matejson Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć, Moja ostatnia praca, którą ukończyłem na warsztacie. Warsztat znajdziecie tutaj. Inspiracją było to zdjęcie: Edytowane 16 Grudnia 2019 przez matejson 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Fantastyczne. Podziwiam ludzi, którzy robią taką robotę w 1/72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Szacuneczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Dioramka super a jesli chodzi o pojazdy to mam tylko jedna uwagę zebys popatrzyl na pierwszą fotkę i poprawil te reflektory na ciagniku. Wez je rozwierc i pomaluj srebrzanka bo teraz to slabo wyglada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Hej Adamo, Dzięki za uwagę, ale popatrz na fotki warsztatowe. Jest nawiercone, pomalowane i zalane Micro Krystal z Microscale. Na koniec przykurzone rzecz jasna... MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 A malowanie panzera nie jest czasem z Polski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Dokładnie, przecież holują do warsztatu i lakiernika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 To skąd mają Stalińca ja akcja dzieje się w Polsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 prawy MG był krótszy od lewego (a raczej krócej wystawał)z racji usytuowania w wierzy. poza tym git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Godzinę temu, piotrkur napisał: To skąd mają Stalińca ja akcja dzieje się w Polsce? A kto napisał, że akcja dzieje się w Polsce...Piotr Ty tak na serio? 42 minuty temu, zipster napisał: prawy MG był krótszy od lewego (a raczej krócej wystawał)z racji usytuowania w wierzy. poza tym git. Da się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 39 minut temu, matejson napisał: A kto napisał, że akcja dzieje się w Polsce...Piotr Ty tak na serio? Malowanie "wrześniowe"(biały tłusty krzyż) a ciągnik radziecki..Mnie tam to nie przeszkadza bo dioramka extraśna ,ale jak znam życie ,to znajdzie się ktoś kto spać przez to nie będzie mógł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 3 godziny temu, piotrkur napisał: Malowanie "wrześniowe" Poza krzyzykiem we wrześniu było dwubarwne camo więc cudzysłów słuszny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Petardeczka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Elegancka robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Bardzo ładna diorama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 cudeńko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Mi również się bardzo podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Bardzo ładne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Jakos przegapilem, kiedy sie pojawilo to male dzielo, a jest tu co chwalic i co ogladac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2019 Dziękuje Wam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 24 Grudnia 2019 Share Napisano 24 Grudnia 2019 Bardzo sympatyczna robota, najbardziej cenię takie, które starają się odzwierciedlić rzeczywistość - sam też się staram takowe robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Grudnia 2019 Share Napisano 25 Grudnia 2019 Świetna praca. Wiele dioramek w 1/35 może pozazdrościć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Kolega Lipa w powiedział co miałem do powiedzenia. Pozostaje gratulować udanego projektu i zazdrościć. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 W dniu 16.12.2019 o 13:28, piotrkur napisał: Malowanie "wrześniowe"(biały tłusty krzyż) a ciągnik radziecki..Mnie tam to nie przeszkadza bo dioramka extraśna ,ale jak znam życie ,to znajdzie się ktoś kto spać przez to nie będzie mógł.. To sie dzieje w Polsce. Ja to sobie wytłumaczyłam tak - to jest bratnia pomoc po 17 września - pożryczyli Stalińca. Co prawda brakuje czerwonoarmisty, ale gdzieś tam za rogiem na pewno czuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi