PioBan Napisano 27 Października 2020 Share Napisano 27 Października 2020 Wejdź sobie w "UPCOMING". Trzecia opcja od lewej na niebieskim pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2020 Dobry wieczór, Blisko, coraz bliżej. Dziś dostałem instrukcję. Oto przykład. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Pięknie się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Przy okazji dla chcących zbudować Szakala w 1:72 - jednym z problemów było uzbrojenie, Szakale zostały przezbrojone w km NSW. Otóż można za około 14-15 zł kupić zestaw produkcji Zwiezdy https://www.mojehobby.pl/products/Soviet-Machine-Gun-NSV-12-7-UTES-with-crew.html i wykorzystać lufę. Przy okazji zostaną figurki do innego wykorzystania. Idzie do mnie BRDM-2 w 1:72 z SModelu, jak paczka z Chin dojdzie to o Jabolu pomyślę (kalki już mam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Dotarł dzisiaj do mnie taki Szakal zaczynamy zabawę a kalki z Toro też już są pozdrawiam Olo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 Skąd go wyharatałeś #OLO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 12 godzin temu, OLO napisał: Dotarł dzisiaj do mnie taki Szakal zaczynamy zabawę a kalki z Toro też już są pozdrawiam Olo A gdzie inbox, ja się pytam? Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Był na allegro lokalne ze Żbikiem a inbox bedzie jak go sam pooglądam , marazie tylko zdjęcie że doszedł do domu pozdrawiam Olo. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Jak zmniejszyć zdjęcia na telefonie bo nie mogę wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Dzień dobry, Dla tych, którzy oszczędzają, odejmują sobie od ust i zamierzają sprzedawać nerki wiadomość z ostatniej chwili. Oba zestawy są w fazie wykonywania pudełek a ceny będą mniej więcej takie SZAKAL około 45 kanadolców a ŻBIK około 50. W dniu 7.12.2020 o 21:00, OLO napisał: Jak zmniejszyć zdjęcia na telefonie bo nie mogę wstawić OLO idź do pierwszego lepszego informatyka to ci powie co zrobić, albo zapytaj dzieci. One też wiedzą, no albo poczytaj w necie. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 7.12.2020 o 21:00, OLO napisał: Jak zmniejszyć zdjęcia na telefonie bo nie mogę wstawić Prześlij sobie mailem na swój meil te zdjęcia jak wysyłasz możesz skompresować plik . Jeżeli w Karbali były jakieś polskie, bułgarskie M-1114 ? Mogę dołączyć się do projektu , za pozwoleniem oczywiście . Edytowane 22 Stycznia 2021 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 2 godziny temu, fanpancerki napisał: Prześlij sobie mailem na swój meil te zdjęcia jak wysyłasz możesz skompresować plik . Jeżeli w Karbali były jakieś polskie, bułgarskie M-1114 ? Mogę dołączyć się do projektu , za pozwoleniem oczywiście . Niestety tych wynalazków nie używano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 2 godziny temu, sas55 napisał: Dzień dobry, Dla tych, którzy oszczędzają, odejmują sobie od ust i zamierzają sprzedawać nerki wiadomość z ostatniej chwili. Oba zestawy są w fazie wykonywania pudełek a ceny będą mniej więcej takie SZAKAL około 45 kanadolców a ŻBIK około 50. OLO idź do pierwszego lepszego informatyka to ci powie co zrobić, albo zapytaj dzieci. One też wiedzą, no albo poczytaj w necie. Pozdrawiam Andrzej Piszesz o 1/35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 2 godziny temu, sas55 napisał: Oba zestawy są w fazie wykonywania pudełek a ceny będą mniej więcej takie SZAKAL około 45 kanadolców a ŻBIK około 50. Nerka uratowana! Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 2 godziny temu, chorąży napisał: Piszesz o 1/35 ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Małe sprawozdanie z postępów powolnych prac nad "Iwonką". Wieża i tylko koło skończone. Nawet tylny stelaż jest ruchomy. W zasadzie zostały boczne drzwi i drobiazki. Edytowane 5 Lutego 2021 przez Jarekk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 Bardzo dobra praca! Świetnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 Jak każdy model z waloryzacjami i przeróbkami fajnie wyglada na tym etapie. Później już tylko wszystko „spieprzone” malowaniem . Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 Spoko. Ja tylko z sekcji tych co lubią dłubać na podstawie zdjęć i rysunków. Parcia na ASP brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 Dzień dobry, Już są http://www.airconnection.on.ca/HUSSAR/airconnection_HUSSAR_35145.htm http://www.airconnection.on.ca/HUSSAR/airconnection_HUSSAR_35144.htm Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Kiedy w Polsce? Ktoś coś wie lub będzie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 U nas chyba tylko Martola ma Hussara, więc Gajowy z Wąsami powinien coś wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Ja już rok czekam na koła do berdka z polskim bieżnikiem, w końcu znalazłem na znanym chińskim portalu i dałem se spokój. Mam nadzieję że z berdkiem nie będzie takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi