Artek82 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) Ooo już mam coś takiego A jankesi obecni u mnie na półce Edytowane 4 Lipca 2022 przez Artek82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Artek82 ten AntonioniUSA to Trumpek? Jak tak to szacun bo "wyglunda" jak ... Antek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 2 godziny temu, jmx62 napisał: Artek82 ten AntonioniUSA to Trumpek? Jak tak to szacun bo "wyglunda" jak ... Antek Antoni to jest z Przylepu Tak to Trabant Dziękuję. Troszkę improwizowałem, ale z bliska to nadal Trabant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Z mojej trochę przyczyny temacik przekształcił się w dyskusję o Antonim-2 to jeszcze skorzystam z okazji i zadam pytanko do kolegów. Może ma ktoś jakieś fotki An-2 SP-ANT z Aeroklubu Orląt ewentualnie późniejsze z Kobylnicy. Ja mam ogólnodostępne 3 sztuki fotek z Dęblina ale przedstawiają one widok z prawej strony od przodu. Interesują mnie ujęcia z lewej strony, góra płata z widocznym krojem liter rejestracji i z dołu. Moze ktoś z Kolegów będąc w Kobylnicy popełnił takie fotki i chętnie podzieliłby sie nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Mam propozycję dla miłośników An 2 i moderatorów , przenieśmy dyskusję o antkach do wątku : An-2 - zdjęcia nietypowych maszyn. Posty łatwo będzie znaleźć i nie zginą w niepamięci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) O to to. Jestem za, a nawet ... za. To jest wątek o IBG i tak niech zostanie. Jak IBG wypuści model An-2 to będziemy dyskutowali tutaj a jak nie to możemy pomarzyć gdzie indziej. Edytowane 4 Lipca 2022 przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 7 godzin temu, jmx62 napisał: Może ma ktoś jakieś fotki An-2 SP-ANT Dzyń dzyń PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 Tak z ciekawości , kiedy ten model będzie w sklepie https://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/ibg-72548-platzschutzstaffel-jv44-2-in-1-fw-190d-9-and-fw-190d-11-1-72-25449/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 2 godziny temu, Marek K napisał: Tak z ciekawości , kiedy ten model będzie w sklepie https://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/ibg-72548-platzschutzstaffel-jv44-2-in-1-fw-190d-9-and-fw-190d-11-1-72-25449/ https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.playergames.pl/ibg-models/ibg-models-72548-172-2-in-1-platzschutzstaffel-jv44-fw-190d-9-and-fw-190d-11.html&ved=2ahUKEwi6k8eO_Ob4AhUZ_6QKHSetAUQQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw3urVlYm_jolvFPWrRmNFi6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 a najlepszy jest opis produktu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 Miałem nadzieję że ktoś z IBG coś napisze , ale to nie czeskie forum . Tam czołowi producenci pięknie odpowiadają na pytania. Co do sklepu z linku ktory podaliście to od miesiąca mają tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 Szczerze mówiąc zaczyna mnie ta firma ostro wkurzać , a stawiałem ją przed HA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Marek K napisał: Miałem nadzieję że ktoś z IBG coś napisze , ale to nie czeskie forum . Tam czołowi producenci pięknie odpowiadają na pytania. Na Bricie zapytaj w stosownym wątku, tam pan z plastikowych.pl grasuje - istnieje większe prawdopodobieństwo uzyskania odpowiedzi. https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235101492-172-focke-wulf-fw190d-dora-by-ibg-models-d-9-cottbus-d-15-torpedo-released-new-boxings/page/10/ Edytowane 7 Lipca 2022 przez caughtinthemiddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 Luuuudzie opamiętajcie się!!!! Kilka postów wstecz drzecie szaty o niszowe tematy, jakieś RWD-y, Biesy, Antki itp. A przecież taka Dora-15 czy -11 czy tym podobne to jest nisza. Tak na prawdę to same Niemiaszki nawet nie wiedzą ile sztuk ich powstało, może nawet niektóre z nich wgl nie istniały tylko to był S-F. A takie IBG tworzy nasty już sztuczny zestaw a to tylko dlatego że się sprzeda bo ... okraszony sfastami i pójdzie jak świeże bułeczki. Już nawet nie chce mi się iść do piekarni po bułki bo wiem, że jak którąś rozkroję to w środku będzie FW190 Dora 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 Bo taki jest rynek modelarski na świecie, foka sie sprzeda bies nie....na takie ekstrawagancje to edek i specjal mogą sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Mig -29 od IBG już dostępny, w Martoli 105 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2022 IBG dołączyło do klubu minimalistycznych pudełek z migiem i kolejnym niemcem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Mam nadzieje, ze do MiGa tez będą 3 warianty malowania jak w przypadku ukraińskiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 49 minut temu, Psar77 napisał: Mam nadzieje, ze do MiGa tez będą 3 warianty malowania jak w przypadku ukraińskiego To z pudła jest u mnie No.1 potem z PKW ORLIK 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 Godzinę temu, mirage3 napisał: PKW ORLIK 1 A co tam tak ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) @Grzes Tak sobie upodobałem to malowanie Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 No, z tymi oczkami najciekawszy egzemplarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 IBG na fejsie pisze, że do MiGa będą dołączone dodatkowe elementy kokpitu wydrukowane w 3D. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, mirage3 napisał: @Grzes Tak sobie upodobałem to malowanie Skleiłem Italerkę dokladnie w tym malowaniu Tez mi się podoba a ex-czeskie cammo tez u mnie number one Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 4 godziny temu, mirage3 napisał: @Grzes Tak sobie upodobałem to malowanie Samolot Witka Sokoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi