pedzelek Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Już sama kombinacja i ocena trzech modeli w jednej galerii wzbudza różne emocje. Taka mieszanina nie wyjdzie na dobre. A tak masz szanse ,że jeden z trzech uzyska wysoki wynik. Po konkursie zrobisz z nimi co chcesz i pokażesz galerię wspólną już po za konkursem. I kolejny plus ,że bez problemu założysz trzy oddzielnie warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Marca 2016 @kjp_a_man Masz bardzo niecodzienny pomysł. Jeśli taka Twoja wola (trzy warsztaty i jedna galeria) ja nie mam nic przeciwko - kreatywność ponad wszystko - ;-) Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 … ja nie mam nic przeciwko …Dziękuję! Bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Skończyłbym już dewagacje na te tematy w tym wątku - przerwę to przyjemnym akcentem o dorzuceniu kolejnej nagrody nasz klub Bielska Strefa Modelarska postanowiła drogą składkową nabyć model i przekazać go dyspozycji organizatorów konkursu - szczegóły przesyłam moderatorowi na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 No to pochwalcie się co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Ustalimy z Reflectem, jak będziemy znali więcej deklaracji fundatorów, z racji na fakt iż nasz klub działa przy sklepie modelarskim mamy możliwość wyboru na pewno chcemy aby była to atrakcyjna nagroda a nie model który 'zalega' na półce, także bądźcie dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Warunkiem uczestnictwa jest in-box modelu... A co jeśli podejmę się wykonania dioramy z jakiegoś złomu.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 A nie będzie lepszy bon na zakupy niż konkretny model skoro to idzie przez sklep? Tutaj układ nie jest dokładnie taki sam jak w przypadku sponsoringu przez dany sklep; chcielibyśmy przede wszystkim aby ta nagroda pojawiła się przed rozpoczęciem konkursu i sama w sobie stanowiła motywację, ale jest to do rozważenia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Konkretna nagroda znana z góry jest chyba fajniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Ja chyba sobie jednak daruję skoro jest takie parcie na nagrody, a nie na zabawę. Ale warsztat wymyślony i tak zrealizuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Czym się to parcie konkretnie objawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Koledzy święta się zbliżają i życzę wszystkim odpoczynku/oderwania od ekranu - to się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Takie mam odczucie, że trochę za dużo spinania jest - może też dlatego, że poczytałem trochę wątków z poprzedniej edycji ;) Spokojnych Świąt! p.s. zauważyliście jajka na banerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Nagrody to zawsze forma motywacji do ukończenia modelu, a i walka z innymi o nią tez jest bardzo fajna. Mam jeszcze pytanko. Czy można startować w kilku kategoriach na raz? Oczywiście nie będzie się to składać w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 W poprzednim można było, to w tym chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Możesz nawet startować z kilkoma modelami w tej samej kategorii. Im więcej tym lepiej. Jeszcze co do nagród - nie mówcie że nie startujecie dla nich, bo strasznie przyjemnie jest zdobyć taką nagrodę, nawet jeśli to jest model który nie leży w sferze zainteresowań. Atlis - to Ty też startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 W zimowym konkursie jednak łatwiej było z dopasowaniem modelu do tematu... wystarczyło wszystko w śnieg wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2016 wystarczyło wszystko w śnieg wsadzić....a teraz wystarczy przysypać pustynią, wydmą, piaskownicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 ...albo napisać, że model stoi w upale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 W tym roku trudno będzie załapać się do Top10 w lotnictwie. Zdradzisz co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Właśnie nabyłem model... może tym razem nie będę ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Właśnie nabyłem model... może tym razem nie będę ostatni Ostatnie juz obsadziłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Mnie ciekawi kto będzie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazny Mike Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 MISZCZ JEST TYLKO JEDEN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Mnie ciekawi kto będzie pierwszy. Dowcipniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi