gorlock Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Lufa 3,7 cm RB, lufy kmów - Aber. Poza tym trochę trawionych dodatków i scratcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Jak zwykle super model. Zdradzisz czym malowane są narzędzia, a przede wszystkim trzonki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Super. Dobry ten Miniart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Bardzo ładny model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Się podoba... bardzo. Gratki :c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Świetny! Doskonały! Zupełnie nie widać, że to plastik. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Zajebiste wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Super, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Bardzo ładny, chociaż z drugiej strony nie wiem czy Niemcy daliby tak nowiutki czołg zapaskudzić podczas kampanii polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Bardzo udany model. Podoba mi się weathering, mocny ale z wyczuciem- tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Wszystkim sie podoba, mi tez. Najbardziej moje oko cieszy jednak w tym modelu nie wykonanie etc, ale to, ze dales prawdziwy niemiecki szary, ludzie rozjasniaja swoje modele obecnie jak szaleni, a Ty wlasnie pokazales, ze mozna zrobic swietny model z zachowaniem prawdziwej kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Zdradzisz czym malowane są narzędzia, a przede wszystkim trzonki ? Trzonki malowane humbrolem - wood, satynowym bezbarwnym akrylem a potem rozcieńczoną brązową olejną i po wyschnieciu zdrapywana wykałaczką. Części metalowe to czarny mat przecierany metalizerem Gunze Dark Iron. Super. Dobry ten Miniart? Dobry, nie wzorowy ale dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Dzięki za objaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Jak zwykle pięknie i doskonale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania. Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania.Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. A co się dziwisz. Administracja ma czas na promowanie "modelarstwa łyżeczkowego", pilnowanie leni/trollów co niedługo będą pytać z jaką siłą trzeba naciskać spust w aerografie i wywalanie postów gdzie jest tylko cień krytyki... Jest kicha i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2018 no a Ty cooper przodujesz w dokładaniu zbędnej roboty, każda osoba z administracji musi poświęcać swój prywatny czas na ogarnianie m/n Twoich "uprzejmych" wpisów... a Twój chamski i opryskliwy ton nie będzie tolerowany, nie podoba się nie pisz, nie jesteś żandarmem tego forum i nie tobie oceniać czy taki wpis czy inny jest właściwy i poprawny, zawsze tak będzie że ktoś zadaje po raz 100-1000 to samo pytanie ale to nie uprawnia Twojej osoby do reagowania w taki sposób, skoro tego nie potrafisz przyswoić... masz problem... co do innych pomysłów owszem może się uda to zorganizować ale "to" też wymaga czasu, a jak wiadomo czas- towar dość deficytowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Śliczniasta trójeczka, oj sliczniasta. sCenka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Długo oglądam ten model. Jest śliczny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi