tlb Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Broń Boże nie ubliżam. Nawet nie miałem tego w zamiarach. Po prostu napisałem, że nie słuchamy rad. Ja sam się naciąłem i nie posłuchałem wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Acha i na tej podstawie oceniasz innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Zastanawia mnie po co 30 lat temu uczono mnie posługiwania się narzędziami... robiło się pilnikiem min. młotek... A mogli nas posłać do sklepu i kazać kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Za dziś dasz radę wbić gwóźdź bez rozbijania palca. Z plastykowym gruzem też sobie poradzisz. No ale.. nie znając kolega wyżej już ocenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Mnie tam się przyjemnie sklejało tego Mustanga z Intechu. Jedynie szpachli trzeba było na łączeniu skrzydeł z kadłubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Jeżeli kogoś uraziłem, w tym przypadku @marek d , to przepraszam. Jak zaczniesz tego mustanga to z ciekawości będę patrzeć na poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 6 godzin temu, marek d napisał: Bardzo mnie zainteresował ten projekt. Zainspirowany pracą kolegi MayonesEXG7, Zamówiłem model. Oczywiście Mustanga. Popaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, marek d napisał: Bardzo mnie zainteresował ten projekt. Zainspirowany pracą kolegi MayonesEXG7, Zamówiłem model. Oczywiście Mustanga. 21 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Popaczam Super , także jestem ciekaw co z tego modelu da się zrobić, Marcinie inspirujesz modelarzy Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Inapiration dopelganger 350bpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 7 godzin temu, marek d napisał: Bardzo mnie zainteresował ten projekt. Zainspirowany pracą kolegi MayonesEXG7, Zamówiłem model. Oczywiście Mustanga. Ile PLN diengów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Ma ktoś kalki do Iskry 200BR na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Godzinę temu, Moses napisał: Ma ktoś kalki do Iskry 200BR na zbyciu? Poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Świetny jest.Już zamówiłem.Może się czegoś nauczę przy składaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 23 minuty temu, Xmen napisał: Już zamówiłem. Tylko nie mów żonie, bo cię od "koryta" odstawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 13 minut temu, abtb napisał: Tylko nie mów żonie, bo cię od "koryta" odstawi Wiesz taki wydatek to trzeba to zrobić po cichaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 55 minut temu, _OldMan_ napisał: Czekam na kolejne odcinki ale mam nadzieję, że tym razem Rafał nie są ciała bo przy Drakenie tak dał ciała, że nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Było kilka osób negatywnie zaskoczonych jakością nowych polskich mi-24 i si-70 i zastanawiały się one co z nimi począć. Spieszę z pomocą - wymienię się na jeden z tych zestawów 1:1 na nowego Hokuma od Zvezdy, jak poniżej. Chętni pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 6 godzin temu, _OldMan_ napisał: Koleś zrobił na mnie wrażenie znudzonego modelarskiego celebryty...taki inbox na siłę....bo przecież wszystko już widział i wszystko skleił...żenujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Ten Apache to przepak Mirage hobby - dobrze mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 33 minuty temu, myszaty napisał: Koleś zrobił na mnie wrażenie znudzonego modelarskiego celebryty...taki inbox na siłę....bo przecież wszystko już widział i wszystko skleił...żenujące. Dlatego to wrzuciłem. Jakie modele, taki recenzent. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 No to lepimy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 10 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Czekam na kolejne odcinki ale mam nadzieję, że tym razem Rafał nie są ciała bo przy Drakenie tak dał ciała, że nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać. Czego oczekujesz od guru który wycinając skrzydło z ramki robi w nim dziurę. to był pierwszy i ostatni film tego pana jaki zacząłem oglądać . Omijam z daleka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 5 godzin temu, mandrivecs napisał: Ten Apache to przepak Mirage hobby - dobrze mi się wydaje? Tak to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi