Bobek Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Trochę za dużo tych kolorów na sterach i w okolicach dysz, ale ogólnie petarda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Prześliczny jak zawsze! Pięknie Ci wychodzą te suczki Chętnie bym zobaczył warsztat takiej ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Fajny ale przemaluj te stateczniki poziome bo wyglądają na przepalone od silników i wg zdjęć miały inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 5 Listopada 2021 Autor Share Napisano 5 Listopada 2021 32 minuty temu, Adamo722 napisał: Fajny ale przemaluj te stateczniki poziome bo wyglądają na przepalone od silników i wg zdjęć miały inny kolor Tak jak tu? 1 godzinę temu, Psar77 napisał: Trochę za dużo tych kolorów na sterach i w okolicach dysz, ale ogólnie petarda ! Kwestia swiatla i samego podbicia kolorow zdjecia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Godzinę temu, Bobek napisał: Tak jak tu? Kwestia swiatla i samego podbicia kolorow zdjecia. Na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Bobek napisał: Tak jak tu? Kwestia swiatla i samego podbicia kolorow zdjecia. Otoz to - podbicia kolorów ze zdjęcia- dlatego ja nie ufam takim fotom bo są kręcone jak liczniki sprowadzanych aut Ale No offense - To Twój model a ja po prostu wyraziłem opinię Za to bardzo mi się podobają wyplowienia Edytowane 5 Listopada 2021 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Świetny jest. Pełen życia, a to właśnie najbardziej lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Niezmiennie podziwiam Twoje umiejętności malarskie. Fajnie by było jakbyś zrobił warsztat i pokazywał krok po kroku malowanie. No chyba, że to tajemnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Dokładnie, tez bym chciał zobaczyć krok po kroku jak malowałeś dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Opad szczeny panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Dla mnie rewelacja, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Super. Przede wszystkim ten bakłażan wypłowiały rewelacja! A kolory na sterach wysokości i osłonach silników są spoko jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 7 Listopada 2021 Autor Share Napisano 7 Listopada 2021 Dzieki Panowie. Model trochę wymeczony. Jesli chodzi o malowanie to napewno dam tutorial przy kolejnych modelach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 51 minut temu, Bobek napisał: Jesli chodzi o malowanie to napewno dam tutorial przy kolejnych modelach. No ja myślę, jest kilka smaczków, których genezę chętnie bym poznał. Model śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Pięknie wykonany model tak jak poprzedni, który miałem okazję pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Pięknie pomalowany model. Łapie za oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Mistrzowski poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Piękny , świetnie pomalowany !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 Ta wypłowiała farba... coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 Piękna suczka malowanie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi