojego wygarnąłem na allegro za 8 dych z przesyłką - raczej nie przepłaciłem. bardzo ładny samolot, który wydawał się, że może być dobrym samolotem bojowym, osiągi niby miał bardzo dobre, ale jak mu załadowali broń, bomby, to osiągi poleciały na pysk. do tego filtry p.pyłowe, które dławiły silniki - to już nie było co zbierać... Ciekawe, czy ktoś tu tutaj robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Plastik Academy + wkład własny (w jakiej formie, nie mam pojęcia) z RS Models: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia (edytowane) No to stało się. Przedsprzedaż rusza pod koniec kwietnia, wysyłka planowana na koniec czerwca. W normalnej sprzedaży od lipca, jako Dual Combo od sierpnia: Edytowane 18 Kwietnia przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia (edytowane) jeszcze jeden Mustang..... Edytowane 18 Kwietnia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Godzinę temu, BRAVO112 napisał: jeszcze jeden Mustang..... Tymczasem u innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: jeszcze jeden Mustang..... Chyba raczej -Jedyny Mustang ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia (edytowane) pewnie bedzie mial poprawnana pokrywe silnika, zegar wskaznika paliwa bedzie mial prawidlowy rozmiar i odpowiedni ksztalt kolpaka... Edytowane 18 Kwietnia przez pepociufakers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia i odpowiednie cisnienie w oponach..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia 55 minut temu, pepociufakers napisał: zegar wskaznika paliwa bedzie mial prawidlowy rozmiar Szacun, ja nie zauważyłbym różnicy we współczesnych jetach w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia 3 minuty temu, giberes napisał: ja nie zauważyłbym różnicy we współczesnych jetach w 1/48 Jeszcze nie jest za późno na zmianę hobby. Może hodowla jedwabników? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Prędzej podgryzanie korzonków przez drewniane wieko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia A tymczasem KaPownik w natarciu L-29 Delfin w skali 1/72 Kovozávody Prostějov – Modelářovo.cz (modelarovo.cz) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Skąd ja znam to malowanie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 18 minut temu, barszczo napisał: Skąd ja znam to malowanie... Wspomnień czar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia nasza Iskra ladniejsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Dla tych co już kupili, albo dopiero zamierzają model Turboleta - jest zestaw masek na koła i oszklenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Parę nowych szczegółów edwardowego Mustanga P-51D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia 1/72 A5M2b Claude z Early - Clear Prop Models i przeglad różnych dodatków do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Kolejna porcja renderów Edwardowego Mustanga P-51D: I na koniec zdjęcie formy elementów oszklenia: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia IBG zapowiedziało swojego Mi-17, plastik ma być Hobby Bossa, plus coś od IBG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia W dniu 23.04.2024 o 22:13, barszczo napisał: Kolejna porcja renderów Edwardowego Mustanga P-51D Zapowiada się na bogato, podobnie jak cena w preorderze 42 euro, regularna ponad 50. Raczej nie będzie szans na ceny jak foki, czy spita. Zobaczymy co na Arma, której osobiście kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 51 minut temu, Vieh_san napisał: plus coś od IBG no..... mogli by Mi-14 zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Godzinę temu, wprzybylak napisał: Zapowiada się na bogato, podobnie jak cena w preorderze 42 euro, regularna ponad 50. Raczej nie będzie szans na ceny jak foki, czy spita. Zobaczymy co na Arma, której osobiście kibicuję. I tak wyjdzie taniej niż za dwa "gołe" zestawy Army. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi