Szydercza Gała Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 (edytowane) Do tej pory wrzucałem po prostu galerie, ale Krzychu mówi że ma byc warsztat, także jakby co to Jego wina Poprzednie dwa odcinki tego serialu sa już w galerii, tutaj część CZecia, czyli PowrUt KrUla Powycinany: w bazach: mit kresken: obity i z łoszykiem: olejowe różne fiki miki: O i na tym etapie jesteśmy dziś. Teraz oleje muszą sobie wyschnąć, a w międzyczasie...... Edytowane 2 Lipca 2020 przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 ... zlepiam sobie pojazd Wuja Samo ZŁO: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Takie pytanie z sali: jaki cel mają poniższe zabiegi tekstowe: 14 minut temu, Szydercza Gała napisał: słÓRZbie cesarstFa CZecia PowrUt KrUla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 No jam to niechcący się sprawił. @Grzes teksty sam nie wiem, przyciONganie Ówagi, tak dla jaj? W każdym razie czasem sobie tak piszemy w dziale okrENtowym. Malowanie Francka bardzo mnie się podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 32 minuty temu, Grzes napisał: 32 minuty temu, Grzes napisał: Takie pytanie z sali: jaki cel mają poniższe zabiegi tekstowe: Jak dla mnie to chyba ma być śmieszne, ale wychodzi żałośnie, tak na poziomie gimbazy z dysleksją czy inną dysgrafią czy z innym modnym aktualnie "dys" . Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Jak z jakością tego IBG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 41 minut temu, Adams M1A1 napisał: [...] wychodzi żałośnie, tak na poziomie gimbazy z dysleksją czy inną dysgrafią czy z innym modnym aktualnie "dys" . Pozdr. A. Modny bywa też "dystans". Czasem wystarczy odrobina... A czołgutki nie moja bajka ale zmalowane fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 (edytowane) Widzisz Krzychu? Nie mówiłem? Same komentarze na temat A IBG owszem, bardzo fajnie przemyślany jest ten modelik, zero szpachli, a i piłowania niewiele. Zobaczymy po podkładzie. Edytowane 19 Maja 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Fajnie, czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Komentarze dotyczą tego elementu, na który usilnie chciałeś zwrócić uwagę tu zaglądających. Więc efekt osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Ten Czołk jest b.fajny. Chłopy z IBG to dobre chłopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Mniej istotne - czemu Francuz w służbie Cysorza? Bardziej - czy typ 89 miał jakieś problemy w zakresie montażu gąsienic (koledzy zgłaszali wcześniej że trzeba dopiłować, bo nie wchodzą na koła)? I która wersja z którym mundurkiem planowana (bo są zdaje się ze 4 w ofercie IBG)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 A to nie chodziło o "starego pierdołę" najmiłościwiej nam panującego Cysorza Franciszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 O innego pierdołę chodziło, takiego z naszego małego prywatnego cesarstFa Ad meritum: gesi są spasowane bardzo dobrze, nie wchodzą do końca na koła, zostaje przestrzeń pomiędzy kołem a gENsiOM, ale według obraSkUF w instrukcji tak ma być. Jak było w prawdziwym czołgu, nie wiem nie jeździłem. Malowanie bedzie oczywiście to najbardziej odczapne w ciapki i paski Pudełkowe z czołgu który wstawił Złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 ładnie, ładnie to widzę Gała iż żabojadzka krypa nieźle Cię sponiewierała skoro się chwyciłeś za konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Paczam, paczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 8 godzin temu, M.A.V. napisał: żabojadzka krypa nieźle Cię sponiewierała skoro się chwyciłeś za konserwy Ja to myślę, że to fala hejtu zmyła Gałę aż tutaj Ale popatrzeć miło na te gałowe konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 8 godzin temu, M.A.V. napisał: to widzę Gała iż żabojadzka krypa nieźle Cię sponiewierała skoro się chwyciłeś za konserwy ZDRADA! nie ma powrotu do działu okrętowego!!! No nic, trzeba zasiadać i patrzeć, co to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MooMiniek Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 No nie wiem, tam świeża bryza a tu przecież: "Pod pancerzem duszno...". Tubylcy też jacyś tacy bardziej sztywniejsi. Ale zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Bo to tak jak z 5G. Na początku wszyscy sceptycznie i podejrzliwe, ale potem to z uciechy będą klaskać. Ważne że temat się rozkręca, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Dyskretnie zapytam, kiedy Kolega Gała zagości w części "lotniczej"? Bo jak wiadomo od "sasa do lasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Maja 2020 Autor Share Napisano 20 Maja 2020 (edytowane) Mariuszku, sam masz w tym dziale coś, o ile pamietam także... nie podskakuj za wysoko bo: Zostały blaszki i wieża, jutro skończę. tu widać dokładnie jak się układają gęsi: Z moim pobytem tutaj (oczywiście tylko tymczasowym) jest tak że chwilowo statkUF mam po dziurki w nosie, poza tym wyszła AUSTRALIJSKA ZDRADA ( w sensie czekam i czekam na bulaje do Nagatsuka). Tak więc rozwijam umiejENtności i dobrze się bawię w tak zwanym międzyczasie Edytowane 20 Maja 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 A może byś złożył jakiego czołga pływającego co by koledzy z działu okrENtowego nie marudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 4 godziny temu, Markuz napisał: A może byś złożył jakiego czołga pływającego co by koledzy z działu okrENtowego nie marudzili. I to jest bardzo słuszna koncepcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Też mam swojego. Tylko gąsienie spieprzyłem i wyszły sanki mikołaja. Zapiąc renifery włożyć czerwonego grubego i wehikuł cesarstwa Laponii gotowy Paczam może i mojego popaćkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi