Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Do tej pory wrzucałem po prostu galerie, ale Krzychu mówi że ma byc warsztat, także jakby co to Jego wina :haha:

Poprzednie dwa odcinki tego serialu sa już w galerii, tutaj część CZecia, czyli PowrUt KrUla :haha:

Powycinany:

49794930046_d3929fbcb6_o.jpg

w bazach:

49861196937_0c3cf6f83c_o.jpg

mit kresken:

49864088302_f2424344cb_o.jpg

obity i z łoszykiem:

49900896752_6f1e092f50_o.jpg

olejowe różne fiki miki:

49912107143_064d3a6b8e_o.jpg

49912920352_2a540641e1_o.jpg

49912623211_d395a1360d_o.jpg

49912920702_e286f90ecf_o.jpg

O i na tym etapie jesteśmy dziś. Teraz oleje muszą sobie wyschnąć, a w międzyczasie......

Edytowane przez Szydercza Gała
  • Like 3
Napisano

Takie pytanie z sali: jaki cel mają poniższe zabiegi tekstowe:

14 minut temu, Szydercza Gała napisał:

słÓRZbie cesarstFa

CZecia

PowrUt KrUla

• Haha 2
Napisano

No jam to niechcący się sprawił. 

@Grzes teksty sam nie wiem, przyciONganie Ówagi, tak dla jaj? W każdym razie czasem sobie tak piszemy w dziale okrENtowym. 

Malowanie Francka bardzo mnie się podobuje. 

Napisano
32 minuty temu, Grzes napisał:
32 minuty temu, Grzes napisał:

Takie pytanie z sali: jaki cel mają poniższe zabiegi tekstowe:

Jak dla mnie to chyba ma być śmieszne:hmmm:, ale wychodzi żałośnie, tak  na poziomie gimbazy z  dysleksją czy inną dysgrafią czy z innym modnym aktualnie "dys" . Pozdr. A.

• Haha 1
Napisano
41 minut temu, Adams M1A1 napisał:

[...] wychodzi żałośnie, tak  na poziomie gimbazy z  dysleksją czy inną dysgrafią czy z innym modnym aktualnie "dys" . Pozdr. A.

Modny bywa też "dystans". Czasem wystarczy odrobina...:szampan1:

A czołgutki nie moja bajka ale zmalowane fajnie! 

Napisano (edytowane)

:haha: Widzisz Krzychu? Nie mówiłem? Same komentarze na temat :haha: 

A IBG owszem, bardzo fajnie przemyślany jest ten modelik, zero szpachli, a i piłowania niewiele. Zobaczymy po podkładzie.

Napisano

Komentarze dotyczą tego elementu, na który usilnie chciałeś zwrócić uwagę tu zaglądających.
Więc efekt osiągnięty :super:

Napisano

Mniej istotne - czemu Francuz w służbie Cysorza?

Bardziej - czy typ 89 miał jakieś problemy w zakresie montażu gąsienic (koledzy zgłaszali wcześniej że trzeba dopiłować, bo nie wchodzą na koła)?

I która wersja z którym mundurkiem planowana (bo są zdaje się ze 4 w ofercie IBG)?

Napisano

O innego pierdołę chodziło, takiego z naszego małego prywatnego cesarstFa :haha:

Ad meritum: gesi są spasowane bardzo dobrze, nie wchodzą do końca na koła, zostaje przestrzeń pomiędzy kołem a gENsiOM, ale według obraSkUF w instrukcji tak ma być. Jak było w prawdziwym czołgu, nie wiem nie jeździłem. 

Malowanie bedzie oczywiście to najbardziej odczapne w ciapki i paski :szczerbol:  Pudełkowe z czołgu który wstawił Złoty.

Napisano
8 godzin temu, M.A.V. napisał:

żabojadzka krypa nieźle Cię sponiewierała skoro się chwyciłeś za konserwy 

Ja to myślę, że to fala hejtu zmyła Gałę aż tutaj :haha:

Ale popatrzeć miło na te gałowe konserwy ?

Napisano
8 godzin temu, M.A.V. napisał:

to widzę Gała iż żabojadzka krypa nieźle Cię sponiewierała skoro się chwyciłeś za konserwy  :szczerbol:   

ZDRADA! nie ma powrotu do działu okrętowego!!! :haha:

No nic, trzeba zasiadać i patrzeć, co to się będzie działo :)

Napisano

Bo to tak jak z 5G. Na początku wszyscy sceptycznie i podejrzliwe, ale potem to z uciechy będą klaskać. Ważne że temat się rozkręca, będzie dobrze.

Napisano

Dyskretnie :stolek: zapytam, kiedy Kolega Gała zagości w części "lotniczej"? Bo jak wiadomo od "sasa do lasa"

:wojo:

Napisano (edytowane)

Mariuszku, sam masz w tym dziale coś, o ile pamietam także... nie podskakuj za wysoko bo:

parada3.gif

Zostały blaszki i wieża, jutro skończę.

49917089762_8b4000819c_o.jpg

49917089647_de63795ff1_o.jpg

tu widać dokładnie jak się układają gęsi:

49917089692_77f78d7b0d_o.jpg

Z moim pobytem tutaj (oczywiście tylko tymczasowym) jest tak że chwilowo statkUF mam po dziurki w nosie, poza tym wyszła AUSTRALIJSKA ZDRADA ( w sensie czekam i czekam na bulaje do Nagatsuka). Tak więc rozwijam umiejENtności i dobrze się bawię w tak zwanym międzyczasie :wink: 

Napisano
4 godziny temu, Markuz napisał:

A może byś złożył jakiego czołga pływającego co by koledzy z działu okrENtowego nie marudzili.

I to jest bardzo słuszna koncepcja !  :szczerbol:

Napisano

Też mam swojego. Tylko gąsienie spieprzyłem i wyszły sanki mikołaja:szczerbol:. Zapiąc renifery włożyć czerwonego grubego i wehikuł cesarstwa Laponii gotowy:szczerbol: Paczam może i mojego popaćkam.