mikemc Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Witam Kilka fotek z kwarantanny. Pozdrawiam 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Moim zdaniem modelik fajny ale zdjecia do niczego. Zmien bo model tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Fajnie zmęczony. Tu z przedmówca się nie zgodzę ale każdy odbiera inaczej to co widzi więc … Jedynie co mam zastrzeżenia to linia wody powinna być chyba równa?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 A morze pewnie było burzliwe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Nie moje klimaty, ale jak dla mnie pięknie zmęczony! Zdecydowanie trafia w mój gust! Linia wodna jest zdecydowanie poprawna. W zależności od malowania była pofalowana, równa albo w ogóle jej nie było.natomiast jeśli mówimy o glonie, to fakt powinien być równy Tak czy siak, dobra robota! Edytowane 28 Marca 2020 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Mocno zmęczony ale podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 3 godziny temu, chudyhunter napisał: Linia wodna jest zdecydowanie poprawna. W zależności od malowania była pofalowana, równa albo w ogóle jej nie było.natomiast jeśli mówimy o glonie, to fakt powinien być równy Oczywiście , chodziło mi o glony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 bardzo zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 fajny, fajnie styrany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Bardzo ładny i ciekawy model, podoba mi się. Jak widzę już wtedy woda przy brzegach Anglii była brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 ale mega usyfiony. Lubie taki, Zrób mu fajniejsze foty ! najlepiej z prawdziwym światłem, i parwdziwym niebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Ale fajny, super!! Mam go na pólce do zlożenia, nie prowadziłeś może warsztatu ? Lub jakieś wskazówki ogólne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Marca 2020 Autor Share Napisano 30 Marca 2020 Jedyne co mógł bym doradzić, to uważaj jak będziesz montować oszklenie kabiny w wersji "otwartej". Średnio pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Model zrobiony zgodnie z obowiązującą obecnie modą.Czy dolny płat jest pomalowany tymi samymi kolorami co góra?Według tego co mi wiadomo to dolne płaty były malowane innymi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Generalnie jestem wrogiem nadmiernego brudzenia, ale ten jest doskonały, tak sobie właśnie wyobrażam "morskie" zużycie. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Walrus bardzo ładny i szacun za odważne usyfienie. Co prawda żeby takiego glona wyhodować to on musiał dłuuugo dryfować w jakims bajorze. W dodatku z zastygłymi w bezruchu falami Ale w sumie to szczegół dodający smaczku. Edytowane 30 Marca 2020 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Wygląda świetnie!!! BARDZO mi się podoba gratuluję udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Mi tam się bardzo podoba - jest klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Mnóstwo pracy musiał kosztować, zwłaszcza malowanie i dodawanie kolejnych efektów, jednak efekt jaki osiągnąłeś jest fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi