K.Barcz Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Ciekawa historia, ciekawy model - nic, tylko gratulować! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Kawał porządnej roboty. Robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni44 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Pierwsze wrażenie w pewnym momencie nie wiedziałem czy oglądam model czy prawdziwy samolot pogratulować wykonania arni44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Model rewelacyjnie wykonany ___________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Piękna robota i świetny pomysł. Teraz do kompletu zrób Be-6 z pomnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 absolutna rewelacja, wybitny model który naprawdę robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Dokładnie, powtórze wybitny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 No tak....oglądam,oglądam...iii...czekam na model,obejrzałem do końca i modelu nie stwierdziłem...to chyba powinno być w dziale 1:1?....ale tak poważnie,to MASAKRA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Pięknie pomalowane i zbudowane wnętrze. A to nie takie proste wymyślić dobra, przekonująca koncepcje malarska, takiego wnętrza. To wyszło znakomicie. Podobnie jak cały model. Model genialny. Fantastyczny, ultra-realistyczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Model i pomysł robią bardzo dobre wrażenie. Szkoda, że choćby dla samego procesu malowania nie było warsztatu, z chęcią zapoznałbym się z nim krok po kroku. Gratuluję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas69 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Niesamowity realizm ,zostałem wkręcony z myślą że to prawdziwy wrak .Fantastyczny tematyka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Barcz Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Dziękuje za wyrazy uznania. W Bytomiu jak śnieżyca nie zasypie A4 będzie można to zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz 5710 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 no do Bytomia to droga daleka, wyboista a tu jak widać korozja przeżarła płatowiec - wytrzyma podróż ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancho Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 nieprawdopodobne - szacunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Krzysiek gratuluję. Bardzo realnie to wygląda. Świetnie zrobione. Podziwiam warsztat. Szkoda że nie pokazałeś trochę tajników swego warsztatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejo Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 REWELACJA Ciesze się ze będzie można rzucić na to okiem w Bytomiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol J. Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Piękna praca!! Moje gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Uuuu! NIESAMOWITY!!! Oglądając pierwsze fotki modelu pomyślałem, że przy takiej dokumentacji to można się bawić w odtwarzanie i jak się okazało sam się wkręciłem. Wielkie wyrazy uznania dla Ciebie! W Bytomiu sobie łobuza oglądnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Szacun całkowity. Warsztat szpica. Też pomyliłem zdjęcia i nie wiedziałem kiedy skończyły się oryginały. Bajer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek82 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 No nie wiem co napisać Mega fajnie to wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni44 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 witam,Piękna praca!! widziałem na żywo gratuluję wyróżnienia w Bytomiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Byłem, oglądałem, BRAWO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Widziałem to cudo na żywo, robi wrażenie. Świetna robota - gratuluję! ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts