GIUSEPPE Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 B-2 , firma REVELL , skala 1/144. [img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Zajefajne zróżnicowania kolorów. Bardzo realnie. Super mi się podoba. 15 w skali do 10 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 No Panie, szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Malowanie czerni jest bardzo trudne - widać że masz to opanowane po mistrzowsku Wielki plus rózwnież za skalę 1:144. Czy nie chciałbyś założyć warsztatu w dziale popularyzacja skali 1:144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Śmiem twierdzić, że lepiej się już B-2 zrobić nie da... szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Dziękuje za opinie. Odkąd "fotowiadro" zwariowało szukam czegoś nowego do wstawiania zdjęć, zanim to opanuje to upłynie sporo czasu. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Świetny. Doskonałe malowanie. Ciemny samolot wcale nie musi być nudny. W ogóle nie wygląda na skale 1/144. Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Super, naprawdę szakunec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 A do mnie malowanie nie przemawia. Owszem, jest bardzo efektowne, ale proszę o zdjęcie B2, na którym jest szara farba, do tego tak zniszczona powłoka... Wszystkie, które widziałem były czarne jak węgiel... Twój wygląda, jakby kolorem bazowym był jakiś Grey a nie czerń. Malowanie bardziej pod F15 z afganu, niż B2. Spróbuj pomalować tak F117, który też był czarny. Wyszedł by komicznie. Dla mnie bardzo efekciarsko, ale zupełnie odbiegające od rzeczywistości. Nie mniej na półce pewnie fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 A do mnie malowanie nie przemawia. Owszem, jest bardzo efektowne, ale proszę o zdjęcie B2, na którym jest szara farba, do tego tak zniszczona powłoka... Wszystkie, które widziałem były czarne jak węgiel... Twój wygląda, jakby kolorem bazowym był jakiś Grey a nie czerń. Malowanie bardziej pod F15 z afganu, niż B2. Spróbuj pomalować tak F117, który też był czarny. Wyszedł by komicznie. Dla mnie bardzo efekciarsko, ale zupełnie odbiegające od rzeczywistości. Nie mniej na półce pewnie fajnie wygląda. Mariusz- chyba musisz „odszczekać”. Wpisz w Google B2 Spirit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Wpisałem i żaden nie wygląda jakby stał 10 lat na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 No jasne, czarna dziura na niebie: Zwłaszcza w deszczu: I porównanie z ewidentnie szarymi samolotami: ...a do tego jednolita: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Bardzo ładny wyszedł w tej skali . Jeżeli chodzi o kolor b-2 to fs 36118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 A do mnie malowanie nie przemawia. Owszem, jest bardzo efektowne, ale proszę o zdjęcie B2, na którym jest szara farba, do tego tak zniszczona powłoka... Wszystkie, które widziałem były czarne jak węgiel... Twój wygląda, jakby kolorem bazowym był jakiś Grey a nie czerń. Malowanie bardziej pod F15 z afganu, niż B2. Spróbuj pomalować tak F117, który też był czarny. Wyszedł by komicznie. Dla mnie bardzo efekciarsko, ale zupełnie odbiegające od rzeczywistości. Nie mniej na półce pewnie fajnie wygląda. No no Panie kolego, ja tu koloru wungla nigdzie na zdjęciach nie widzę... chyba, że mam problem z rozpoznawaniem kolorów. A sam model bombowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 duszek-bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 No no Panie kolego, ja tu koloru wungla nigdzie na zdjęciach nie widzę... chyba, że mam problem z rozpoznawaniem kolorów. Tiaaaa - a bo Ty wungiel kiedy na oczy widział????!?!?? Model super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi