K.Barcz Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Ciekawa historia, ciekawy model - nic, tylko gratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Kawał porządnej roboty. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Pierwsze wrażenie w pewnym momencie nie wiedziałem czy oglądam model czy prawdziwy samolot pogratulować wykonania arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Model rewelacyjnie wykonany ___________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Piękna robota i świetny pomysł. Teraz do kompletu zrób Be-6 z pomnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 absolutna rewelacja, wybitny model który naprawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Dokładnie, powtórze wybitny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 No tak....oglądam,oglądam...iii...czekam na model,obejrzałem do końca i modelu nie stwierdziłem...to chyba powinno być w dziale 1:1?....ale tak poważnie,to MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Pięknie pomalowane i zbudowane wnętrze. A to nie takie proste wymyślić dobra, przekonująca koncepcje malarska, takiego wnętrza. To wyszło znakomicie. Podobnie jak cały model. Model genialny. Fantastyczny, ultra-realistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Model i pomysł robią bardzo dobre wrażenie. Szkoda, że choćby dla samego procesu malowania nie było warsztatu, z chęcią zapoznałbym się z nim krok po kroku. Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Niesamowity realizm ,zostałem wkręcony z myślą że to prawdziwy wrak .Fantastyczny tematyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 Dziękuje za wyrazy uznania. W Bytomiu jak śnieżyca nie zasypie A4 będzie można to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz 5710 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 no do Bytomia to droga daleka, wyboista a tu jak widać korozja przeżarła płatowiec - wytrzyma podróż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 nieprawdopodobne - szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Krzysiek gratuluję. Bardzo realnie to wygląda. Świetnie zrobione. Podziwiam warsztat. Szkoda że nie pokazałeś trochę tajników swego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 REWELACJA Ciesze się ze będzie można rzucić na to okiem w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Piękna praca!! Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Uuuu! NIESAMOWITY!!! Oglądając pierwsze fotki modelu pomyślałem, że przy takiej dokumentacji to można się bawić w odtwarzanie i jak się okazało sam się wkręciłem. Wielkie wyrazy uznania dla Ciebie! W Bytomiu sobie łobuza oglądnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Szacun całkowity. Warsztat szpica. Też pomyliłem zdjęcia i nie wiedziałem kiedy skończyły się oryginały. Bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 No nie wiem co napisać Mega fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 witam,Piękna praca!! widziałem na żywo gratuluję wyróżnienia w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Byłem, oglądałem, BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Widziałem to cudo na żywo, robi wrażenie. Świetna robota - gratuluję! ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi