Mikolaj75 Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Powitać, mój pierwszy lądowy cywilny. Baza - IBG, wzbogacony Partem i dużym zakresem dodatków własnych.Kalki MrDecal. Oryginał wiekowy, ale wedle przekazów prawie współczesny - jeszcze przynajmniej w 2007 r. jeździł w Brescii (Włochy). Pozdrówka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 To jest po prostu piękne, perfekcyjna robota. Ogólnie wygląda, jak rasowa 35ka, a trza przyznać, że niektórzy w tej skali nawet zbliżyć się do takiego wykonania, jak Twoje nie potrafią. Krasnal i to niejeden murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Osz ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Świetnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Cud, miód i orzeszki. Perełka modelarskiej roboty w tej skali. Nie mogę się tylko dopatrzeć końca liny z wyciągarki za przednim zderzakiem. Ale to detal. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Wspaniały. Jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Rzadko spotka się tak dobre modele w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Świetny. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) W tym przypadku zwrot "wygląda jak 1/35" absolutnie nie jest kurtuazją. Łooł! Zjawiskowy. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Andrzej_LK napisał: Nie mogę się tylko dopatrzeć końca liny z wyciągarki za przednim zderzakiem. ...jak i haków na zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 "Miki zrobił model w 1/35? Nie, przecież on tylko w 1/72 dłubie..." scroll up i Świetnie wykonany model i nietuzinkowa odsłona "rezerwisty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Dzięki wszystkim - bardzo się cieszę z przyjęcia modelu - nieco obawiałem się jak wyszło malowanie "na czarno" - mimo, że klasycznej czerni nie użyłem ni razu.. Andrzej i Rafał - dzięki za zwrócenie uwagi na braki. Przy tej ilości przeróbek i uzupełnień czuję się przynajmniej trochę usprawiedliwiony co do tego przeoczenia.. Kartka na ostatni etap zawierająca "check listę" rzeczy do zrobienia zawierała blisko 30 pozycji, a jednak coś umknęło.. Na szczęście ten hak i linka powinny dać się łatwo zrobić i zamontować :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Kwietnia 2021 Share Napisano 27 Kwietnia 2021 Piękny i bardzo fachowo zrobiony. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 6 Listopada 2021 Autor Share Napisano 6 Listopada 2021 Miło mi poinformować, że w ubiegły weekend na tegorocznej edycji IPMS Hellas w Atenach Diamondzik zdobył złoto w swej klasie oraz Besta za pojazdy cywilne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) Gratuluję model mistrzowski i dopiero zdjęcie przy dyplomie oddaje skalę chociaż po pierwszych fotkach myślałem że to 1/35 Edytowane 6 Listopada 2021 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Już wcześniej oglądałem wątek, piękny model, oraz wspaniała nowina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Gratulacje, nagroda w pełni zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Jakoś mnie to nie dziwi. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Z dumą podaję, iż autko dostało złoto na festiwalu w miejscowości Torrent (Hiszpania): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Gratulacje Mikołaju Widzę, że poszedłeś hurtowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 10 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Z dumą podaję, iż autko dostało złoto na festiwalu w miejscowości Torrent (Hiszpania): Brawa Miki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi