Botan Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 10 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Faktycznie jest. Ale 90 zł za 22 letni model to lekka przesada. Chyba, że ma się go od kilku lat na składzie. Ponadto, na promocji czy na wtórnym rynku da się wyrwać taniej. Inna kwestia, że Tamiya robi wersję NF.XIII, a to jest NF.XII, więc jeżeli dobrze rozumiem, trzeba mieć NF.II./FB.VI i kupić takie coś: Cytat Quickboost 72606 Mosquito NF Mk.XII radar cover TAMIYA Swoją drogą szkoda że do innych wersji Mosquito nie ma kalek z 307 dywzjonu, modelmaker robi tylko do 305. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Jeżeli miałbym prowadzić na forum relację Nie , nie robię żadnych nacisków . Mi chodziło o obrazek z pudełka albo inny . W sensie co to za samolot , jak pomalowany , czy szachownicę są . A relacje też ogladnę . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Jeżeli miałbym prowadzić na forum relację Nie , nie robię żadnych nacisków . Mi chodziło o obrazek z pudełka albo inny . W sensie co to za samolot , jak pomalowany , czy szachownicę są . A relacje też ogladnę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Jeżeli miałbym prowadzić na forum relację Nie , nie robię żadnych nacisków . Mi chodziło o obrazek z pudełka albo inny . W sensie co to za samolot , jak pomalowany , czy szachownicę są . A relacje też ogladnę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Upss, ale echooo . Poproszę o wyprostowanie niepotrzebnych postów . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 17 minut temu, Hello napisał: Nie , nie robię żadnych nacisków . Mi chodziło o obrazek z pudełka albo inny . W sensie co to za samolot , jak pomalowany , czy szachownicę są . A relacje też ogladnę . Pozdrawiam Zrobię im inboxa i wstawię do modeli vintage A malowania to będą takowe: i a w kolejce do zakupu czeka jeszcze Potez 63.11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 W dniu 23.12.2021 o 23:16, Kolekcjoner WP napisał: Tylko szkoda, że nie ma dostępnego żadnego mosquito w 1/72 w wersji z polskiego dywizjonu ... W dniu 23.12.2021 o 23:21, myszaty napisał: A Tamiya??? Daaawno, daawno, temu, a może i dawniej, "Matchbox" miał w swojej ofercie Mk. NF XXX. Skleiłem toto biorąc za wzór grafikę z BSP nr. 42 egzemplarza EW*S serial NT280/G. Na ile to było wierne oryginałowi - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 12 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Zrobię im inboxa i wstawię do modeli vintage A malowania to będą takowe: i a w kolejce do zakupu czeka jeszcze Potez 63.11 Niestety, nie dane mi jest zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 8 godzin temu, kopernik napisał: Niestety, nie dane mi jest zobaczyć ... kliknij prawym na ikonce i "otwórz link w ..." Edytowane 25 Grudnia 2021 przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Czy Part wydał już jakąś blaszkę do serii PZL P.24 od IBG? Szukam i szukam i nic nie widzę. Jest blaszka do Kobuza, a do 24 by nie było?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 11 godzin temu, kopernik napisał: Niestety, nie dane mi jest zobaczyć ... Profil ze strony: http://shipbucket.com/vehicles?category=real&type=air&country=40&page=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 My tu o Mustangu i o Dorze, a tymczasem ICM zapowiada.... Ki-21 Sally. Ps. Poza tym zapowiada Mig-23 ale ta wiadomość to już raczej była. Pzdr. Jaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Taka ciekawostka od GWH przekazane przez "TW HANETO" na ARC Edytowane 25 Grudnia 2021 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Bardzo miło to słyszeć Choć jeszcze milej byłoby jakby wydali np A-6/EA-6B bo na Hobby Bossa chyba już nie ma co liczyć .... Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Psar77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 10 godzin temu, pepociufakers napisał: Ps. Poza tym zapowiada Mig-23 ale ta wiadomość to już raczej była. No była, ale jakoś potwierdzenia gdziekolwiek ze strony ICMu nie widziałem - masz ich konkretną deklarację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 8 minut temu, Psar77 napisał: No była, ale jakoś potwierdzenia gdziekolwiek ze strony ICMu nie widziałem - masz ich konkretną deklarację ? info ze strony: https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235099629-172-mikoyan-gurevich-mig-23-27-flogger-family-by-icm-mig-23ml-release-q4-2022/page/2/ plus: https://www.hannants.co.uk/product/ICM72182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 W dniu 25.12.2021 o 11:51, arhtus napisał: Czy Part wydał już jakąś blaszkę do serii PZL P.24 od IBG? Szukam i szukam i nic nie widzę. Jest blaszka do Kobuza, a do 24 by nie było?! Istotnie wygląda na to, że po Kobuzie nie pojawiło się już nic więcej do samolotów 1/72. Też ostatnio przeglądałem ofertę Parta i się zdziwiłem. Świetne wieści z tymi Smokerami, Flankerami i Sally. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) 19 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: ... Świetne wieści z tymi Smokerami, Flankerami i Sally. Teraz to nawet Special Hobby zapowiadział Ki-21 Klęska urodzaju Edytowane 27 Grudnia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, mirage3 napisał: Teraz to nawet Special Hobby zapowiadział Ki-21 Klęska urodzaju Ale ten najgorzej leży w planach, od razu widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 A może skala 1:EGG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, mirage3 napisał: Teraz to nawet Special Hobby zapowiadział Ki-21 Klęska urodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 To mogą być formy starego MPM , lub coś podobnego. Kiedyś go zrobiłem, droga przez mękę . Stawiam na ICM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 5 minut temu, Marek K napisał: To mogą być formy starego MPM , lub coś podobnego. Kiedyś go zrobiłem, droga przez mękę . Stawiam na ICM . Stary MPM był strugany z ręki, a tu jest komputerowa robota: https://www.specialhobby.net/2021/12/sh72401-ki-21-sally-172-model-v-priprave.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Nowości Kovozavody Prostejov: KP-Kovozávody Prostějov /AZmodel 2022 – Modelářovo.cz (modelarovo.cz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Piszą że wreszcie będą zapowiadane wcześniej Cessny 180/185 i 150/152 czyli trzeba zbierać srebrniki Wznowienie Bregueta 14 także cieszy. A naszych Biesów, Dromadera i Wilgi nie słychać w ciągu dalszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi