Kamil K. Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Cześć, Model oficjalnie skończony. W zamyśle miała to być polska wersja T-55, za czym świadczyło sporo detali na oryginale, zrobiłem co mogłem, żeby było w miarę zgodnie z kwitami, ocena należy do Was. Pojazd z 65 Ochronnego Pułku Zmotoryzowanego Armii Republiki Serbskiej, sfotografowany 18 września 1995 w Sanskim Moście w Bośni. Skromniutka podstawka ma nawiązywać do miejsca wykonania zdjęć/filmu. Pełna historia w wątku warsztatowym. [KLIK] Co tu dużo mówić... Dziękuję wszystkim podpowiadającym, szczególnie tym znającym się na T-55. Parę rzeczy można by poprawić, szczególnie tobołki, ale w tym momencie to jest max tego, co mogłem z nimi zrobić. Miłego oglądania. Pozdrowienia! 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Od fana z okrętowego jak zwykle salwa na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Super cóż więcej powiedzieć pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Jak dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek A. Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 piknie panie piknie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Świetny model Ci wyszedł, wygląda pięknie! I teraz również do trawy nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Śledziłem warsztat i już od początku było wiadomo jak to wyjdzie, a wyszło tak, że nie trzeba nic dodawać. Podziwiam za dążenie do jak najwierniejszego odtworzenia robionych przez Ciebie modeli oraz za podjęcie rzadkiego bałkańskiego tematu. Pomimo, że kompletnie nie orientuję się w sprzęcie z tego teatru działań to pooglądać bardzo miło, szczególnie, że model tak drobiazgowo przygotowany. Zdjęcie 2 i 5 od dołu to jak dla mnie mocny faworyt na zdjęcie tygodnia. Ten Gromownik ma moc! Edit. Minutę po wystawieniu tego komentarza wybrano zdjęcie tygodnia. Postawiłem na dobrego konia tylko gonitwa mi się nie zgodziła . Gratulacje! Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Jest rewelacyjny. Reprezentujesz poziom nieosiągalny dla mnie. I już oglądam kolejny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Dziękuję wszystkim pięknie! 2 godziny temu, TAW napisał: Podziwiam za dążenie do jak najwierniejszego odtworzenia robionych przez Ciebie modeli oraz za podjęcie rzadkiego bałkańskiego tematu. ... Właśnie sobie przypomniałem, że dobrze by było jeszcze zrobić to otwarte pudełko (?) leżące przed włazem dowódcy i dokleić antenę. Także skucha z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Model robi naprawdę duże wrażenie. Ciekawa konfiguracja, oparcie o fakty, bardzo wysoki poziom wykonawczy. Podoba się, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Genialny, jak zwykle. Doczekamy się kiedyś M-84? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Zdjęcia na podstawce mi się wybitnie niepodobają, ale cała reszta doskonała. Gratki. Chociaż jedną uwagę bym miał - suche błoto by po wycieczce na asfalt raczej poleciało. Drobna nekonsekwencja. Ale i tak - super. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Dziękuję wszystkim jeszcze raz. 7 minut temu, mbrnnr napisał: Zdjęcia na podstawce mi się wybitnie niepodobają, ale cała reszta doskonała. Gratki. Chociaż jedną uwagę bym miał - suche błoto by po wycieczce na asfalt raczej poleciało. Drobna nekonsekwencja. Ale i tak - super. Zdjęcia na zdjęciach wyszły dramatycznie słabo, choć są naprawdę fajnej jakości - mój błąd, bo wybrałem błyszczącą powłokę, która odbija wszystko dookoła. Na żywca wyglądają znacznie lepiej. 18 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Genialny, jak zwykle. Doczekamy się kiedyś M-84? Chciałbym, nawet znajomy z Serbii miał mi załatwić żywiczną wieżę M-84, ale temat jakoś umarł śmiercią naturalną z jego strony niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Wszystkim sie podoba.... no i mi tez sie podoba ps a gdzie jakis zalogant? Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez michal0281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Ooo Panie, piękny nic dodać, nic ująć . Świetny model gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 NA prawdę ŚWIETNY. Gratuluję. Oczy oderwać trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Super, kolejny Twój świetny model, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Zacny tank, czekamy na kolejny nietuzinkowy temat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cristofer125 Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Piękny nie ma się do czego przyczepić Jaki następny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi