Grzes Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Panowie, dajmy mu szansę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 22 minuty temu, Grzes napisał: Panowie, dajmy mu szansę. Dokładnie, pośmialiśmy się, ale skoro faktycznie istnieje już plastik dla sokoła w 1/72, to trzeba trzymać kciuki Najbardziej jestem ciekaw czy poprawią kalkomanie dla wczesnych marynarskich W-3T, bo z tego co pamiętam w 1/48 oba malowania były z błędami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Trochę tych firm na Ukrainie jest, jakościowo od Amodela do ClearProp-a, a w PL od Broplanu do IBG. Poczekajmy jeszcze chwilę, nie zniechęcajmy siebie i innych. Potem ktoś powie..."tak na szybko, gdzieś czytałem, że to mydło jak Amodel". Apeluję o wstrzemięźliwość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 14 minut temu, Pasqual napisał: Trochę tych firm na Ukrainie jest, jakościowo od Amodela do ClearProp-a, a w PL od Broplanu do IBG. Poczekajmy jeszcze chwilę, nie zniechęcajmy siebie i innych. Potem ktoś powie..."tak na szybko, gdzieś czytałem, że to mydło jak Amodel". Apeluję o wstrzemięźliwość tu nie chodzi o jakość, bo produkcjom z Ukrainy nic nie brakuje ( ICM np.), ale też problem z terminami, bo sytuacja jest jaka jest. Oby się udało, bo przecież im więcej dobrych modeli, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 Modesvit pracuje dalej nad Mirage G, MikroMir pokazuje rendery nowego Drakena, ClearProp pokazuje wypraski MiG-23 i wszystko w 1:72, i w ostatnich dniach, więc w jakiś sposób się przystosowali do tej sytuacji, o ile w ogóle można takiego terminu użyć w odniesieniu do okropieństw tej wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Dawać go! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 No to teraz Biesy, Wilga i CASA pójdą z górki po tym zatwardzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Zaraz powiedzą, że jeszcze nie widziałem i marudzę - ale czy nie macie wrażenia, że te ramki są takiej trochę średniej jakości? Brak zbliżeń też co nieco podżega mój pesymizm No ale może to tylko niewdzięczne zdjęcia i jak już wydrukują te pudełka, instrukcje i kalki w 2026 to się okaże, że to ładny model 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 5 minut temu, Matys napisał: się okaże, że to ładny model Ale wiesz, na bezrybiu i rak ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 16 minut temu, Moses napisał: Ale wiesz, na bezrybiu i rak ryba To akurat racja, mam tylko nadzieję, że będzie lepszy niż to czym nas w 2022 roku raczy KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 23 minuty temu, Matys napisał: Zaraz powiedzą, że jeszcze nie widziałem i marudzę - ale czy nie macie wrażenia, że te ramki są takiej trochę średniej jakości? Wygląda jak przeciętny wyrób Dora Wings i pewnie z tej samej manufaktury pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 A kiedy wreszcie Anakonda w 48 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 45 minut temu, Matys napisał: Zaraz powiedzą, że jeszcze nie widziałem i marudzę Nie widział, a marudzi... 39 minut temu, Moses napisał: Ale wiesz, na bezrybiu i rak ryba Zgadza się. Mam nadzieję, że będzie o wiele lepszy i bardziej składalny niż produkt AJM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Niech robią, gorszy od tej kupy Intech/AJ model/Mirage na pewno nie będzie. Dodatkowo ten model będzie jednym z wielu wersji jakie powstaną. Jestem na TAK i czekam na kolejne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Pierwsze ukażą się w barwach TOPR i Vzdušné síly Armády České republiky. Na szachownice jeszcze poczekamy. Cena ok 130 zł. Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez kopernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 a kiedys kupowalem modele Revella po 6,50 DM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 A ja za 300000zł.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 W dniu 26.08.2022 o 11:57, Matys napisał: ... i jak już wydrukują te pudełka, instrukcje i kalki w 2026 to się okaże, że to ładny model Więcej wiary, osobiście obstawiam 2025 Dodtatkowo w odpowiedziach do posta zostały wrzucone rendery Głuszca, który "będzie"... ale to już chyba do 2030 przyjdzie nam poczekać Dobrze, że jest co kleić w międzyczasie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Ruszyła przedsprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Niech go w końcu wydadzą, bo jestem bliski rozpoczęcia sklejania mydła, wróć modelu Sokoła od Mirage Hobby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Dwie dychy taniej ? Nie wchodzę w to. Poczekam na recenzje i ewentualnie nasze, wojskowe wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 36 minut temu, Wymysl napisał: Ruszyła przedsprzedaż No i super, że się materializuje. TOPR na pewno kupię, choć pewnie poczekam aż dotrze do sklepu w moim pobliżu. Wygląda na bardzo rozbudowany zestaw! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 ja już zamówiłem w przedsprzedaży. wygląda trochę jak przeskalowany 1/48. na udostępnionych zdjęciach kadłub wygląda ciekawie. fajny będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Jednego wezmę. TOPR mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi